Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Onze keurmerken

De kwaliteitseisen en keurmerken van ons bedrijf en onze trapliften

Alle trapliften die wij inkopen om een tweede leven te geven, voldoen aan diverse keurmerken en onze eigen veiligheidseisen. Welke keurmerken dat zijn, leest u hier! Voldoet een traplift niet aan de eisen? Dan kopen we die lift niet in. Zo simpel is het. We willen alleen tweedehands trapliften van degelijke kwaliteit in ons assortiment. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw traplift niet alleen voordelig is geprijsd, maar ook betrouwbaar is.

Kiwa ISO 9001 Logo

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement, gericht op het waarborgen van consistente producten en diensten. Bij Smienk streven we naar efficiëntie, klanttevredenheid en continue verbetering, wat resulteert in betrouwbare service en trapliften.

Kiwa ISO 14001 Logo

ISO 14001

ISO 14001 is een internationale norm voor milieubeheer, gericht op het verminderen van negatieve milieu-impact van bedrijfsactiviteiten. Het bezitten van dit certificaat betekent dat we ons inzetten voor milieubewustzijn en duurzaamheid bij productie en dienstverlening om zo onze ecologische voetafdruk verminderen.

CE Markering Trapliften

CE Markering-Trapliften

Eigenlijk zijn bijna alle trapliften die in Nederland worden verkocht voorzien van een CE-markering. Zo ook de trapliften die wij inkopen.

 

Een CE-markering op een traplift geeft aan dat de traplift is goedgekeurd volgens de afspraken die gelden binnen de Europese Unie, Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland. CE staat dan ook voor Conformité Européenne.

Fabrikanten mogen alleen een CE-markering aanbrengen op hun trapliften als ze aan Europese regels voldoen die gelden voor het product. Dat zijn regels die gaan over de wijze van produceren, kwaliteit en veiligheid van de lift en bijvoorbeeld duurzaamheid. Onze inkoper koopt dus alleen liften in van gerenommeerde fabrikanten die aan deze eisen voldoen zoals TKE, Otolift, Handicare, Stannah en Acorn.

Nen-En 81-40:2020

NEN-EN 81-40:2020

Overal in het dagelijks leven komen we NEN normen tegen. Dat zijn normen over de eisen en voorwaarden waaraan een product moet voldoen. Trapliftleveranciers moeten voldoen aan de NEN-EN 81-40:2020 norm. De ‘EN’ betekent dat deze norm ook in Europa wordt gehanteerd.

 

NEN-EN 81-40 bevat veiligheidsregels over het monteren en maken van trapliften en hefplateaus (plateauliften, bijvoorbeeld voor rolstoelgebruikers). De regels zijn speciaal gemaakt met mensen met verminderde mobiliteit in het achterhoofd. Dat maakt dus dat alle liften die wij installeren veilig te gebruiken zijn.

Mvo Nederland

MVO Nederland

Buiten veiligheid vinden wij bij Smienk het belangrijk om maatschappelijk betrokken en duurzaam te ondernemen. Daarom zijn wij aangesloten bij MVO Nederland.

 

Het doel van MVO Nederland is klimaatneutraal, circulair, inclusief ondernemen, via eerlijke ketens. Niet alleen geven wij gebruikte trapliften een tweede leven – voor een eerlijke prijs, we bieden ook beschermde werkplekken aan en zijn bijvoorbeeld een erkend leerbedrijf. Omdat we het ook belangrijk vinden onze inkomsten te delen steunen we een aantal goede doelen.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,4

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek

Ontvang vrijblijvend en kosteloos onze brochure!

Al meer dan 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan. Lees alles wat u moet weten, zoals:

  • Vergelijkingen van topmerken
  • Duidelijke prijsinformatie
  • Tweedehands of nieuwe traplift?
  • Uitleg: Stap-voor-stap aankoop van een traplift
  • Wie is Smienk Trapliften
  • Binnen 2 werkdagen de traplift brochure in huis!