Traplift voor buiten.

U heeft een traplift voor buiten nodig?

Daarmee helpen wij u graag. Maak eenvoudig uw pand of tuin (weer) toegankelijk voor u en al uw gasten. Onze trapliften voor buiten zijn bestand tegen vrijwel alle denkbare weersomstandigheden, zoals regen, hagel en ijs. Ook extreme hitte verdragen ze probleemloos.

De veiligste traplift voor de laagste prijs

Alle trapliften worden in onze werkplaats perfect voor u op maat gemaakt en uitvoerig getest. Ze voldoen aan dezelfde strenge kwaliteitseisen als onze trapliften voor binnen. Omdat een traplift altijd op elektriciteit werkt, zorgen we ervoor dat alle elektronica goed is afgeschermd voor neerslag en vocht. De stoel maken we van waterafstotend materiaal. U ontvangt ook een afdekhoes, om de traplift extra te beschermen als u hem niet gebruikt. In combinatie met het Smienk Zekerheidsplan heeft u levenslange garantie op uw buitentraplift.

Traplift voor uw buitentrap. We geven graag advies

Wilt u een traplift voor buiten laten plaatsen, maar weet u niet precies wat er allemaal mogelijk is? We adviseren we u graag. Een van onze vakkundige adviseurs komt bij u langs om uw situatie en alle mogelijkheden te bespreken. De maten van uw trap worden opgemeten en u krijgt direct een vrijblijvende offerte, zodat u precies weet wat de kosten voor uit buitentraplift zullen zijn. Interesse? Vraag gratis onze brochure aan, of maak direct een afspraak via 0341-768071.

Koop uw buitentraplift met zekerheid

Hier mag u ons altijd aan houden,
onze 6 zekerheden;

 

  • +Veiligste traplift
  • +Laagste prijs
  • +Onafhankelijk advies
  • +Korte levertijd
  • +Terugkoopgarantie
  • +Duurzaamste keuze
Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1678 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek

Alles op uw gemak nalezen in onze gratis brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de brochure binnen 3 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan

Traplift voor buiten, wat kost dat?

De prijs voor een traplift voor buiten is afhankelijk van een aantal zaken. Hoelang is de buitentrap waar de lift op geplaatst moet worden? Is er een stroompunt in de buurt? Heeft de trap een bocht? Dit zijn een paar voorbeelden van factoren die de prijs van uw traplift bepalen.

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw buitentrapsituatie, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Snelle levering (binnen 48 uur) is soms mogelijk! De adviseur maakt op basis van het gesprek meteen een offerte.

 

Van een ding kunt u in elk geval vast uit gaan: gebruikte gereviseerde traplift voor buiten is vaak een stuk voordeliger dan een nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!