Trapliften vergelijken

Welke traplift past bij mij?

Trapliften vergelijken is een goed idee als u een traplift wilt kopen. Zo krijgt u een beeld van alle mogelijkheden van een traplift en de verschillen tussen de verschillende merken en typen. Bij Smienk bent u aan het juiste adres. Omdat wij trapliften van alle merken leveren, kunnen we volledig onafhankelijk alle mogelijkheden en kosten voor u naast elkaar zetten.

traplift prijzen vergelijken

Voor elke situatie een andere oplossing

Elke situatie is uniek. Woont u alleen of zijn er ook andere trapgebruikers? Heeft u voldoende ruimte in de gang of wordt de doorgang belemmerd? Wilt u een traplift voor een smalle trap? Heeft u last van uw evenwicht of moeite met opstaan? Voor elke situatie is een andere oplossing gewenst. En binnen de mogelijkheden die er zijn, wilt u zeker weten dat u de voordeligste keuze maakt.

 

Het zou te kort door de bocht zijn om u hier te vertellen wat voor u de beste keuze is. Om u te adviseren komen onze adviseurs graag bij u thuis langs. Samen met u bespreken ze de mogelijkheden en maken ze een vrijblijvende offerte. Zo weet u zeker dat u de slimste keuze maakt!

 

Wel laten we u graag zien welke mogelijkheden er zijn, zodat u vast een globaal overzicht krijgt.

Traplift Voor Wenteltrap

Welk type trap heeft u?

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke vorm uw trap heeft. De vorm van trappen zijn globaal in te delen in 3 soorten.

 

 

Trapliften voor rechte trappen zijn logischerwijs het eenvoudigst en daarmee ook het goedkoopst. Voor trappen met bochten kan er gekeken worden of de traplift aan de binnenzijde of aan de buitenzijde wordt gemonteerd. De binnenzijde is praktisch, omdat het brede gedeelte van de traptreden beloopbaar blijft. De hellingshoek is echter wel steiler waardoor de traplift voorzien moet zijn van een sterke motor. Onze adviseur kan u er alles over vertellen.

Wat kost een traplift?

Traplift leveranciers

De meest bekende trapliften leveranciers in Nederland zijn:

 

 

Smienk Trapliften verkoopt van alle bovenstaande leveranciers trapliften. Dat geeft u de vrijheid en mogelijk om de beste optie te kiezen. Wij helpen u natuurlijk graag met het maken van uw keuze. Bij Smienk kunt u ook van deze gerenommeerde merken trapliften huren. Twijfelt u tussen huren of kopen? Lees dan eens dit artikel: Traplift huren of kopen, de belangrijkste voor- en nadelen op een rij.

Lees alles over garantie bij Smienk

Prijzen trapliften vergelijken

De prijs van een traplift hangt, zoals gezegd, af van uw trapsituatie en wensen. Lang niet elke lift is geschikt voor elke trap en situatie. De prijzen van de liften verschillen ook. Als vuistregel kunt u aanhouden dat een gebruikte rechte traplift tussen de € 1690-€ 2890 kost. Een tweedehands traplift met bochten is wat duurder. Hier kunt u alle prijzen bekijken (inclusief montage): ga naar de prijzenpagina.

 

U kunt natuurlijk ook een goedkope traplift op Marktplaats kopen, lees ons advies daarover hier: traplift via Marktplaats.

 

Heeft u een medische indicatie of is de traplift absoluut noodzakelijk voor u om veilig thuis te kunnen blijven wonen? Dan kunt u de traplift via de Wmo ontvangen. Trapliften zijn helaas niet aftrekbaar van de belasting. Lees hier meer over traplift vergoedingen.

Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,9

Op basis van 2045 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek