traplift keurmerk

Otolift
trapliften

Bent u op zoek naar een betaalbare Otolift traplift?

Smienk levert gereviseerde trapliften van Otolift. Otolift is de grootste Nederlandse producent van trapliften.

 

Gebruikte Otolift trapliften worden door ons nauwkeurig gereviseerd. We kijken ze technisch helemaal na, we bekleden het stoeltje opnieuw en poedercoaten de rail. Vanzelfsprekend gaan we daarbij voor de hoogste kwaliteit. Daardoor is de traplift niet alleen veilig, maar ook mooi en verzorgd om te zien. Fijn toch?

 

Het mooie is bovendien, dat u een goede en veilige Otolift traplift heeft, die makkelijk duizenden euro’s goedkoper is dan een nieuwe! Ook krijgt u op al onze gebruikte Otolift trapliften een levenslange garantie als u het Zekerheidplan afsluit.

Vraag de gratis brochure aan

Otolift One

Waarom een Otolift kopen bij Smienk?

Als u een Otolift traplift koopt bij Smienk heeft u een aantal mooie voordelen.

 

  1. Gebruikte Otoliften, vakkundig gereviseerd, nagemeten en waar nodig aan de nieuwe situatie aangepast.
  2. Veilige traplift
  3. Vaak duizenden euro’s goedkoper.
  4. Alle modellen Otolift beschikbaar.

 

Hieronder ziet u de modellen die wij in ons assortiment hebben.

Ons assortiment Otolift trapliften

Otolift Air
Een traplift met de dunste enkele rail ter wereld. Perfect voor plaatsing langs de binnenbocht van uw trap. Uw trap blijft goed beloopbaar.

 

Otolift Two
Speciaal ontwikkeld voor plaatsing langs de buitenbocht van een trap. Dankzij een optimaal ontwerp blijft uw trap goed beloopbaar.

 

Otolift Line
Hele compacte traplift voor rechte trappen doordat deze ingeklapt weinig ruimte inneemt.

 

Otolift Parallel
Traplift voor rechte trappen met een slank ontwerp en aluminium rail. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor traplopers.

Geplaatste Otolift trapliften

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1910 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Wat kost een Otolift?

De prijs van een traplift hangt af van een aantal factoren. Deze ene trap is de andere niet en niet elke traplift is geschikt voor elke trap. Daarnaast kunt u voor opties kiezen die het gebruiksgemak vergroten. Bijvoorbeeld een automatische voetenplank. Of een klaprail of parkeerbocht als de lift voor een deur begint of eindigt. De opties maken de traplift wat duurder.

 

Een exacte prijsopgave voor een Otolift kunnen we dan ook niet zo geven, maar hier kunt u kijken voor een globaal overzicht van de prijzen: Traplift kosten. Onze adviseurs kunnen u daarentegen wel alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag vrijblijvend bij u langs. Een van onze adviseurs bespreekt met u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Het kan soms al binnen 48 uur! De adviseur maakt op basis van het gesprek direct een offerte voor u. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

 

Van een ding kunt u in elk geval vast uit gaan: gebruikte gereviseerde trapliften van Otolift zijn vaak een stuk voordeliger dan de nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!