traplift keurmerk

Otolift
trapliften

Trapliften van Otolift bij Smienk

Otolift trapliften worden gemaakt in Bergambacht, het is de grootste fabrikant van Nederland. De liften vormen een groot deel van onze voorraad, want veel mensen die op zoek zijn naar een traplift van Otolift kiezen voor Smienk.

Vraag de gratis brochure aan

Geplaatste Otolift trapliften

Otolift One
8,9

Waarom een Otolift kopen bij Smienk?

Otolift is de grootste Nederlandse fabrikant van trapliften. Smienk kan vrijwel alle modellen van Otolift leveren. De liften zijn degelijk en vaak geschikt voor hergebruik.

 

De gebruikte Otolift trapliften die wij monteren worden nauwkeurig gereviseerd. We kijken ze na en vervangen wat nodig is. En indien gewenst bekleden we het stoeltje en poedercoaten we de rail opnieuw. Vanzelfsprekend gaan we daarbij voor de hoogste kwaliteit. Daardoor is de traplift niet alleen veilig, maar ook verzorgd om te zien. Fijn toch?

 

Het mooie is bovendien, dat u een goede en veilige Otolift traplift heeft met garantie, die makkelijk duizenden euro’s goedkoper is dan een nieuwe! Ook krijgt u op al onze gebruikte Otolift trapliften een levenslange garantie als u het Zekerheidsplan afsluit.

Brochure aanvragen

Ons assortiment Otolift trapliften

Otolift Air
Een traplift met de dunste enkele rail ter wereld. Perfect voor plaatsing langs de binnenbocht van uw trap. Uw trap blijft goed beloopbaar en de trapleuning kan bijna altijd blijven zitten. Ideaal voor smalle trappen. Luxe stoel met automatische voetenplank. Dit is de meest luxe lift qua uitstraling vinden wij.

 

Otolift Two
Speciaal ontwikkeld voor plaatsing langs de buitenbocht van een trap. Dankzij een optimaal ontwerp blijft uw trap goed beloopbaar. Deze lift wordt vaak geplaatst wanneer een traplift langs de binnenzijde van de trap niet mogelijk is. Mooie stoel met automatische voetenplank. Dankzij het ontwerp zeer geschikt voor zwaardere mensen.

 

Otolift Line
Hele compacte traplift voor rechte trappen doordat het stoeltje ingeklapt weinig ruimte inneemt. Betrouwbare en budgetvriendelijke lift met een comfortabele stoel.

 

Otolift Parallel
Traplift voor rechte trappen met een slank ontwerp en aluminium rail. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor traplopers.

Prijzen bekijken
Lasser Van Smienk Trapliften Vermaakt Een Tweedehands Traplift

Tweedehands Otolift?

Otoliften zijn oerdegelijke trapliften die gemaakt zijn om jaren intensief gebruikt te worden. Daarom zijn ze bij uitstek geschikt om een tweede leven te krijgen.

 

Onze inmeters meten uw trap precies op. Aan de hand van die gegevens wordt de traplift voor uw trap op maat gemaakt. Zo past hij precies en heeft u een eersteklas Otolift, maar dan voor een lagere prijs.

Lees meer over de tweedehands traplift

Wat kost een Otolift?

De prijs van een traplift hangt af van een aantal factoren. Deze ene trap is de andere niet en niet elke traplift is geschikt voor elke trap. Daarnaast kunt u voor opties kiezen die het gebruiksgemak vergroten. Bijvoorbeeld een automatische voetenplank. Of een klaprail of parkeerbocht als de lift voor een deur begint of eindigt. De opties maken de traplift wat duurder.

 

Een exacte prijsopgave voor een Otolift kunnen we dan ook niet zo geven, maar hier kunt u kijken voor een globaal overzicht van de prijzen: Traplift prijzen. Onze adviseurs kunnen u daarentegen wel alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag vrijblijvend bij u langs. Een van onze adviseurs bespreekt met u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Het kan soms al binnen 48 uur! De adviseur maakt op basis van het gesprek direct een offerte voor u. Dan weet u meteen waar u aan toe bent.

 

Van een ding kunt u in elk geval vast uit gaan: gebruikte gereviseerde trapliften van Otolift zijn vaak een stuk voordeliger dan de nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat dankzij een betaalbare traplift uw thuis gewoon van u blijft.

 

Garanties op onze tweedehands Otolift trapliften

✔ Moderne tweedehands Otoliften met garantie
✔ Alle A-merken: onafhankelijk advies voor het beste merk en model voor uw trap en budget
✔ Snel geleverd: gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
✔ Eerlijke prijs: geen actieprijzen, maar bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
✔ Maatwerk mogelijk
✔ Terugkoopgarantie
✔ 24/7 storingsdienst: en in geval van nood gaan we direct op pad

 

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,9

Op basis van 2045 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Alle A-merktrapliften in ons assortiment