Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Wij zijn er voor u!

Iedereen bij Smienk beschikt over het 'Smienk DNA'

Wij werken in een open en informele sfeer, ondanks dat we inmiddels met meer dan 60 collega’s zijn. We kennen elkaar goed. Dus we kunnen elkaar goed helpen. En onze klanten ook! Werken met passie en vakmanschap, dat is wat we doen. Daar zijn we best trots op en daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Monteur Van Smienk Trapliften Controleert Een Trapliftstoeltje

Smienk DNA

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, selecteren wij onze mensen niet alleen op kennis en ervaring. We kijken ook of ze beschikken over het Smienk DNA:

 

  • Klantvriendelijkheid en klantgericht denken
  • Onze mensen moeten gemotiveerd zijn om anderen te helpen
  • Daarnaast vinden wij een goede dosis humor een vereiste

 

Deze combinatie van eigenschappen noemen wij het Smienk DNA. En onze mensen hebben het.

Maak kennis met onze collega's

Maurice

Servicemonteur

Oplossingsgericht, nauwkeurig en eerlijk zijn dé woorden die Maurice omschrijven. Als servicemonteur gaat hij het hele land door. Je kunt wel stellen dat Maurice een echte doorzetter is, hij loopt pas de deur uit als de klant weer helemaal tevreden is. En dat is waar het om draait.

Lees meer over Maurice

Gerrold

Accountmanager B2B

Als accountmanager B2B bij Smienk Trapliften help ik gemeentes en partners op verschillende vlakken op het gebied van (jong gebruikte) trapliften. Of het nu gaat om het verstrekken van informatie, het leveren van een traplift of het bieden van service, dan bent u bij mij aan het juiste adres. Dit doe ik vooral door ‘gewoon’ goed te luisteren en hierop de anticiperen.

Lees meer over Gerrold

Hetty

Klantenservice

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

Lees meer over Hetty

Bjorn

Klantenservice

Bjorn zorgt ervoor dat de klant tevreden is én blijft. Oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die Bjorn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Bjorn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

Lees meer over Bjorn

Elly

Planning & orderverwerking

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij onze Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezetting en puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond te krijgen. Elly is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

Lees meer over Elly

Stephan

Teamleider Inkoop

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Stephan staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Soms met taart en altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

Lees meer over Stephan

Wilbert

Voorman werkplaats

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, dat weet meewerkend voorman Wilbert als geen ander. Hij kan die uitdaging ook als geen ander aan: hij stuurt de monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden.

Lees meer over Wilbert

Robin

Adviseur binnendienst

Robin is één van onze adviseurs in de binnen- én buitendienst. Hij is verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken om trappen in te meten en is waarschijnlijk de eerste die u aan de lijn krijgt wanneer u belt voor een traplift. Ook gaat bij bij klanten op bezoek om hen te adviseren over trapliften. Daarnaast is Robin ook een uitstekend wielrenner!

Lees meer over Robin

Ciska

Financieel administrateur

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens, is het devies van Ciska, onze financieel administrateur. En juist dat maakt haar zo’n fijne collega om erbij te hebben.

Lees meer over Ciska

Sjaak

Monteur

Sjaak is een leergierige monteur die de traplift op zijn duimpje kent. Hij zorgt ervoor dat de traplift 110% in orde is voor plaatsing. Op die manier is het plaatsen van de traplift een fluitje van een cent voor de collega’s.

Lees meer over Sjaak
Carmen marketing coördinator Smienk

Carmen

Marketingcoördinator

Carmen is de marketingcoördinator bij Smienk, dat betekent dat zij ervoor zorgt dat u ons leert kennen, onze website makkelijk kunt gebruiken en de juiste informatie op het juiste moment krijgt. Van tv reclame tot intern personeelsblad, alles loopt via haar.

Lees meer over Carmen

Christian

Inkoper Duitsland

Christian is geboren en getogen in het zuiden van Duitsland en kan onze Duitse klanten dan ook uitstekend te woord staan – en zijn Nederlands is uitmuntend! ’s Avonds maakt hij wekelijks de sportschool onveilig om zo lichamelijk sterk te blijven.

Lees meer over Christian
Sam

Sam

Marketing

Sam zorgt ervoor dat de website goed onderhouden wordt en doet de sociale media bij ons. Daarnaast ondersteunt hij bij allerlei marketingklusjes waar dat nodig is.

Lees meer over Sam
Julian Blokpoel (291 X 291 Px)

Julian

Adviseur binnendienst

Julian is de eerste persoon met wie u in contact komt wanneer u interesse heeft in één van onze trapliften. Heeft u interesse in een brochure of een offerte? Ook dan is er een grote kans dat u onze Julian aan de lijn krijgt.

Lees meer over Julian

Wim

Magazijnmeester

Magazijnmeester Wim is een betrouwbare en gezellige collega. Hij beheert de fysieke stromen in en uit het magazijn. Soms is hij lichtelijk chaotisch, maar hij doet wat hij zegt. Op Wim kun je rekenen! Bovendien heeft Wim altijd een luisterend oor voor zijn collega’s.

Lees meer over Wim

Willem

Adviseur

Overweegt u de aanschaf van een traplift en komt er een adviseur langs? Grote kans dat het Willem is. Hij kan u alles vertellen over de traplift die geschikt is voor uw situatie!

Lees meer over Willem

Erik

Algemeen directeur

Erik Smienk is de oprichter van ons bedrijf. Zijn motto is dat iedereen oud moet kunnen worden in zijn eigen huis. Daarvoor is een traplift het onmisbare hulpmiddel voor velen. Echter waren tot voor de oprichting van Smienk traplift duur en van hergebruik had nog nooit iemand gehoord. Tot Erik met het idee kwam en er werk van maakte.

Lees meer over Erik

Harry

Onderhoudsmonteur

Harry is de pensioenleeftijd al voorbij maar houdt zo van zijn werk dat hij er niet over peinst om er mee te stoppen. Wie zijn wij om hem tegen te houden? Zijn ervaring en inzet zijn ontzettend waardevol voor Smienk!

Lees meer over Harry

Bart

Adviseur buitendienst

Als u een traplift wilt aanschaffen, dan komt Bart bij u langs om uw trapsituatie en uw wensen te bekijken. Vervolgens geeft hij u het beste advies over een traplift.

Lees meer over Bart
Annemarie HR adviseur Smienk

Annemarie

HR Adviseur

Annemarie staat midden in de organisatie en is een sociale verbinder op de werkvloer die klaarstaat voor een goed gesprek. Met een positieve blik en een proactieve aanpak zorgen we er met elkaar voor dat we met plezier het werk kunnen uitvoeren.

Lees meer over Annemarie

Arnold

Montagemonteur

Arnold is een van de meest precieze montagemonteurs die we hebben. Hij plaatst liften op de milimeter nauwkeurig en maakt er ook nog eens mooie foto van voor op onze sociale media. Kortom: een topcollega én een topmonteur!

Lees meer over Arnold

Jordi F.

Monteur

Waarschijnlijk is Jordi een van de langste collega’s bij Smienk. Letterlijk. Buiten dat is hij een vaardig monteur die precies berekend hoe de liften gereviseerd moeten worden. Een secure klus!

Lees meer over Jordi F.

Hado

Monteur

Hado is altijd vrolijk en rustig. Hij doet ongestoord zijn werk en zorg ervoor dat de liften die onze werkplaats verlaten altijd tiptop in orde zijn.

Lees meer over Hado

Jordi W.

Monteur

Als monteur bij Smienk zorgt Jordi ervoor dat onze trapliften goed en veilig op uw trap komen te staan, zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben! Wie weet komt Jordi uw traplift bij u thuis plaatsen.

Lees meer over Jordi W.

Lesley

Lasser

Onze lassers zijn belangrijk voor Smienk. Ze zorgen ervoor dat de rails waarlangs de traplift loopt perfect past op uw trap. Lesley is een van onze handige lassers!

Lees meer over Lesley

Anne

Interieurverzorger

Als we niet zonder iemand kunnen, dan is het wel Anne! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en ze is geweldig met planten. Zonder haar zou ons kantoor een stuk minder fijn zijn.

Lees meer over Anne

Alice

Teamleider Klantencontactcentrum

Alice is de teamleider van ons “Klantencontactcentrum”, een duur woord voor de afdelingen advies en klantenservice samen. Alice voegt woord bij daad, denkt altijd in oplossingen en zorgt ervoor dat de collega’s uit haar team hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Lees meer over Alice
Eric monteur Smienk Trapliften

Eric

Onderhoudsmonteur

Voor Eric bij ons kwam werken, zat hij in de marketing. Maar het roer moest om en hij wilde weer met zijn handen werken. Wij zijn daar blij mee, want hij weet wat hij doet en is een hele fijne collega die we niet willen missen. Ziet hij er bekend uit? Klopt! Eric is ook te zien in onze reclamespots!

Lees meer over Eric

Roel

Commercieel directeur

Roel is onze commercieel directeur. Roel heeft een hoop ervaring opgebouwd op het gebied van marketing en verkoop en weet altijd precies wat de wensen en behoeften van de klanten zijn. Ook is Roel niet te beroerd om in de middagpauze even zijn dart kwaliteiten te laten zien.

Lees meer over Roel

Kevin

Montagemonteur
Lees meer over Kevin

Gerwin

Monteur

Zodra de liften berekend, vermaakt en eventueel opnieuw gecoat zijn komen ze bij Gerwin. Hij maakt ze gereed voor plaatsing bij u thuis. Denk aan bijvoorbeeld bekabelen.

Lees meer over Gerwin

Sven

Monteur

Sven is een harde werker die zich als een vis in het water voelt in de werkplaats. Hij is energiek en enthousiast en nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Hij werkt aan het reviseren van de liften die binnenkomen.

Lees meer over Sven

Nathan

Adviseur buitendienst

Wilt u een adviesgesprek over trapliften? Nathan staat voor u klaar. Hij is de rust zelve, kan prettig uitleggen en weet alles van onze trapliften. Nathan is bij ons begonnen als trapliftmonteur, dus hij kent ook de techniek op zijn duimpje.

Lees meer over Nathan

Tom

Montagemonteur

De leukste aspecten van zijn werk vindt Tom het contact met alle verschillende klanten die wij rijk zijn gecombineerd met het lekker praktische werk op de trap. Hij is dan ook een van onze zeer ervaren trapliftmonteurs.

Lees meer over Tom
Gerbrand IT'er bij Smienk Trapliften

Gerbrand

IT'er

Gerbrand zorgt ervoor dat alle systemen waar wij mee werken met elkaar ‘praten’ zoals hij dat noemt. En dat is fijn, want zonder automatisering kwamen we niet ver!

Lees meer over Gerbrand

Jur

Adviseur buitendienst

Jur staat voor u klaar als u een traplift wilt aanschaffen. Hij komt bij u thuis, bespreekt met u uw wensen en bekijkt uw trapsituatie. Dankzij zijn bak aan ervaring weet u zeker dat Jur u goed kan helpen.

Lees meer over Jur

Khalid

Lasser

Khalid rondt elke lasnaad tot in de perfectie af. En daar zijn we blij mee! Want zonder perfecte lassen, geen perfecte rails voor onze trapliften.

Lees meer over Khalid

Alex

Lasser

Alex is altijd in voor een grap – vaak ten koste van zichzelf. Dat maakt hem een van de sfeermakers van de laswerkplaats. O, en hij is ook een professioneel lasser.

Lees meer over Alex

Gertjan

Nameten en controleren

Gertjan heeft geweldig ruimtelijk en wiskundig inzicht. Hij meet dan ook alle liften die binnenkomen na voor ze de deur uitgaan. Want, ze moeten natuurlijk wel op uw trap passen!

Lees meer over Gertjan

Lennart

Inkoper

Lennart gaat als inkoper samen met een collega het hele land door om trapliften vakkundig en vriendelijk te demonteren bij mensen thuis.

Lees meer over Lennart

Loid

Monteur

Loid is monteur in de werkplaats. Grote kans dus dat hij er mede verantwoordelijk voor is dat uw traplift keurig bij u kan worden geïnstalleerd. Hij vindt vooral het werken in teamverband leuk en mag graag op reis gaan.

Lees meer over Loid

Corstiaan

Inkoper

Als inkoper rijdt Corstiaan het land door om bij mensen thuis de traplift op waarde te schatten en te demonteren. Dat doet hij samen met een collega. De vrijheid van onderweg zijn en het werken in een team is wat hem blij maakt in zijn werk.

Lees meer over Corstiaan

Thijs

Onderhoudsmonteur

Een keer per jaar heeft een traplift onderhoud nodig, die onderhoudsbeurt voert Thijs uit. Hij controleert of alles nog naar behoren werkt, vervangt wat nodig is en uw traplift kan er weer een jaar tegen aan! En u krijgt meteen weer een jaar garantie – tot de volgende onderhoudsbeurt.

Lees meer over Thijs