Wij zijn trots op
ons product en
onze mensen.

We geven u een aantal zekerheden.

Om 100% tevredenheid te kunnen bieden bij onze trapliften doen we u een aantal beloftes waar u ons altijd aan mag houden. Wij staan namelijk voor de volle 100% achter onze producten en onze mensen.

1. De veiligste traplift.

Elke traplift wordt voor plaatsing nauwkeurig gecontroleerd en voldoet na vakkundige revisie aan de strengste eisen en veiligheidsvoorwaarden. Daarom krijgt u op al onze trapliften levenslange garantie. Krijgt u toch een keer te maken met een storing? Dan komen we zelfs in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe. Lees hier alles over onze service en garantie.

2. De laagste prijs.

Smienk levert de veiligste traplift voor de laagste prijs. Door een slim proces van inmeten en geavanceerde apparatuur kunnen we een traplift vrijwel volledig hergebruiken. Dit scheelt duizenden euro’s in uw portemonnee. U koopt al een traplift vanaf € 1690. Wilt u weten wat een traplift kost in uw situatie?

Ja, ik wil graag een prijsindicatie

3. Onafhankelijk advies.

U heeft genoeg levenservaring om zelf te bepalen wat voor u de beste keuze is. Daarom bieden we u
bij Smienk een ruim aanbod trapliften en onafhankelijk advies. We leveren trapliften van alle merken, met alle opties die u wenst. We zetten alle mogelijkheden en kosten overzichtelijk voor u naast elkaar. Zo maakt u in alle vrijheid uw eigen keuze.

4. Korte levertijd.

We zijn niet afhankelijk van leveranciers en hebben alle processen in eigen beheer. Dit scheelt enorm in de levertijd van een traplift. Met spoed een traplift nodig? Dankzij onze grote voorraad trapliften kan er indien nodig zelfs al binnen 48 uur een traplift bij u thuis worden gemonteerd.

5. Terugkoopgarantie.

Wij vinden het belangrijk dat u geen omkijken naar uw traplift heeft. Daarom nemen we de traplift weer graag van uw over als deze niet meer nodig is. Uw lift wordt dan vakkundig gedemonteerd en
u krijgt er zelfs nog een mooi bedrag voor terug. En de lift? Daar maken we weer iemand blij mee!

6. Duurzame keuze.

Het hergebruiken van producten vinden wij vanzelfsprekend. Dit is duurzaam en verstandig. Hierdoor voorkomen we onnodige verspilling van kostbare grondstoffen en beperken we de impact op het milieu. En het mooiste van alles?
U bespaart er ook nog eens duizenden euro’s mee!

Alles op uw gemak nalezen in onze gratis brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de
brochure binnen 3 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan