Wij zijn trots op
ons product en
onze mensen.

Garanties van Smienk Trapliften

Al meer dan 10.000 mensen hebben we naar tevredenheid aan een tweedehands traplift kunnen helpen en daar zijn we trots op. Maar we willen ook dat u blij met ons bent en weet wat u van ons kan verwachten. Daarom kunt u uitgaan van deze zeven simpele garanties.

Klant van Smienk Trapliften Vrolijke Oudere Meneer Met Kopje Koffie

Enige trapliftleverancier met alle a-merken

Het is moeilijk om een compleet advies te geven als niet álle kwaliteitsopties vergeleken kunnen worden. Daarom bieden wij als enige aanbieder van tweedehands trapliften in Nederland alle gerenommeerde merken aan: Handicare, Otolift, ThyssenKrupp, Stannah en Acorn. Elke fabrikant heeft zo zijn voor- en nadelen en zijn eigen prijspeil. Samen met de adviseur bepaalt u wat het merk én model is dat bij uw trap en budget past.

 

Lees alles over onze service en garantie.

Knappe Oudere Meneer Op Traplift

Eerlijke prijs

Wij weten wat de trapliften kosten qua inkoop, wat eraan wordt aangepast en de marge die we moeten maken om ons bedrijf draaiende te houden. Daarop baseren we onze prijzen. We doen niet aan actieprijzen en we hogen onze prijzen niet op om later kortingen te kunnen geven. U krijgt bij ons gewoon direct de scherpste prijs die wij kunnen bieden, geen gedoe.

 

En die lift voor € 1690,-? Die kunnen we daadwerkelijk leveren. Het gaat dan om het meest simpele model, zonder bochten.

Ik wil een prijsindicatie

Tweedehands kwaliteitstrapliften, aangepast aan uw trap

Elke traplift die wij inkopen moet voldoen aan een aantal eisen. Bijvoorbeeld: niet ouder zijn dan een aantal jaar, goed onderhouden zijn en van een van de genoemde merken. Het komt niet vaak voor dat een bestaande traplift zomaar op zijn nieuwe trap past. Daarom wordt er altijd door de adviseurs ingemeten. Op basis daarvan wordt de lift passend gemaakt. Voor plaatsing worden de liften gecontroleerd en waar nodig worden onderdelen vervangen. En als u dat wilt, worden rail en stoeltje in uw favoriete kleur gespoten en bekleed.

Gezellig echtpaar op hun bank voor de traplift in hun woonkamer

Snelle levering

De Smienk inkoop- en magazijnteams zorgen ervoor dat er altijd een ruime voorraad is aan heel veel verschillende trapliften. Daardoor kunnen we eigenlijk altijd snel leveren. Met snel bedoelen we: gemiddeld duurt het van plaatsen van de order tot het monteren bij u thuis zo’n drie weken. Een enkele keer vier weken. Als het een spoedgeval is, dan kunnen we in 48 uur een traplift bij u plaatsen.

Thyssenkrupp Flow 2 Smalle Trap

Levenslange garantie

Ja, het is echt levenslang! Of eigenlijk: garantie zolang het Zekerheidsplan loopt. Het Zekerheidsplan is ons onderhouds-, service- en garantiepakket. Voor een vast bedrag per maand heeft u geen omkijken meer naar onderhoud en staat u nooit voor hoge kosten als we bijvoorbeeld moeten langskomen voor een storing in het weekend. Standaard krijgt u 1 jaar garantie. Die kunt u jaarlijks verlengen door ons een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Lees hier meer over het Zekerheidsplan.

Mooi Echtpaar Op Beige Bank

Terugkoopgarantie.

Wordt de traplift niet meer gebruikt? We nemen hem graag van u over. Uw lift wordt gedemonteerd en u krijgt er een mooi bedrag voor terug. En de lift? Nog een keer plaatsen is in de regel niet mogelijk, maar we gebruiken hem vaak nog voor onderdelen.

twee trapliftmonteurs op weg in de bus

Storingsdienst altijd bereikbaar

Onze storingsdienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar via 0341 76 80 71. En het mooie is: vaak kunnen zij u aan de telefoon al helpen het probleem op te lossen. Want er kan altijd iets ontstaan dat een storing geeft. Vaak is het iets kleins en heeft u het samen met de storingsmonteur aan de telefoon zo opgelost. Soms is het een technisch probleem. Dan komt de storingsmonteur bij u langs. In noodgevallen gaan we direct op pad.

Alles op uw gemak nalezen in onze brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de brochure binnen 3 werkdagen gratis thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan