traplift monteur in het magazijn van Smienk Trapliften

Traplift onderhoud

Traplift onderhoud

Laat uw traplift jaarlijks onderhouden om ervoor te zorgen dat hij altijd soepel naar boven en beneden gaat. Hier leest u wat zo’n onderhoudsbeurt inhoudt en wat u zelf tussen de beurten door kunt doen om de traplift tiptop in orde te houden.

Trapliftmonteur En Klant Smienk Trapliften

De jaarlijkse onderhoudsbeurt

Twaalf maanden na installatie van uw traplift is het tijd voor de eerste onderhoudsbeurt. De klantenservice zal u een maand voor tijd bellen om een afspraak voor het onderhoud met u in te plannen.

 

Een kort voor aankomst zal de onderhoudsmonteur u opbellen om zich vast voor te stellen. Dan weet u meteen hoe laat hij er is. Bij aankomst vertelt de monteur u precies wat hij gaat doen.

 

De monteur zal de hele constructie en de traplift zelf worden gecontroleerd, dat is echt preventief. Dus als er dingen worden geconstateerd die mogelijk problemen kunnen gaan geven, dan zullen die worden gerepareerd of vervangen. Alles bij elkaar is de monteur vaak een 45 minuten tot een uur bezig.

 

Na de onderhoudsbeurt wordt uw garantie weer met een jaar verlengd!

Kosten traplift onderhoud

Als u een abonnement heeft op het Smienk Zekerheidsplan of het Onderhoudspakket, dan zijn voorrijkosten, uren én de meeste onderdelen inbegrepen bij het maandelijkse bedrag!

 

Heeft u geen pakket? De monteur kan u er alles over vertellen. Bij hem kunt u zelfs een pakket afsluiten als u dat wilt.

 

Bekijk het Zekerheidsplan en het Onderhoudspakket

Reparatie en resetten van de traplift

Met goed onderhoud kunt u veel voor zijn, maar toch kan het voorkomen dat een traplift in storing schiet. Wat u dan kunt doen leest u hier.

Traplift resetten

Vaak kan u een storing aan uw traplift eenvoudig zelf oplossen door uw traplift te resetten. Als dat nodig helpen wij u via de telefoon.

 

Hier leest u hoe het werkt: traplift resetten.

Traplift reparatie

Mocht uw traplift niet herstellen bij een reset, dan kan het zijn dat er iets meer aan de hand is. Dan komen wij langs voor een reparatie.

 

Lees meer: traplift reparatie.

Trapliftmonteur

Onze trapliftmonteurs rijden het hele land door om u te helpen met uw traplift. 24 uur per dag, 7 dagen per week hebben wij mensen klaar staan om direct in actie te komen als dat nodig is.

 

Lees meer: trapliftmonteur bij Smienk.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1997 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek