Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Trapliftmonteur bij Smienk

Voor techneuten met mensenkennis

Samen met een collega in het hele land mensen helpen om langer veilig thuis te wonen. Veel vrijheid en rondrijden in een Mercedes Sprinter van de zaak. Technisch inzicht combineren met mensenkennis. Daar kan je aan denken bij de functie van traplift monteur bij Smienk.

Wat doe je precies als trapliftmonteur?

Als trapliftmonteur bij Smienk heb je verschillende functies. Je kan werken in montage, onderhoud en in de storingsdienst.

 

Op montage installeer je samen met een collega trapliften bij particulieren en bedrijven door heel Nederland en mogelijk net over de grens in België en Duitsland.

 

Bij de montage is het belangrijk dat je duidelijk uitlegt hoe de installatie gaat. Je vertrekt dan ook niet voor de klant helemaal snapt hoe de traplift werkt. Uiteraard laat je de boel netjes achter. Jij bent samen met je collega verantwoordelijk voor de correcte en veilige installatie.

 

Als onderhoudsmonteur is het jou taak om de jaarlijkse onderhoudsbeurt aan trapliften uit te voeren. Je controleert nauwkeurig of alles nog werkt zoals zou moeten, en vervangt versleten onderdelen. Je moet ook kennis hebben van elektra.

 

Omdat je als onderhouds- en montagemonteur veel kennis hebt over het functioneren en de techniek van alle soorten trapliften, kunnen jullie tijdens het rijden van een route ook worden ingezet voor het repareren van trapliften die al geplaatst zijn. Zo is je dag dus nooit hetzelfde.

 

Meer weten? Lees alles over trapliften.

Bekijk hier de montage van een traplift (in 1 min, 24 sec)

traplift monteur

Hoe ziet je werkdag eruit?

Tegen half acht ben je met je collega op de zaak om je Sprinter op te halen. Samen controleren jullie of alle onderdelen en gereedschappen erin zitten, en dan gaan jullie op pad. Wel met een kop koffie erbij natuurlijk.

 

Vaak doen jullie twee plaatsingen per dag, want met een gemiddelde montage zijn jullie 3 tot 4 uur bezig. We zorgen ervoor dat jullie wel uitkomen qua reistijd en uren. En mochten jullie overuren moeten maken, dan hebben we daar ook iets voor geregeld.

 

Je komt bij verschillende mensen over de vloer, maar wat ze allemaal gemeen zullen hebben: dankzij jullie kunnen zij hun hele huis weer gebruiken en dat wordt gewaardeerd. Geloof ons!

 

Als de plaatsingen gelukt zijn, rijden jullie terug naar Nunspeet. De bus wordt klaargemaakt voor de volgende dag en dan kan jij na een dag mensen blij maken, thuis gaan relaxen.

Traplift monteur

Smienk?

Smienk is de eerste aanbieder van tweedehands trapliften in Nederland en zorgt ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Je werkt bij ons in een hecht team met een gezellige, informele sfeer. We hebben vaak feestjes en uitjes en elke vrijdag een borrel. Wij bieden jou een uitgebreid inwerktraject en alle mogelijkheden voor training en opleiding.

Wat voor jou?

Denk je dat een baan als traplift monteur wel iets is voor jou? Wij zijn vaak op zoek naar goede monteurs! Ga naar Werken bij Smienk en kijk of er een vacature openstaat. Zo niet? Stuur dan een open sollicitatie en je CV naar sollicitatie@smienktrapliften.nl.

 

 

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,3

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek