Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Traplift verkopen

Uw gebruikte traplift verkopen?

Heeft u een traplift die in de weg staat? Wij plaatsen niet alleen gebruikte trapliften, maar verwijderen ook trapliften. Binnen een week kan deze door ons professioneel weggehaald worden. U ontvangt direct contant geld. In 3 stappen bent u al van uw traplift af. 

Aanvraag indienen

Professionele verwijdering

Door onze jarenlange ervaring en ons kundige personeel zorgen wij voor een professionele verwijdering van uw traplift. Onze monteurs werken uiterst zorgvuldig, zodat de verwijdering netjes en secuur verloopt. Meer info

Binnen 48 uur uw traplift verkopen

Wij werken zeer snel en efficiënt. Na overleg met u kan de traplift binnen 48 uur worden gedemonteerd, en meegenomen.  Zo kunt u op een nette manier, heel snel uw traplift verkopen. 

Beste prijs voor uw traplift

U krijgt van ons gegarandeerd de hoogste vergoeding voor uw traplift, als deze niet ouder is dan 10 jaar. Deze vergoeding betalen we ter plekke, contant uit. Op die manier heeft u geen ‘gedoe’ met het uitonderhandelen van de beste deal via marktplaats of andere kanalen waar u de traplift zou kunnen verkopen. 

Duurzame oplossing

Wij werken graag mee aan een duurzame wereld. Daarom doen wij er alles aan om zo veel mogelijk trapliften en onderdelen te hergebruiken. Als u uw traplift aan ons verkoopt weet u zeker dat deze niet nodeloos wordt afgedankt, maar altijd een tweede leven krijgt. 

Heeft u vragen of wilt u uw traplift verkopen, bel ons op: 085-760 3435 of dien een aanvraag in.

 

Aanvraag indienen

610