Uw traplift verkopen?

Uw traplift verkopen?
Wij kopen hem graag van u over!

Heeft u een traplift die in de weg staat? Wij plaatsen niet alleen gebruikte trapliften, maar verwijderen ook trapliften. Binnen een week kan deze door ons professioneel weggehaald worden. U ontvangt direct contant geld. In 3 simpele stappen geregeld!

Ja, wil graag een bod op mijn traplift!

U kunt deze op 3 manieren aanvragen:
  1. Stuur een whatsapp-bericht
    naar 06 86 87 97 92
  2. Bel met ons: 085 760 34 35
  3. Gebruik onderstaand formulier

Stap 1: Uw traplift situatie

Traplift verwijderen moet vakkundig gebeuren

Een professionele verwijdering van uw traplift is een ingewikkelde klus. U kunt dit het beste uitbesteden aan mensen die kennis van zaken hebben. Uw traplift verwijderen gebeurt bij ons altijd op een vakkundig en nette manier. We verwijderen daarbij ook de bevestigingen en de rail. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten en merken trapliften. Daardoor bent u verzekerd van een professionele manier van werken.

Binnen 48 uur geregeld!

Als u uw traplift wilt verkopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseur neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Binnen 48 uur kunnen onze monteurs ter plekke en de verwijdering is vaak binnen een uur geregeld. De traplift wordt dan direct meegenomen en u ontvangt direct contant het overeengekomen bedrag. Zo bent u razendsnel van uw traplift af, heeft u een nette vergoeding gekregen, en is uw trap weer keurig. Uw oude traplift krijgt vervolgens een nieuwe eigenaar.

Duurzame oplossing

Wij werken graag mee aan een duurzame wereld. Daarom doen wij er alles aan om zo veel mogelijk trapliften en onderdelen te hergebruiken. Als u uw traplift aan ons verkoopt weet u zeker dat deze niet nodeloos wordt afgedankt, maar altijd een tweede leven krijgt. Zo voorkomen we verspilling en kunnen we iemand anders weer blij maken met uw gebruikte lift.
Een verantwoorde keuze.

“Super! Zeker een aanrader. ”
Fam. de Ruyver uit Rons
“Vakkundig, aardig en goed uitgelegd waarom en hoe. ”
Monique stam uit Vught
“Ging soepel en netjes en snel ”
Jaap vd Eersten uit Amsterdam
Stap 1
Stap 2
Afronden
Uw traplift verkopen? Ontdek de waarde hier.
Gebruik dit formulier en ontvang binnen 24 uur een bod!
Upload hier foto’s van uw traplift
Tip: u kunt ook foto’s sturen middels Whatsapp naar 06 86 87 97 92

Sleep uw foto’s in het venster of selecteer deze op uw computer. Als u geen foto’s heeft kunt u deze stap ook overslaan.

Sleep uw foto’s in dit venster
of

Selecteer foto's op uw computer
Vul snel en veilig uw gegevens in.
Zo kunnen wij u de gratis brochure naar u opsturen.
Bedankt voor uw aanvraag!
We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Hoort u binnen 24 uur niets van ons? Neem dan contact met ons op: 06 86 87 97 92.

Terug naar Home ›

Waarom kopen wij gebruikte trapliften op?

Het is onze missie om langer veilig thuis blijven wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

 

Lang was het niet mogelijk om trapliften te hergebruiken. Het gevolg daarvan: een traplift was voor veel mensen veel te duur, terwijl ze er wel veel aan zouden hebben. Tegelijk werden goede trapliften die niet meer in gebruik waren naar de schroothoop gebracht. Dat moest anders.

 

Wij hebben een slimme manier ontwikkeld om trapliften te reviseren en te vermaken zodat ze weer zo goed en veilig als nieuw zijn. Maar dan duizenden euro’s goedkoper. Daardoor kunnen we langer thuis wonen mogelijk maken voor meer mensen. Ook voor een kleiner budget. Daarom kopen wij dus ook graag uw gebruikte traplift op!