Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Uw traplift verkopen?

Uw traplift verkopen?
Wij verwijderen hem graag voor u!

Heeft u een traplift die in de weg staat? Wij plaatsen niet alleen gebruikte trapliften, maar verwijderen ook trapliften. Binnen een week kan deze door ons professioneel weggehaald worden. U ontvangt direct de betaling, contant of per overschrijving. In 3 simpele stappen geregeld!

Ja, ik wil graag een
bod op mijn traplift!

U kunt deze op 3 manieren aanvragen:

 • Stuur een whatsapp-bericht
  naar 06 86 87 97 92
 • Bel met ons: 085 760 34 35
 • Gebruik onderstaand formulier

Stap 1: Uw traplift situatie

Traplift Verkopen

Traplift verwijderen moet vakkundig gebeuren

Een professionele verwijdering van uw traplift is een ingewikkelde klus. Alleen al de rail kan onhandig zijn om te vervoeren bijvoorbeeld. Uw traplift verwijderen gebeurt bij ons altijd vakkundig en netjes. We verwijderen ook de bevestigingen en de rail. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten en merken trapliften. Daardoor bent u verzekerd van een professionele manier van werken.

 

Meer over: traplift verwijderen.

Traplift Verwijderen

Binnen 48 uur geregeld!

Als u uw traplift wilt verkopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze inkoper neemt dan binnen 1 werkdag contact met u op. Binnen 48 uur kunnen onze monteurs ter plekke zijn – ook op zaterdag of in de avonden!

 

De demontage zelf is vaak binnen een uur geregeld. De traplift wordt ingeladen en u ontvangt direct het overeengekomen bedrag. Zo bent u razendsnel van uw traplift af, heeft u een nette vergoeding gekregen, en is uw trap weer keurig. Uw oude traplift krijgt vervolgens een nieuw leven.

voorraad van smienk

Duurzame oplossing

Wij werken graag mee aan een duurzame wereld. Daarom doen wij er alles aan om zo veel mogelijk trapliften en onderdelen te hergebruiken. Als u uw traplift aan ons verkoopt weet u zeker dat deze niet wordt afgedankt, maar altijd een tweede leven krijgt. Zo voorkomen we verspilling en kunnen we iemand anders weer blij maken.

“Prima partij voor het voorzien en demonteren van trapliften. Goede servicedesk.”
Van de Eertwerk
“Top gasten ontzettend netjes en zeer beleefd.”
Marloes uit Katwijk
“Deskundige medewerkers, snel gedemonteerd.”
Bas v. Harten

Waarom kopen wij gebruikte trapliften op?

Het is onze missie om langer veilig thuis blijven wonen voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar te maken.

 

Lang was het niet mogelijk om trapliften te hergebruiken. Het gevolg daarvan: een traplift kopen was voor veel mensen veel te duur, terwijl ze er wel veel aan zouden hebben. Tegelijk werden goede trapliften die niet meer in gebruik waren naar de schroothoop gebracht. Dat moest anders.

 

Wij hebben een slimme manier ontwikkeld om trapliften te reviseren en te vermaken zodat ze weer zo goed als nieuw zijn. Maar dan duizenden euro’s goedkoper. Daardoor kunnen we langer thuis wonen mogelijk maken voor meer mensen. Ook voor een kleiner budget. Daarom kopen wij dus ook graag uw gebruikte traplift op!

 

Meer weten? Ga naar: Alles over trapliften.

Ontvang vrijblijvend en kosteloos onze brochure!

Al meer dan 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan. Lees alles wat u moet weten, zoals:

 • Vergelijkingen van topmerken
 • Duidelijke prijsinformatie
 • Tweedehands of nieuwe traplift?
 • Uitleg: Stap-voor-stap aankoop van een traplift
 • Wie is Smienk Trapliften
 • Binnen 2 werkdagen de traplift brochure in huis!