Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Traplift voor de hond

Met een hondenlift geen problemen meer met de trap.

Voor veel hondenrassen is veelvuldig traplopen geen goed idee. Hun heupen en rug worden verkeerd belast waardoor ze er blijvende schade door kunnen oplopen. Jammer als u in een huis met meerdere verdiepingen woont en uw hond altijd beneden moet blijven! Gelukkig heeft Smienk speciale trapliften voor honden.

Traplift Voor Hond

Honden traplift

Een traplift voor honden is vergelijkbaar met een normale traplift, maar uitgevoerd met een speciale bak of platform waar uw hond op kan zitten. Bij Smienk zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande trapliften en hebben we al veel trapliften speciaal voor honden geïnstalleerd.

Betaalbare hondenlift op maat

Wilt u ook een traplift voor uw hond? Daar zorgen wij graag voor! Honden vinden een rit op de traplift vaak helemaal geweldig. Nadat uw hond in zijn mand in de bak of op het platform gaat zitten, stuurt u uw viervoeter eenvoudig met de afstandsbediening omhoog of omlaag. Op die manier kan uw hond gemakkelijk en veilig boven komen zonder zijn lichaam te veel te belasten. U hoeft uw hond niet te dragen of alleen beneden te laten. En handig om te weten: ook voor het vervoeren van zware dozen of andere spullen in huis is de traplift ideaal!

 

Een traplift voor honden maken we helemaal op maat voor uw hond. We maken een mooi vlak plateau, of plaatsen een comfortabele mand waar uw hond in kan zitten. We dekken de traplift goed af met kappen, zodat er geen bewegende onderdelen zichtbaar zijn. Klaar voor jaren gebruiksplezier! Als uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, krijgt u er bij Smienk zelfs levenslange garantie op als u het Zekerheidsplan afsluit.

hondentraplift met een hond erop

Advies voor een traplift nodig?

Interesse in een traplift voor honden? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341 – 76 80 71.

Ik wil een adviesgesprek.

Vul de onderstaande gegevens in en wij nemen tijdens kantooruren binnen 2 uur contact met u op.

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Adresgegevens
Energieweg 10
8071 DA Nunspeet
Postadres
Postbus 249
8070 AE Nunspeet
Traplift verkopen? T. 085 76 03 435
Overige gegevens:
BTW: NL855649884B01
KvK: 64396274
Mevr Huisman Met Hond
klantenvertellen.nl
9,3

“Mijn hondje is er al helemaal aan gewend”

De teckel van mevrouw Huisman uit Utrecht mag vanwege zijn lange rug niet traplopen. Mevrouw Huisman woont echter in een drive-in-woning en moet haar hondje elke dag de trap op- en afdragen. Een klus die haar steeds wat zwaarder begon te vallen. Inmiddels heeft ze een mooie traplift laten installeren en neemt ze haar hondje weer makkelijk overal mee naar toe!

Mevrouw Huisman uit Utrecht
klantenvertellen.nl
9,3

Ontvang vrijblijvend en kosteloos onze brochure!

Al meer dan 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan. Lees alles wat u moet weten, zoals:

  • Vergelijkingen van topmerken
  • Duidelijke prijsinformatie
  • Tweedehands of nieuwe traplift?
  • Uitleg: Stap-voor-stap aankoop van een traplift
  • Wie is Smienk Trapliften
  • Binnen 2 werkdagen de traplift brochure in huis!