keurmerk traplift

Garantie, onderhoud en storingsdienst

Wij houden het graag simpel.

Wij zorgen ervoor dat u altijd van uw traplift gebruik kunt maken. Dat betekent een veilige, goed onderhouden traplift en vooral de zekerheid dat u direct geholpen wordt als er wat is, zonder dat u voor hoge kosten komt te staan.

Garantie

Met de aanschaf van uw traplift wilt u de zekerheid van een veilige werking van de traplift. Daarom bieden we bij Smienk standaard een jaar garantie op al onze trapliften. Wanneer er jaarlijks onderhoud aan de traplift wordt uitgevoerd wordt de garantie opnieuw met een jaar verlengd. Dit geldt voor de gehele levensduur van de traplift.

 

U beslist zelf of u jaarlijks een losse onderhoudsbeurt bij ons aanvraagt of kiest voor het gemak van het Smienk Zekerheidsplan. Met dit Zekerheidsplan betaalt u nooit voorrijdkosten, uren of onderdelen* en geniet u van 24/7 kosteloze service en standaard jaarlijks onderhoud voor een vast bedrag per maand.

 

*Let op: accu’s, batterijen en gebruikersfouten zijn uitgesloten.

Lees alles over het Smienk Zekerheidsplan

Onderhoud

Onderhoud is behoud. Daarom adviseren wij u om de traplift eens per jaar te laten onderhouden. Voeren wij die onderhoudsbeurt voor u uit? Dan verlengen we uw standaard garantie met een jaar!

 

U kunt een onderhoudsbeurt plannen door te bellen met onze afdeling Klantenservice via 0341 76 80 71. Een onderhoudsbeurt kost € 195,-.

 

Bij het Zekerheidsplan zit het onderhoud inbegrepen in het maandbedrag.

 

Storingsdienst - 24/7 bereikbar

Smienk heeft een eigen team van gespecialiseerde servicemonteurs. Mocht uw traplift onverhoopt niet meer naar behoren werken, is onze storingsdienst 24/7 bereikbaar op 0341 76 80 71. Wanneer nodig komt onze servicemonteur direct naar uw toe. Bij spoed kan hij er binnen twee uur zijn. Ook in de avonden en weekenden.

Ga naar het Smienk Zekerheidsplan