Traplift huren

Traplift prijzen.

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift hangt van een paar factoren af, zoals de vorm van uw trap en uw eigen wensen. Smienk verkoopt alleen tweedehands trapliften en dat merkt u in de prijs! Globaal beginnen trapliften van Smienk bij € 1.690,- voor een rechte traplift. Nieuwe trapliften beginnen elders bij € 2.630,-. Meer traplift prijzen en vergelijkingen vindt u op deze pagina.

Traplift prijzen

Zoals gezegd wordt de prijs van een traplift bepaald door het merk , het type trap en van uw specifieke wensen. Daarnaast is er ook een keuze te maken in een nieuwe of tweedehands traplift. Een traplift huren is ook nog een optie. Met de keuze voor een gebruikte traplift kunt u uzelf vaak duizenden euro’s besparen. Wij geven u graag een globaal overzicht van onze traplift prijzen:

Tevreden Smienk Klant

Wat kost een traplift gemiddeld?

Voor de helderheid hebben de prijzen van onze gebruikte trapliften afgezet tegen de gemiddelde nieuwprijs.

 

Rechte trap

 

Staat Prijs
Nieuw € 2.630 – € 5.399
Gebruikt € 1.690 – € 2.890

 

Trap met bocht(en)

 

Staat Prijs
Nieuw € 5.095 – € 10.580
Gebruikt € 2.590 – € 6.000
Wat Kost Een Traplift

Merken en extra opties

De verschillen tussen merken trapliften zijn groot. De ene traplift bijvoorbeeld vooral geschikt voor hele steile of juist smalle trappen, terwijl de ander bedoeld is als traplift voor buiten. Ook zijn bepaalde merken ideaal om aan de binnenkant van de trap te plaatsen, terwijl andere alleen aan de buitenzijde geplaatst kunnen worden.

 

Daarnaast zijn er per merk allerlei opties mogelijk. Het verschil zit vooral in gebruiksgemak en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een voetensteun en het model van het stoeltje.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte
een trapliftadviseur in gesprek over een traplift met twee klanten

Vrijblijvend advies

Voor het berekenen van de exacte prijs van uw tweedehands traplift komt een van onze adviseurs graag bij u langs. De adviseur meet uw trap op en bekijkt dan welke trapliften er op voorraad zijn die geschikt zijn voor uw situatie.

 

Samen bepaalt u vervolgens wat uw specifieke wensen zijn. In de meeste gevallen kan er aan de hand van de meting en uw voorkeuren direct een offerte gegeven worden. Zo weet u direct en precies waar u aan toe bent.

 

Bel 0341-76 80 71 of vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel bespaar ik met een gebruikte traplift?

Door te kiezen voor een gebruikte traplift in plaats van een nieuwe, kunt u al snel duizenden euro’s besparen. Bijvoorbeeld: een nieuwe traplift voor een rechte trap kost tussen de € 2.630 en € 5.399. Een gebruikte heeft u vanaf € 1.690 tot € 2.890. Ze bespaart u dus maximaal € 3.709 door te kiezen voor een gebruikte traplift voor een rechte trap.

Heb ik recht op een vergoeding voor mijn traplift?

Als u van uw gemeente een Wmo-indicatie heeft gekregen, kunt u in veel gevallen de traplift daarmee ook vergoed krijgen. U betaalt dan een maximale eigen bijdrage van € 19,- per vier weken in 2021. We hebben de belangrijkste informatie over traplift Wmo en traplift vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Onze adviseurs in de binnen- en buitendienst kunnen u er ook meer over vertellen. U kunt hen daarvoor altijd bellen op 0341-768071.

 

Weet u niet hoelang u de traplift nodig heeft of kunt u het complete bedrag niet in een keer betalen? Dan is het huren van een traplift een idee. Dat kan ook bij ons.

 

We helpen u graag!

 

Dit zeggen onze klanten

Familie Minnebo uit Wieringerwerf koos voor een gebruikte traplift van Smienk, bekijk in deze video hoe het hen bevalt.

klantenvertellen.nl
9,4

“De nieuwe waren veel te duur.”

Ik ging steeds moeilijker traplopen vanwege adem te kort en ik kreeg last van m’n gewrichten. Die traplift is daarom ideaal. De nieuwe waren veel te duur voor ons, maar mijn man vond toen de mogelijk voor tweedehands bij jullie. Dat scheelt echt veel!

Fam. Minnebo uit Wieringerwerf
klantenvertellen.nl
9,4
Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Wat zijn de kosten voor een traplift?

 

Gemiddeld kost een traplift zo’n € 2.500 – € 4.000. Die kosten bestaan uit:

 

  • vorm van uw trap
  • lengte van uw trap
  • indeling van uw gang en overloop
  • aantal verdiepingen
  • opties en merk van de traplift

 

Wat kost een traplift met 1 bocht?

Een traplift met een bocht koopt u bij Smienk vanaf € 2.590,-.

 

Wat kost een traplift met 2 bochten?

Ook een traplift met 2 bochten koopt u bij Smienk vanaf € 2.590,-. Neem voor een exacte prijsopgave voor uw trap contact op met onze adviseurs! We staan voor u klaar op: 0341 76 80 71.