Klanten van Smienk Trapliften

Wat kost een traplift?

Traplift prijzen

“Kunt u een indicatie geven van de kosten van een traplift?” Is een van de vragen die wij dagelijks binnenkrijgen. Wat kost onderhoud en de installatie, zijn andere vragen die klanten stellen. Wij begrijpen dat u eerst wilt weten aan wat voor trapliftprijzen u moet denken voor u verdere stappen onderneemt, daarom vindt u ze hier!

Traplift kosten: krijg een indicatie in drie stappen!

Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Hoeveel kost een traplift gemiddeld?

Net als met bijvoorbeeld auto’s hangt de prijs van een traplift af van het merk, model en de opties. Hoe meer technologische snufjes, hoe duurder. En, net als wanneer u een occasion zou willen kopen, geldt dat de prijs voor tweedehands trapliften vaak een stuk lager is. De eerste afschrijving is immers al geweest. Globaal kost een tweedehands rechte traplift € 1690,- voor het meest eenvoudige model. Een gebruikte traplift met een of meer bochten start bij € 2590,-.

 

Voor een helder vergelijk hebben wij de gemiddelde prijzen van nieuwe trapliften naast die voor onze gebruikte gezet.

Tevreden Smienk Klant

Rechte trap

 

Staat Prijs
Nieuw € 2.630 – € 5.399
Gebruikt € 1.690 – € 2.890

 

Trap met bocht(en)

 

Staat Prijs
Nieuw € 5.095 – € 10.580
Gebruikt € 2.590 – € 6.000
Trapliftmonteur En Klant Smienk Trapliften

Vrijblijvend advies

Voor het berekenen van de exacte prijs van uw tweedehands traplift komt een van onze adviseurs bij u langs. De adviseur meet uw trap op en bekijkt dan welke trapliften er op voorraad zijn die geschikt zijn voor uw situatie.

 

Samen bepaalt u vervolgens wat uw wensen zijn. In de meeste gevallen kan er aan de hand van de meting en uw voorkeuren direct een offerte gegeven worden. Zo weet u direct en precies waar u aan toe bent.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Smienk is de enige aanbieder in Nederland die tweedehands trapliften van alle a-merken verkoopt, zo kunnen we vrijwel altijd een merk en model vinden dat bij uw budget past.

 

Meer weten over de prijs voor uw traplift? Klik op de offerteknop en vul uw gegevens in. Onze adviseurs nemen dan contact met u op om alles door te nemen. Vrijblijvend uiteraard!

 

Hoeveel bespaar ik met een gebruikte traplift?

Door te kiezen voor een gebruikte traplift in plaats van een nieuwe, kunt u al snel duizenden euro’s besparen. Bijvoorbeeld: een nieuwe traplift voor een rechte trap kost tussen de € 2.630 en € 5.399. Een gebruikte heeft u vanaf € 1.690 tot € 2.890. Zo bespaart u dus maximaal € 3.709 door te kiezen voor een gebruikte traplift voor een rechte trap.

Waarom zou ik kiezen voor Smienk?

Smienk Trapliften is opgericht om trapliften betaalbaar te maken door gebruikte liften opnieuw te plaatsen. Onze belangrijkste drijfveer is mensen helpen om de trap weer te gebruiken. En dat is wat we doen, elke dag weer.

 

Daarom kunt u wat betreft de prijs van een traplift ervanuit gaan dat wij onze prijzen niet ophogen om vervolgens een korting te geven. Wij weten wat de liften kosten qua inkoop, wat eraan is aangepast en wat de marge is die we moeten maken om ons bedrijf draaiende te houden. Daarop baseren we onze prijzen. U krijgt dus meteen de scherpste prijs die wij kunnen bieden, geen gedoe.

 

Garanties bij Smienk

 

We geven u graag deze garanties:

Knappe Oudere Meneer Op Traplift

✔ Moderne tweedehands trapliften met garantie
✔ Alle A-merken: onafhankelijk advies voor het beste merk en model voor uw trap en budget
✔ Snel geleverd: gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
✔ Eerlijke prijs: geen actieprijzen, maar bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
✔ Maatwerk mogelijk
✔ Terugkoopgarantie
✔ 24/7 storingsdienst: en in geval van nood gaan we direct op pad

Dit zeggen onze klanten

Familie Minnebo uit Wieringerwerf koos voor een gebruikte traplift van Smienk, bekijk in deze video hoe het hen bevalt.

klantenvertellen.nl
9,4

“De nieuwe waren veel te duur.”

Ik ging steeds moeilijker traplopen vanwege adem te kort en ik kreeg last van m’n gewrichten. Die traplift is daarom ideaal. De nieuwe waren veel te duur voor ons, maar mijn man vond toen de mogelijk voor tweedehands bij jullie. Dat scheelt echt veel!

Fam. Minnebo uit Wieringerwerf
klantenvertellen.nl
9,4

Veelgestelde vragen over traplift prijzen

Heb ik recht op een vergoeding?

 

Als u van uw gemeente een Wmo-indicatie heeft gekregen, kunt u in veel gevallen de traplift daarmee ook vergoed krijgen. U betaalt dan een maximale eigen bijdrage van € 19,- per vier weken in 2021. We hebben de belangrijkste informatie over traplift Wmo en traplift vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Onze adviseurs in de binnen- en buitendienst kunnen u er ook meer over vertellen. U kunt hen daarvoor altijd bellen op 0341-768071.

 

Lees meer: trapliftvergoedingen.

 

Kan ik ook een traplift huren of leasen?

 

Weet u niet hoelang u de traplift nodig heeft of kunt u het complete bedrag niet in een keer betalen? Dan is het huren van een traplift een idee. Dat kan ook bij ons!

 

Lees meer: traplift huren.

Waarom zijn de tweedehands trapliften van Smienk niet nog goedkoper?

 

‘Het is toch gewoon een gebruikte rail ophalen, ergens anders weer monteren en dan het stoeltje erop?’ Ook deze vraag krijgen wij geregeld. En dat is niet gek. Op het oog lijkt zo’n traplift een eenvoudig stuk techniek. Een elektromotor die langs een rail een stoel op-en-neer beweegt. En dan ook nog tweedehands.

 

In werkelijkheid is het zo dat met het gebruiksklaar maken van een tweedehands traplift flink wat handelingen en dus kosten gepaard gaan. Denk aan het inkopen en opslaan en vermaken. Alle slijtagegevoelige onderdelen moeten bijvoorbeeld worden vervangen.

 

Onze ervaring heeft ons ook geleerd dat er veel rails zijn die globaal genomen passen op veel verschillende trappen. Maar dat ze altijd nog iets moeten worden aangepast. Dat heeft te maken met de indeling van een overloop of hal bijvoorbeeld. Daarom komen wij de lift ook altijd voor u inmeten. Die metingen worden in de werkplaats gebruikt om uw traplift precies passend voor bij u thuis te maken.

 

Al die kosten samen met de marge die wij moeten maken om ons bedrijf draaiende te houden, bepalen wat een traplift kost.

 

Lees meer: tweedehands trapliften.

 

Waaruit bestaat de prijs van een traplift?

 

De prijs van een traplift wordt bepaald door het merk, het model, de opties, het aantal bochten in de trap, de lengte van de trap en of hij in een speciale kleur moet worden gespoten of bekleed. De prijs kan ook oplopen als er spoed achter de levering zit.

 

Hoeveel kost het onderhoud van een traplift?

 

Het is aan te raden om uw traplift jaarlijks te laten onderhouden. Dat is het meest voordelig als u een van onze servicepakketten afsluit. Lees meer over Service en garantie.

Goedkope traplift

 

Een rechte traplift is onze goedkoopste traplift. Maar er zijn meer goedkope trapliften.

 

Lees meer: goedkope traplift.

Eenvoudige traplift

 

Eenvoudige trapliften hebben een simpele rail en weinig techniek. Vaak zijn ze daardoor goedkoper, maar niet slechter!

 

Lees meer: eenvoudige traplift.

medewerker klantenservice Smienk Trapliften Bjorn

Heeft u vragen of wilt u gewoon meteen horen wat een traplift bij u thuis zou kosten?
Bel of mail onze adviseurs via 0341 76 80 71 of info@smienktrapliften.nl.