Trapliftmonteur En Klant Smienk Trapliften

Een traplift kopen bij Smienk

Keuze uit alle trapliften

Een traplift kopen? Smienk Trapliften is het enige bedrijf in Nederland dat tweedehands trapliften van álle a-merken verkoopt: ThyssenKrupp, Otolift, Handicare, Stannah en Acorn. Onze adviseurs kennen al die merken en hun modellen op hun duimpje. Daarom kunnen zij u precies vertellen wat de voor- en nadelen per merk en model zijn. Zo besluit u samen wat de beste optie is voor bij u thuis op basis van uw wensen, trap en natuurlijk uw budget.

Voorbeelden van onze trapliften!

Waarom een traplift kopen bij Smienk en niet bij een ander?

Deze vraag krijgen we vaker. En dat is ook logisch. Het splinternieuwe is van de lift af, dat merkt u in de prijs. Maar wat kunt u verwachten aan kwaliteit? Klanten vragen ons ook vaak wat de levensduur van zo’n gebruikte traplift is. En hoe zit het met de garantie?

Knappe Oudere Meneer Op Traplift

Onze tweedehands trapliften zijn een stuk voordeliger dan de meeste nieuwe trapliften. Ze zijn van hoge kwaliteit en bijvoorbeeld voorzien van moderne snufjes zoals automatische voetenplanken en klaprails. Technisch zijn de liften helemaal nagekeken door onze monteurs. Slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen. Als u dat wilt, wordt de rail opnieuw gepoedercoat en het stoeltje opnieuw bekleed. En u krijgt bij ons gewoon weer garantie. Standaard 1 jaar en met ons Zekerheidsplan levenslang.

Hoe zorgen jullie voor jullie klanten?

Wij zijn betrokken bij al onze klanten en staan voor hen klaar. Onze  storingsdienst is 24/7 bereikbaar. We hebben storingsmonteurs in het hele land, dus in geval van nood kunnen ze binnen twee uur bij u thuis zijn. En met het Zekerheidsplan heeft u levenslange garantie. Team Smienk staat voor u klaar! (En we zijn altijd in voor een gezellig praatje.)

 

Ik ben bang dat een traplift eigenlijk net te duur is
Neem ook dan contact met ons op. We komen er vast uit samen!

 

 

Garanties van Smienk Trapliften

Bij ons mag u van de volgende punten uitgaan. We zijn namelijk blij met iedereen die klant van ons wil worden en willen graag dat u net zo blij bent en blijft met ons! Al meer dan 10.000 mensen gingen u voor.

Mooi Echtpaar Op Beige Bank

 1. Alle a-merken: onafhankelijk advies voor het beste merk en model voor uw trap en budget
 2. Eerlijke prijs, we hanteren geen actieprijzen, bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
 3. Hoge kwaliteit tweedehands trapliften, aan uw wensen aangepast
 4. Snelle levering, gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
 5. Levenslange garantie als u het Zekerheidsplan afsluit
 6. Terugkoopgarantie
 7. 24/7 bereikbaarheid storingsdienst en in geval van nood gaan we direct op pad

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze trapliften en onze service? We staan voor u klaar! Via het formulier hieronder kunt u gratis en vrijblijvend onze brochure aanvragen. We sturen hem dan binnen 2 werkdagen naar u op.

 

Liever eerst even telefonisch contact? Op werkdagen zijn we bereikbaar van 08.30-17.30 uur op 0341 76 80 71. We vinden het leuk als u belt!

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›
Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1936 beoordelingen

Scoreverdeling
 • Service 8,8
 • Prijs 8,6
 • Advies & deskundigheid 8,7
 • Kwaliteit 8,9
“Heel tevreden, top! Personeel daar moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
“Scheelt enorm kwa prijs”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben.”
Gert en Marja uit Krimpen a/d IJssel

Veelgestelde vragen over een traplift kopen

Kopen of huren, wanneer is wat voordeliger?

Heeft u een traplift tijdelijk nodig? Overweeg dan eens om een traplift te huren. Dan betaalt u een starttarief en daarna een maandelijks bedrag. Het huurcontract is maandelijks opzegbaar. Zo kunt u ook voor een korte periode een aan uw trap en wensen aangepaste lift in huis hebben. Kopen is interessanter als u de lift langer denkt te gaan gebruiken. Twijfelt u? Bel dan eens met onze adviseurs, zij denken graag met u mee via 0341 76 8071.

 

Wat kost een tweedehands traplift?

Smienk Trapliften is opgericht om trapliften betaalbaar te maken door bestaande liften opnieuw te plaatsen. Onze belangrijkste drijfveer is mensen helpen om de trap weer te gebruiken. Wij weten wat de liften kosten qua inkoop, wat eraan is aangepast en de marge die we moeten maken om ons bedrijf draaiende te houden. Daarop baseren we onze prijzen. Geen gedoe met acties, maar u ontvangt gewoon de scherpste prijs die we kunnen bieden. Hier vindt u een globaal overzicht van onze traplift prijzen.

 

Kan een traplift op elke trap?

Eigenlijk is vrijwel elke trap geschikt voor een tweedehands traplift. Minimale breedte die we nodig hebben is 63 cm. Alleen als u erg lang bent en uw trap bochten heeft dan kan het wat krap worden. Onze adviseurs weten precies wat wel en niet kan. En heeft u een speciale trap van marmer of steen bijvoorbeeld? Ook dat is geen probleem. Alleen de installatie duurt dan iets langer.

 

Kan een traplift op een smalle trap?

Jazeker, een traplift kan op een smalle trap geplaatst worden. De minimale breedte die het smalste stuk moet hebben is 63 cm. Twijfelt u? Bel gerust met onze adviseurs, zij kunnen u vaak aan de telefoon al vertellen of uw trap geschikt is.

 

Alle technische informatie op deze pagina is gecontroleerd door onze trapliftmonteur Koen Smit