Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Veelgestelde Traplift Vragen

Alle vragen over trapliften beantwoord

Hier vind u alle trapliftvragen die aan ons worden gesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op, we staan u graag te woord!

Is een gebruikte traplift wel veilig?

Wij kopen alleen trapliften in van de bekende merken Otolift, Handicare, Stannah, ThyssenKrupp en Acorn. Degelijke liften die jarenlang meekunnen. De liften mogen niet ouder zijn dan 8 jaar en moeten technisch in goede staat zijn. Alle liften die wij monteren worden vervolgens onder handen genomen in onze werkplaats. Ze worden helemaal nagekeken en als het nodig is worden onderdelen vervangen. Daarna worden de liften getest met en zonder gewicht. Voordat de trapliften de bus ingaan voor montage durven we dus wel te zeggen dat ze goed werken en uiteraard aan de veiligheidsnormen voldoen!

 

Waar komt mijn gebruikte traplift vandaan?

Smienk werkt intensief samen met gemeenten, woningbouwcoöperaties en andere instanties. Daarnaast kopen wij ook trapliften op bij particulieren. Ze moeten voldoen aan een aantal eisen: zo kopen wij alleen a-merken in, mogen de liften niet ouder zijn dan 8 jaar en moeten ze technisch in goede staat zijn.

 

Wat moet ik weten over tweedehands trapliften?

Door de jarenlange opgebouwde ervaring van Smienk hebben we veel (technische) kennis van alle verschillende typen trapliften. Hierdoor zijn we in staat een gebruikte traplift volledig aan te passen aan uw wensen. Voordat een gebruikte traplift bij u wordt geplaatst gaat hier het nodige werk aan vooraf:

 

Testen: Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Uw traplift wordt om deze reden door onze specialisten uitvoerig getest op 31 veiligheidspunten. Voorbeelden hiervan zijn controle op rem-beveiligingen, klembeveiligingen, connectoren, oplaadpunten etc.

 

Reviseren: Alle slijtgevoelige onderdelen van de traplift worden vervangen. Zo is uw traplift bijvoorbeeld altijd voorzien van nieuwe accu’s. Indien nodig wordt uw traplift op maat gemaakt voor uw trap. Vervolgens wordt de programmering van de traplift aangepast aan uw trap en aan de gebruiker van de traplift.

 

Klantwensen: Wilt u dat uw traplift niet alleen motorisch piekfijn in orde is maar ook esthetisch niet van nieuw te onderscheiden? Dat kan! Ook opnieuw stofferen van het stoeltje en poeder coaten van de rail valt onder de mogelijkheden. Vanzelfsprekend is het stoeltje van de traplift altijd netjes en schoon.

Heeft u nog meer vragen? Neem contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Adresgegevens
Energieweg 10
8071 DA Nunspeet
Postadres
Postbus 249
8070 AE Nunspeet
Traplift verkopen? T. 085 76 03 435
Overige gegevens:
BTW: NL855649884B01
KvK: 64396274