Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Tweedehands traplift

Tweedehands trapliften bij Smienk – moderne kwaliteitsliften met garantie

Tweedehands trapliften, Smienk is er groot mee geworden. Wij waren de eersten die gebruikte trapliften opkochten om ze een nieuw leven te geven. We weten dan ook waar we op moeten letten als we trapliften willen hergebruiken en opnieuw garantie willen geven: alleen A-merken, niet ouder dan een paar jaar.

 

Het mooie voor u is dat u gebruik kunt maken van alle functies en opties die een moderne A-merktraplift, maar dat u slechts een fractie van de nieuwprijs betaalt.

Tweedehands Traplift Rechte Trap
9,3

Trapliften hergebruiken?

Trapliften zijn oerdegelijke producten, gemaakt om jarenlang intensief te worden gebruikt. Ze kunnen dan ook na wat onderhoud prima opnieuw worden geplaatst. Smienk koopt alleen jong gebruikte trapliften van A-merken in: TKE (voorheen ThyssenKrupp), Otolift, Stannah, Handicare en Acorn. Zo weten we zeker dat we kwaliteit kunnen aanbieden.

In de werkplaats kijken de monteurs de liften technisch helemaal na, vervangen de slijtagegevoelige onderdelen en laten de trapliften indien nodig weer strak in de lak zetten. Als dat gewenst is, kan stoeltje opnieuw worden bekleed. Zo heeft u een traplift die aan alle veiligheidseisen voldoet, goed werkt én er keurig uitziet.

Traplift Op Houten Trap Door Een Deur

Voordelen gebruikte traplift

✔ Voordeliger dan nieuw
✔ Alle moderne functies en opties
✔ Met garantie
✔ Veilig en ziet eruit als nieuw
✔ Minder verspilling grondstoffen
✔ Behoudt restwaarde

 

Een paar voorbeelden van onze tweedehands trapliften

Adviseur En Klant Smienk Trapliften

Tweedehands traplift kopen

Een tweedehands traplift kopen is snel geregeld bij Smienk.

 

 1. Neem contact met ons op via onze website of bel 0341 76 80 71
 2. We bespreken uw situatie geven een prijsindicatie en plannen een afspraak in
 3. Onze adviseur komt bij u thuis langs, bespreekt uw wensen met u en meet de trap op. U krijgt meteen een offerte. Is die akkoord? Dan gaan we in de werkplaats aan de slag voor u en wordt de lift binnen een paar weken geplaatst! Bij spoed binnen 48 uur.

 

De monteurs gaan niet weg voordat u de traplift met een vertrouwd gevoel kunt gebruiken. We hebben alle tijd voor u!

 

Garantie bij een tweedehands traplift

 

Net als bij een nieuwe traplift mag u bij het kopen van een tweedehands traplift rekenen op garantie. Standaard krijgt u een jaar. Maar, bij Smienk kunt u ook kiezen voor de zekerheid van levenslange garantie met het Smienk Zekerheidsplan.

Monteur Van Smienk Trapliften Controleert Een Trapliftstoeltje

Is een gebruikte traplift veilig?

Gebruikte trapliften hebben net als nieuwe trapliften ingebouwde veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat u met een gerust hart van uw lift gebruik kunt maken. Voor we de lift plaatsen wordt alles uitvoerig gecheckt met en zonder gewicht.

Ligt er iets op de trap? Geen probleem. De lift detecteert het voorwerp en houdt stil. Als de accu bijna leeg is, gaan er lampjes knipperen. Staat het stoeltje net niet op de juiste plaats om op te laden? Dan wordt er een waarschuwingssignaal. De meeste trapliften die wij aanbieden kunnen ook op een lege accu nog naar beneden. Dat geldt niet voor alle trapliftmerken!

 

Tijdens de rit bent u veilig in een 2ehands traplift: de armleuningen zitten goed om u heen en elke traplift heeft een veiligheidsriem.  Sommige modellen hebben zelfs een ingebouwde telefoon met voorgeprogrammeerde noodnummers.

 

Over veiligheid hoeft u zich met een gebruikte traplift geen zorgen te maken. En voor vragen staan we natuurlijk voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen op alle dagen van de week.

Traplift Smalle Trap

Passend op elke trap

Omdat Smienk tweedehands trapliften van alle grote merken verkoopt, kunnen wij onafhankelijk trapliften vergelijken en u de beste opties aanbieden – tegen een scherpe prijs. Onze voorraad met alle soorten trapliften is groot. Er is eigenlijk altijd een gebruikte traplift die op uw trap past, of passend te maken is. Het komt zelden voor dat we geen passende gebruikte trapliften hebben. Maar ook in dat geval kunnen we u verder helpen. Bijvoorbeeld door een gedeelte van de lift op maat te laten maken.

Voorraad Tweedehands Trapliften
9,3

Kosten tweedehands traplift

Het mooie van tweedehands trapliften is dat ze goedkoper zijn dan nieuwe. Het verschil kan wel oplopen tot 60%. De prijs van een traplift wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de vorm van de trap, ofwel, de trapsituatie.

 

Vuistregel is: hoe meer bochten, hoe duurder de lift. Ook de lengte van de trap speelt mee. En of u de lift over een of meerdere verdiepingen wilt laten lopen. Opties zoals een speciale voetenplank, bediening, bekleding of een speciale poedercoating over de rail brengen de prijs van een gebruikte traplift ook wat omhoog.

Smienk

Krijg in enkele stappen een prijsindicatie voor uw traplift!

Stap 1: Is de traplift voor binnen of buiten?

Traplift binnen
Traplift buiten
Knappe Oudere Meneer Op Traplift

Tweedehands traplift huren

Bij Smienk is het geen enkel probleem om een tweedehands traplift te leasen of te huren! Voordelig dankzij slim hergebruik. Meer over: traplift huren.

Handicare traplift

Traplift via Marktplaats?

Overweegt u zelf een traplift via Marktplaats te kopen? Daar hebben wij een aantal tips voor! Lees verder: traplift via marktplaats.

Thyssenkrupp Flow 2 Smalle Trap

Tweedehands of toch nieuw?

Twijfelt u tussen een nieuwe of een tweedehands traplift? Wij denken graag met u mee. Lees meer: nieuw of tweedehands

Adviseur Smienk Trapliften

2ehands traplift bij u thuis?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tweedehands trapliften in uw situatie? Neem dan contact met op met onze adviseurs. Dat kan via 0341 76 80 71 op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en altijd via de email. We staan voor u klaar!

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,4

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
 • Service 8,8
 • Prijs 8,6
 • Advies & deskundigheid 8,7
 • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek

Ontvang vrijblijvend en kosteloos onze brochure!

Al meer dan 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan. Lees alles wat u moet weten, zoals:

 • Vergelijkingen van topmerken
 • Duidelijke prijsinformatie
 • Tweedehands of nieuwe traplift?
 • Uitleg: Stap-voor-stap aankoop van een traplift
 • Wie is Smienk Trapliften
 • Binnen 2 werkdagen de traplift brochure in huis!