Traplift wenteltrap.

Geen probleem voor onze trapliften.

Heeft u een bijzondere spiltrap of wenteltrap in huis? Met een traplift op uw spiltrap blijft u genieten van uw hele huis zoals u dat gewend bent. Uw badkamer, slaapkamer en ook uw hobbyruimte kunt u zo gemakkelijk blijven gebruiken. Want waarom zou u verhuizen als dat helemaal niet nodig is? U kiest zelf voor een lift die aan de binnenzijde bevestigd is, of een lift die vanaf de buitenzijde werkt.

Traplift voor een wenteltrap

Smienk levert veilige trapliften speciaal voor spiltrappen en wenteltrappen. Wij zijn trots op onze gereviseerde trapliften die we zo goed als nieuw aan u leveren. Weer helemaal op maat voor u gemaakt en met levenslange garantie. We beschikken over alle soorten trapliften.

Met een traplift van Smienk kiest u voor veiligheid. Elke traplift wordt voor plaatsing nauwkeurig gecontroleerd en voldoet na vakkundige revisie aan de strengste eisen. En wanneer uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, garanderen wij zelfs een levenslange garantie. Mocht het nodig zijn, komen we zelfs in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe.

Advies voor een spiltrap traplift nodig?

Interesse in een traplift voor een spiltrap? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1678 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben.”
Gert en Marja uit Krimpen a/d IJssel
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
J. Korf-Augustijn uit Wolvega

Alles op uw gemak nalezen in onze gratis brochure?

Vraag nu onze brochure aan en lees alles over de mogelijkheden en kosten van een traplift voor uw wenteltrap. Of vraag directe een vrijblijvend offerte aan en kom snel te weten wat uw traplift kost.

Gratis Brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan