Traplift wenteltrap.

Geen probleem voor onze trapliften.

Heeft u een bijzondere spiltrap of wenteltrap in huis? Met een traplift op uw spiltrap blijft u genieten van uw hele huis zoals u dat gewend bent. Uw badkamer, slaapkamer en ook uw hobbyruimte kunt u zo gemakkelijk blijven gebruiken. Want waarom zou u verhuizen als dat helemaal niet nodig is? U kiest zelf voor een lift die aan de binnenzijde bevestigd is, of een lift die vanaf de buitenzijde werkt. Dat geldt ook als u een traplift op een smalle trap wilt laten plaatsen. We leggen alles graag uit!

Traplift Voor Wenteltrap

Traplift voor een wenteltrap

Smienk levert veilige trapliften speciaal voor spiltrappen en wenteltrappen. Wij zijn trots op onze gereviseerde trapliften die we zo goed als nieuw aan u leveren. Weer helemaal op maat voor u gemaakt en met levenslange garantie bij het afsluiten van het Zekerheidsplan. We beschikken over alle soorten trapliften.

Techniek

De rail volgt exact de wentelingen van uw trap en bestaat uit een soort tandradsysteem. Daarop rijden we het stoeltje. Dat stoeltje is voorzien van een sterke elektromotor die u moeiteloos naar boven of beneden brengt, ongeacht hoe steil de rail is of of hoeveel bochten hij bevat. Bij een elektromotor is het belangrijk dat de accu’s goed worden opgeladen en onder spanning blijven staan. Daarom is elke traplift voorzien van tenminste twee oplaadstations – vaak onder en boven aan de wenteltrap. Het bedienen is eenvoudig en kost geen kracht, ook niet om knoppen in te drukken.

Een gereviseerde traplift van Smienk is veilig. Hoe dat precies werkt?

 

  • Alle jong gebruikte trapliften worden volledig technisch nagekeken en gereviseerd
  • Het stoeltje wordt opnieuw bekleed en de rail wordt opnieuw gepoedercoat
  • De montage gebeurt secuur en de lift wordt uitvoerig getest voor u een testrit maakt samen met de monteurs
  • Zo voldoen ook de trapliften voor wenteltrappen aan de veiligheidsvoorwaarden

 

Als uw traplift jaarlijks wordt onderhouden via het Smienk Zekerheidsplan, krijgt u levenslange garantie. Mocht het nodig zijn, komen we in de avonden of weekenden kosteloos naar u toe.

Traplift kosten

Advies voor een spiltrap traplift nodig?

Interesse in een traplift voor een spiltrap? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-76 80 71.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1923 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben.”
Gert en Marja uit Krimpen a/d IJssel
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
J. Korf-Augustijn uit Wolvega

Alles op uw gemak nalezen in onze gratis brochure?

Vraag nu onze brochure aan en lees alles over de mogelijkheden en kosten van een traplift voor uw wenteltrap. Of vraag directe een vrijblijvend offerte aan en kom snel te weten wat uw traplift kost.

Gratis Brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan