Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Onze vijf A-Merken

Over onze A-Merken

Smienk trapliften is de enige in Nederland die trapliften verkoopt van alle A-merken. De tweedehands trapliften van deze A-merken worden volledig vernieuwd en verkocht met garantie. Wij verkopen trapliften van Otolift, TKE (voorheen ThyssenKrupp), Handicare, Stannah en Acorn.

 

TKE

De trapliften van het Duitse TKE (voorheen ThyssenKrupp) zijn slimme en betrouwbare liften. De trapliften van TKE zijn daarom ook het vaakst geschikt voor hergebruik. Er zijn twee type TKE trapliften die wij aanbieden. Deze zijn de TKE Levant en de TKE Flow.

 

Otolift

Otolift is de grootste trapliften fabrikant van Nederland. Otolift trapliften zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en innovatie. Bij een Otolift traplift kunt u ook kiezen voor een traplift aan de binnenzijde van uw trap. De brede kant van uw traptreden blijft daarmee veilig beloopbaar voor alle gebruikers. Met een traplift van Otolift heeft u een veilige en innovatieve traplift.

Handicare Freecurve

Handicare

De Handicare trapliften worden in Nederland ontworpen en geproduceerd en over de hele wereld verkocht. Handicare heeft zowel trapliften voor rechte trappen en trappen met een bocht er in. Dankzij de goede kwaliteit van de Handicare trapliften zijn ze uitstekend geschikt voor een tweede leven.

Stannah

Stannah is een Engels bedrijf die trapliften maken die in veel verschillende trapsituaties kunnen worden toegepast. De trapliften van Stannah hebben een dubbele rail, hierdoor kan de bovenste rail gebruikt worden als trapleuning.

Acorn

De trapliften van Acorn zijn uniek omdat de rail niet uit een stuk bestaat maar uit meerdere onderdelen. Hierdoor kan er altijd snel een Acorn traplift op maat gemaakt worden die perfect aansluit bij u trap. Bovendien kan de Acorn traplift ook snel geleverd worden omdat de rail dus ter plekke in elkaar wordt gezet.

Lees alles op uw gemak na in onze brochure!

Laat via de knop uw gegevens achter, want dan sturen wij u binnen 1 werkdag een brochure toe (kosteloos uiteraard). Zeker 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan!