Acorn traplift
al vanaf € 1690

Bent u op zoek naar een betaalbare Acorn traplift?

Smienk levert goede en betrouwbare trapliften van Acorn. Wij reviseren gebruikte Acorn trapliften volledig en garanderen u daarbij de hoogste kwaliteit. Dat scheelt u tot wel duizenden euro’s vergeleken met een nieuwe traplift! Ook krijgt u op al onze gebruikte Acorn trapliften een levenslange garantie in combinatie met onderhoud.

Waarom een Acorn traplift kopen bij Smienk?

Bij ons kiest u uit alle verschillende Acorn modellen. We helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze en houden rekening met uw persoonlijke situatie, wensen en budget. Samen met onze adviseur kijkt u naar de beste optie. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt! Elk merk traplift heeft zijn eigen specificaties en is voor bepaalde situaties het meest geschikt. De Acorn is echter een bijzondere traplift. Het is geschikt voor bijna elke trap! Recht of met meerdere bochten.

Acorn modulair systeem

Het modulaire systeem van Acorn-trapliften maakt het geschikt voor elk soort trap. De rail volgt de vorm van uw trap nauwkeurig en is door meer dan 100 verschillende soorten en maten railstukken perfect passend te maken. Door het ‘FastTrack’-systeem snel te plaatsen en dit alles zonder dat boren in uw muur noodzakelijk is. De modulaire rails van Acorn trapliften worden namelijk aan de trap gemonteerd, waardoor de muur altijd gespaard blijft en de benodigde aanpassingen in uw woning minimaal blijven.

Geplaatste Acorn trapliften

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1652 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Over Acorn

Acorn Stairlifts is een Engels bedrijf. De trapliften worden ook in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Het slimme modulaire systeem van Acorn is uniek. Wij zijn blij dat we die zowel nieuw als gebruikt kunnen leveren.

Wat kost een gebruikte Acorn traplift?

De prijs voor een Acorn traplift hangt van diverse factoren af. Ten eerste bepaalt uw trapsituatie de prijs voor een groot deel. Daarbij moet u denken aan het aantal bochten dat uw trap heeft. En bijvoorbeeld of er ruimte is voor het stoeltje of dat er nog een extra bocht moet komen om het stoeltje netjes weg te kunnen zetten. Daarnaast zijn er opties beschikbaar zoals een automatische vloerplank.

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Snelle levering (binnen 48 uur) is soms mogelijk! De adviseur maakt op basis van het gesprek meteen een offerte.