Acorn traplift

Acorn traplift
al vanaf € 1690

Bent u op zoek naar een betaalbare Acorn traplift?

Smienk levert goede en betrouwbare trapliften van Acorn. Wij reviseren gebruikte Acorn trapliften, daarna voldoen ze uiteraard aan alle veiligheidsvoorwaarden. Kiezen voor een gebruikte traplift scheelt u vaak tot wel duizenden euro’s in vergelijking met een nieuwe. Ook krijgt u op al onze gebruikte Acorn trapliften een levenslange garantie als u een onderhoudscontract afsluit. Kortom als u een traplift wilt kopen zit u bij ons aan het juiste adres.

Waarom een Acorn traplift kopen bij Smienk?

Bij ons kiest u uit alle verschillende Acorn modellen. We helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze en houden rekening met uw persoonlijke situatie, wensen en budget. Samen met onze adviseur kijkt u naar de beste optie. Elk merk traplift heeft zijn eigen specificaties en is voor bepaalde situaties geschikt. De Acorn is echter een bijzondere traplift. Hij is door het modulaire systeem geschikt voor bijna elke trap! Recht en met bochten.

Acorn modulair systeem

Het modulaire systeem van Acorn trapliften maakt de lift geschikt voor elk soort trap. De rail volgt de vorm van uw trap nauwkeurig en is door meer dan 100 verschillende soorten en maten railstukken perfect passend te maken. Door het ‘FastTrack’-systeem is de Acorn snel te plaatsen en dit alles zonder boren in de muren. De modulaire rails van Acorn trapliften worden namelijk op de trap gemonteerd, waardoor de muur altijd gespaard blijft en de benodigde aanpassingen in uw woning minimaal blijven.

Geplaatste Acorn trapliften

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1910 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Over Acorn

Acorn Stairlifts is een Engels bedrijf. De trapliften worden ook in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd. Het slimme modulaire systeem van Acorn is uniek. Wij zijn blij dat we die zowel nieuw als gebruikt kunnen leveren.

Wat kost een gebruikte Acorn traplift?

De prijs voor een Acorn traplift hangt van diverse factoren af. Ten eerste bepaalt uw trapsituatie de prijs voor een groot deel. Daarbij moet u denken aan het aantal bochten dat uw trap heeft. En bijvoorbeeld of er ruimte is voor het stoeltje of dat er nog een extra bocht moet komen om het stoeltje netjes weg te kunnen zetten. Daarnaast zijn er opties beschikbaar zoals een automatische vloerplank.

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Snelle levering (binnen 48 uur) is soms mogelijk! De adviseur maakt op basis van het gesprek meteen een offerte.

 

Bij Smienk kunt u ook terecht voor Otolift, ThyssenKrupp, Handicare en Stannah trapliften.