Stannah trapliften
bij Smienk

Bent u op zoek naar Stannah trapliften?

Smienk levert veilige trapliften van Stannah. Wij reviseren gebruikte Stannah trapliften nauwkeurig. Het hergebruik scheelt u tot duizenden euro’s vergeleken met een nieuwe traplift. Ook krijgt u op al onze gebruikte Stannah trapliften een levenslange garantie als u het Zekerheidsplan afsluit.

Vraag de gratis brochure aan

Stannah trapliften

Waarom een Stannah traplift kopen bij Smienk?

Het mooie van een Stannah traplift kopen bij Smienk is dat u alle voordelen van een degelijke Stannah lift heeft, voor de prijs van een tweedehands traplift. Bovendien krijgt u als u het Zekerheidsplan afsluit levenslang garantie.

 

Dit mag u verwachten van een gereviseerde Stannah traplift:

 

  • Uw trap wordt opgemeten en de lift wordt waar nodig aangepast aan de nieuwe situatie
  • Keuze uit alle modellen
  • Veilig
  • Lage prijs
  • Garantie – standaard een jaar, levenslang i.c.m. Zekerheidsplan
Kosten Traplift kopen

Ons assortiment Stannah trapliften

Stannah Siena
Een strak ontworpen traplift voor zowel rechte trappen als trappen met bocht(en). Hij is voorzien van een niet brandbare vinylbekleding.

 

Stannah Starla
Een elegante traplift met verschillende bekledingsopties. De rails is dubbel uitgevoerd voor meer stabiliteit, waarbij de bovenste rail ook als leuning gebruikt kan worden.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,9

Op basis van 2057 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Over Stannah Trapliften

Stannah werd in de late jaren 1900 opgericht in Engeland. Het is nog altijd een familiebedrijf. Stannah opereert wereldwijd.

 

Het mooie van Stannah trapliften is dat ze kwalitatief sterk zijn. Daardoor zijn de goed geschikt om een tweede leven te krijgen. Zeker na een behandeling van onze monteurs!

Stannah trapliften prijzen: wat kost een gebruikte traplift?

De prijzen voor Stannah trapliften hangen van diverse factoren af. Ten eerste bepaalt uw trapsituatie de prijs voor een groot deel. Heeft uw trap bochten of niet bijvoorbeeld. Is er ruimte voor het stoeltje in de gang en op de overloop of moet er een parkeerbocht komen? Daarnaast is kunt u kiezen voor opties die het gebruiksgemak vergroten, zoals een automatische vloerplank. Die opties maken de traplift duurder.

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag  vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Snelle levering (binnen 48 uur) is soms mogelijk. De adviseur maakt op basis van het gesprek meteen een offerte.