Traplift Huren Smienk

Traplift huren

Eenvoudig en voordelig een traplift huren bij Smienk

Een (gebruikte) traplift huren, wat komt daar allemaal bij kijken? Aan welke kosten moet u denken? In dit artikel leest u het antwoord op deze vragen en meer. Zo weet u precies wat belangrijk is als u een traplift wilt huren.

Een traplift huren?

Als u minder vaak bovenkomt dan u graag zou willen, of als u tegen de trap op begint te zien: dat zijn momenten om na te denken over een traplift. Want, eerlijk is eerlijk, niemand koopt er een voor de leuk. Met een traplift kunt u weer moeiteloos en veilig uw hele huis gebruiken. En op de goede dagen neemt u gewoon de trap. Die blijft namelijk goed begaanbaar.

 

Het huren van een traplift is een goede keuze als u voor een korte periode een traplift nodig heeft, of als u niet ineens het hele aankoopbedrag wilt neerleggen voor de lift. Bij Smienk is huren eenvoudig én voordelig.

 

Kan ik een traplift voor een korte periode huren?

Bij Smienk kunt u een tijdelijke traplift huren. Dat is geen enkel probleem! Een huurcontract voor een van onze trapliften is eenvoudig maandelijks opzegbaar. En bevalt de lift zo goed dat u hem wilt houden? Dan kunt u hem van ons overnemen.

 

Hoelang kan ik een traplift huren?

Hoelang u uw traplift wilt huren is aan u. Wij hanteren geen einddatum voor het contract. Als u overweegt een lift voor een langere periode te huren, dan denken en rekenen onze adviseurs graag met u mee. Afhankelijk van de situatie is er een moment dat het kopen voordeliger is.

 

Voor welke trap is het huren van een traplift geschikt?

Bij Smienk kunt u voor vrijwel elke trap een traplift huren:

 

 • Trappen met een of meerdere bochten
 • Trappen die voor een deur uitkomen
 • Rechte trappen
 • Smalle trappen
 • Steile trappen
 • Wenteltrappen
 • Buitentrappen
 • En ga zo maar door!

 

Dankzij onze grote voorraad aan soorten trapliften van alle gerenommeerde merken zoals Otolift, Stannah, ThyssenKrupp, Handicare en Acorn, hebben we altijd wel een traplift die voor uw situatie geschikt is. De lift wordt ingemeten, aan uw situatie en wensen aangepast en wordt vervolgens in een paar uur op uw trap gemonteerd. Dat is zelfs mogelijk binnen 48 uur.

De voordelen van een traplift huren

Huren is vooral interessant voor wie een tijdelijke traplift nodig heeft – voor een korte periode. We zetten graag de voor- en nadelen voor u op een rij:

 

Voordelen Nadelen
Voordeligste optie als u een korte tijd een traplift nodig heeft

 

Na een bepaalde periode wordt kopen voordeliger
Laag maandbedrag

 

Geen grote uitgave in een keer
Service en onderhoud zitten bij het maandbedrag inbegrepen

 

Spoedplaatsing mogelijk (48 uur)

 

Altijd een goed werkende traplift in huis

 

U kunt uw hele huis weer veilig en moeiteloos gebruiken

 

Als hij niet meer nodig is, halen wij hem kosteloos weer bij u op

 

 

Wat zijn de kosten van een traplift huren?

Het precieze kostenplaatje voor tijdelijke trapliften ziet er als volgt uit. U betaalt een startbedrag. Dat is inclusief vermaken naar uw trapsituatie, volledige technische controle en montage. De hoogte van het startbedrag is afhankelijk van de trapsituatie en uw wensen. Als vuistregel kunt u aanhouden, hoe meer bochten en opties, hoe complexer de lift, hoe hoger het startbedrag.

 

Na de installatie start het huurcontract waarbij u € 90,- per maand betaalt. Dat is dan meteen inclusief onderhoudsbeurten en 24/7 hulp bij pech. Dit bedrag is voor iedereen gelijk.

 

Globaal kunt u deze startprijzen aanhouden:

 

Model trap Startbedrag
Rechte trap € 1.500-2.000,-
Trap met 1 bocht € 2.000-2.500,-
Trap met meerdere bochten € 2.500-3.000,-

 

 

Het maandbedrag van € 90,- is voor alle modellen gelijk. Het huurcontract is maandelijks opzegbaar. Deze zelfde voorwaarden gelden voor een traplift leasen.

 

Bent u benieuwd naar de bedragen waar u aan moet denken als u een traplift zou kopen? Bekijk dan hier onze traplift prijzen.

 

Is het goedkoper om een traplift te huren in plaats van te kopen?

Als u denkt dat u uw tijdelijke traplift zes maanden of langer nodig gaat hebben, dan wordt een traplift kopen een beter idee. Kortom: als u verwacht de lift echt voor een korte periode nodig te hebben, dan is huren inderdaad goedkoper.

Waarom een traplift huren bij Smienk?

Het is onze missie om langer veilig thuis wonen voor iedereen betaalbaar te maken. Smienk is dan ook de grootste aanbieder van tweedehands gereviseerde trapliften in Nederland. Wij waren de eersten die hergebruik van trapliften mogelijk maakten.

 

Trapliften zijn oerdegelijk, gemaakt om jarenlang dienst te doen. Wij kijken de liften technisch helemaal na en vervangen alle slijtagegevoelige onderdelen. Daarna wordt de rail van de lift zo gemaakt dat hij precies in uw trappenhuis past. Het stoeltje wordt indien gewenst opnieuw bekleed en de rail wordt strak in de lak gezet.

 

Kortom: een traplift van Smienk is veilig en ziet eruit als nieuw, maar is vaak duizenden euro’s goedkoper dan een nieuwe. Daarom kunnen wij de huurprijzen laag houden!

 

Wie een traplift huurt bij Smienk mag bovendien van onze zes zekerheden uitgaan:

 

 1. Een veilige traplift
 2. Een lage prijs
 3. Onafhankelijk advies (omdat wij alle grote merken verkopen)
 4. Korte levertijd
 5. 24/7 service
 6. Duurzame keuze

 

Gebruik en onderhoud van uw tijdelijke traplift

Tijdens uw huurperiode onderhouden wij uw traplift voor u. Eens per jaar zorgen we voor een grote onderhoudsbeurt. Mocht u een storing hebben, dan kunt u ons alle dagen en op alle tijdstippen bellen. We staan 24/7 voor u klaar en komen zo snel mogelijk naar u toe. Zo heeft u de zekerheid van een traplift die altijd voor u klaar staat.

Meer weten over het huren van een traplift?

Wilt u meer weten over het huren van een traplift? We staan u graag te woord. U kunt ons op werkdagen van 09.30-17.30 uur bellen op 0341 76 80 71. U kunt ons natuurlijk e-mailen. Al onze contactgegevens vindt u hier: contact met Smienk.

 

Vraag een brochure aan

Alles op uw gemak nalezen van papier? Vraag dan gratis en vrijblijvend onze brochure aan.

 

Ja, ik wil de brochure van Smienk ontvangen!

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›