Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Traplift huren

Eenvoudig en voordelig een traplift huren bij Smienk

Een traplift huren is vaak een voordelige oplossing als u voor korte tijd de trap moeilijk op komt – bijvoorbeeld na een operatie. Wij zorgen ervoor dat de gehuurde traplift netjes wordt geplaatst, zorgen voor onderhoud en service en als het zover is dan halen we de traplift weer netjes weg. Omdat we alleen gebruik maken van degelijke tweedehands trapliften kunnen wij dit aanbieden voor een maandbedrag vanaf € 90 + een startbedrag. Hoe dat precies werkt? We leggen het graag uit!

Een traplift huren?

Het huren van een traplift is een goede keuze als u voor een korte periode een traplift nodig heeft, of als u niet ineens het hele aankoopbedrag wilt neerleggen voor de lift. Bij Smienk is huren eenvoudig én voordelig.

 

Kan ik een traplift voor een korte periode huren?

Bij Smienk kunt u een tijdelijke traplift huren. Dat is geen enkel probleem! Een huurcontract voor een van onze trapliften is eenvoudig maandelijks opzegbaar. En bevalt de lift zo goed dat u hem wilt houden? Dan kunt u hem van ons overnemen.

Liefdevol Echtpaar Op De Tweedehands Traplift

Hoelang kan ik een traplift huren?

Hoelang u uw traplift wilt huren is aan u. Wij hanteren geen einddatum voor het contract. Als u overweegt een lift voor een langere periode te huren, dan denken en rekenen onze adviseurs graag met u mee. Afhankelijk van de situatie is er een moment dat het kopen voordeliger is.

Kan ik voor elke trap een traplift huren?

Bij Smienk kunt u voor vrijwel elke trap een traplift huren:

 

 • Trappen met een of meerdere bochten
 • Trappen die voor een deur uitkomen
 • Rechte trappen
 • Smalle trappen
 • Steile trappen
 • Wenteltrappen
 • Buitentrappen
 • En ga zo maar door!

 

Dankzij onze grote voorraad aan soorten trapliften van alle gerenommeerde merken Otolift, Stannah, TKE, Handicare en Acorn, hebben we altijd wel een traplift die voor uw situatie geschikt is. De lift wordt ingemeten, aan uw situatie en wensen aangepast en wordt vervolgens in een paar uur op uw trap gemonteerd. Dat is zelfs mogelijk binnen 48 uur.

Adviseur En Klant Smienk Trapliften

Wat zijn de kosten?

Het precieze kostenplaatje voor tijdelijke trapliften ziet er als volgt uit. U betaalt een startbedrag. Dat is inclusief vermaken naar uw trapsituatie, volledige technische controle en montage. De hoogte van het startbedrag is afhankelijk van de trapsituatie en uw wensen. Als vuistregel kunt u aanhouden, hoe meer bochten en opties, hoe complexer de lift, hoe hoger het startbedrag.

 

Na de installatie start het huurcontract. De prijs daarvan begint bij € 90,- per maand. Dat is dan meteen inclusief onderhoudsbeurten.

Globaal kunt u deze startprijzen aanhouden:

 

Model trap Startbedrag
Rechte trap € 1.500-2.000,-
Trap met 1 bocht € 2.000-2.500,-
Trap met meerdere bochten € 2.500-3.000,-

 

 

Het maandbedrag is in de meeste gevallen € 90,- . Het huurcontract is maandelijks opzegbaar. Deze zelfde voorwaarden gelden voor een traplift leasen.

 

Bent u benieuwd naar de bedragen waar u aan moet denken als u een traplift zou kopen? Bekijk dan hier onze traplift prijzen.

 

Is het goedkoper om een traplift te huren in plaats van te kopen?

Als u denkt dat u uw tijdelijke traplift zes maanden of langer nodig gaat hebben, dan wordt een traplift kopen een beter idee. Kortom: als u verwacht de lift echt voor een korte periode nodig te hebben, dan is huren inderdaad goedkoper.

 

Lees meer: traplift huren of kopen?

 

Waarom een traplift huren bij Smienk?

Het is onze missie om langer veilig thuis wonen voor iedereen betaalbaar te maken. Smienk is dan ook de grootste aanbieder van tweedehands gereviseerde trapliften in Nederland. Wij waren de eersten die hergebruik van trapliften mogelijk maakten.

 

Trapliften zijn oerdegelijk, gemaakt om jarenlang dienst te doen. Wij kijken de liften technisch helemaal na en vervangen alle slijtagegevoelige onderdelen. Daarna wordt de rail van de lift zo gemaakt dat hij precies in uw trappenhuis past. Het stoeltje wordt indien gewenst opnieuw bekleed en de rail wordt strak in de lak gezet.

 

Kortom: een traplift van Smienk is veilig en ziet eruit als nieuw, maar is vaak duizenden euro’s goedkoper dan een nieuwe. Daarom kunnen wij de huurprijzen laag houden!

 

Wie een traplift huurt bij Smienk mag bovendien van onze garanties uitgaan:

Echtpaar In Serre Klanten van Smienk Trapliften

✔ Moderne tweedehands trapliften met garantie
✔ Alle A-merken: onafhankelijk advies voor het beste merk en model voor uw trap en budget
✔ Snel geleverd: gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
✔ Eerlijke prijs: geen actieprijzen, maar bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
✔ Maatwerk mogelijk
✔ Terugkoopgarantie
✔ 24/7 storingsdienst: en in geval van nood gaan we direct op pad

Prijzen bekijken

Gebruik en onderhoud van uw tijdelijke traplift

Tijdens uw huurperiode onderhouden wij uw traplift voor u. Eens per jaar zorgen we voor een grote onderhoudsbeurt. Mocht u een storing hebben, dan kunt u ons alle dagen en op alle tijdstippen bellen. We staan 24/7 voor u klaar en komen zo snel mogelijk naar u toe. Zo huurt u een traplift waar u altijd op kunt vertrouwen.

Meer weten over het huren van een traplift?

Wilt u meer weten over het huren van een traplift? We staan u graag te woord. U kunt ons op werkdagen van 08.30-17.30 uur bellen op 0341 76 80 71. U kunt ons natuurlijk e-mailen. Al onze contactgegevens vindt u hier: contact met Smienk.

Ontvang vrijblijvend en kosteloos onze brochure!

Al meer dan 23.000 mensen die op zoek zijn naar een traplift vroegen bij ons een brochure aan. Lees alles wat u moet weten, zoals:

 • Vergelijkingen van topmerken
 • Duidelijke prijsinformatie
 • Tweedehands of nieuwe traplift?
 • Uitleg: Stap-voor-stap aankoop van een traplift
 • Wie is Smienk Trapliften
 • Binnen 2 werkdagen de traplift brochure in huis!