Handicare traplift
al vanaf € 1690

Bent u op zoek naar een betaalbare Handicare traplift?

Smienk levert goede en betrouwbare trapliften van Handicare. Wij reviseren gebruikte Handicare trapliften volledig en garanderen u daarbij de hoogste kwaliteit. Dat scheelt u tot wel duizenden euro’s vergeleken met een nieuwe traplift! Ook krijgt u op al onze gebruikte Handicare trapliften levenslange garantie in combinatie met onderhoud.

Vraag de gratis brochure aan

Waarom een Handicare traplift kopen bij Smienk?

Bij Smienk kiest u uit alle Handicare modellen. Deze ene trap is de andere niet en niet elke traplift is geschikt voor elke trap. Daarom kijkt onze adviseur graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie, wensen en budget. Bovendien zijn gebruikte gereviseerde trapliften van Handicare vaak een stuk voordeliger dan nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!

Welke type handicare trapliften zijn er?

Handicare 950
Eenvoudige traplift voor rechte trappen

Handicare 1000
Speciaal voor smalle, rechte trappen. Kan worden voorzien van een automatische draaiende zitting

Handicare 2000
Speciaal ontworpen voor trappen met krappe bochten en voorzien van een dubbele rail

Handicare Freecurve
Voor zowel binnen- als buitenzijde van de trap

Geplaatste Handicare trapliften

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1678 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Over gebruikte Handicare trapliften

Handicare is een internationaal bedrijf waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Noord-Holland. De trapliften die door Handicare worden ontwikkeld zijn van hoge kwaliteit. Ze worden geproduceerd in Engeland en in Nederland. De trapliften zijn goed te vermaken en reviseren door ons team. Omdat de kwaliteit hoog is, kunnen ze ook zeer goed een tweede leven krijgen.

Hoeveel kosten Handicare trapliften?

De prijs van een traplift hangt af van een aantal factoren. Niet elke traplift is geschikt voor elke trap en net als bij auto’s kunt u kiezen voor opties die het gebruiksgemak vergroten. Bijvoorbeeld een automatische voetenplank. Of een klaprail of parkeerbocht als de lift voor een deur begint of eindigt. De opties maken de traplift duurder.

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. Snelle levering (binnen 48 uur) is soms mogelijk! De adviseur maakt op basis van het gesprek meteen een offerte.

 

Van een ding kunt u in elk geval vast uit gaan: gebruikte gereviseerde trapliften van Handicare zijn vaak een stuk voordeliger dan de nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!