traplift reparatie

Traplift reparatie

Alle belangrijke informatie over trapliften en reparatie

Hoewel trapliften van Smienk jong gebruikt zijn en technisch helemaal worden gereviseerd, kan er een storing ontstaan die u niet zelf kunt verhelpen. Dan is een traplift reparatie aan de orde. Uiteraard staan onze traplift monteurs in dat geval voor u klaar! Ze komen graag snel bij u langs om het defect te verhelpen. Hier leest u hoe dat gaat, hoe snel we kunnen helpen en hoeveel een traplift reparatie ongeveer kost.

Waarom een traplift reparatie?

Defecten aan trapliften worden over het algemeen veroorzaakt door slijtage aan belangrijke onderdelen of een probleem in de elektra. Vaak zijn het geen grote storingen. Wij adviseren u dan ook om onze klantenservice te bellen. Samen met onze klantenservicemedewerker kunt u het probleem vaak verhelpen! De klantenservice is 24/7 bereikbaar via 0341 76 80 71. Lees hier hoe u zelf uw traplift resetten.

 

Voor grotere storingen komt een monteur bij u langs. Al onze monteurs hebben kennis, ervaring, gereedschappen, onderdelen en schema’s van alle trapliften die we plaatsen. Vaak kunnen zij uw traplift in een paar uur al weer aan de praat krijgen.

Traplift Reparatie

Reparatie voorkomen? Jaarlijks onderhoud

Voor 100% storingen voorkomen, dat kan natuurlijk niet. Maar met een jaarlijkse onderhoudsbeurt voor uw traplift kunnen in veel gevallen dure en grote reparaties worden voorkomen.

 

U kunt bij ons een losse onderhoudsbeurt afnemen voor € 195,-. De andere optie die wij aanbieden is een abonnement op service: het Smienk Zekerheidsplan.

 

Met het Zekerheidsplan betaalt u niet voor onderdelen, geen voorrijkosten en geen uurtarief. Dat scheelt! Bovendien is de jaarlijkse onderhoudsbeurt ook bij de prijs inbegrepen.

 

Dit abonnement kost € 21,50 per maand. U betaalt dus nooit meer dan € 258,- per jaar.

Wat kost een traplift reparatie?

De kosten van een traplift reparatie bestaan uit drie onderdelen: voorrijkosten, werkuren en onderdelen. Het is dus moeilijk om een inschatting te geven van de kosten. We kunnen wel zeggen dat de voorrijkosten neerkomen op € 79,- en dat de monteur € 65,- per uur kost. De prijs voor onderdelen is afhankelijk van het soort.

 

Al met al kan een reparatie op een relatief een klein bedrag uitkomen, maar het kan ook flink in de papieren lopen. Onze tip is daarom om eens te kijken naar het Smienk Zekerheidsplan.

Het Smienk Zekerheidsplan
Instructievideo's

 

 

 

 

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1910 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek