Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Een eenvoudige traplift vindt u bij Smienk

Met gemak de trap op en af

Geen behoefte aan poespas? Dan hebben wij een trapliftoplossing voor u. Het maakt niet uit wat voor trap u heeft. Bij Smienk hebben we tientallen eenvoudige trapliften op voorraad. We maken de lift nauwkeurig voor u op maat, zodat die perfect past. U heeft bij ons al een eenvoudige traplift voor op een rechte trap vanaf € 1.690,-.

eenvoudige traplift

Een gebruikte eenvoudige traplift

Een traplift kunt u zo luxe maken als u wilt. De rail in een speciale kleur? Het stoeltje bekleed met luxe meubelstof? Alles is mogelijk. Is dat allemaal niet zo nodig voor u? Wij laten u graag onze eenvoudige trapliften zien!

Kosten Traplift kopen

Een eenvoudige traplift van Smienk heeft deze kenmerken

 • veilig – voldoet aan veiligheidsvoorwaarden
 • makkelijk te bedienen
 • simpele rail die zo strak mogelijk langs de trap loopt
 • de trap blijft goed begaanbaar
 • comfortabel stoeltje
 • voordeliger ten opzicht van luxere uitvoeringen

 

Alle trapliften die wij plaatsen worden volledig gereviseerd. Zo kunt u vertrouwen op een veilige traplift die u jaren kunt gebruiken. Bovendien zorgen we ervoor dat zowel het stoeltje als de rail er goed uitzien: schoon en netjes in de lak.

 

Onze gebruikte eenvoudige trapliften zijn veilig. Bovendien krijgt u levenslang garantie als u ons Zekerheidsplan afsluit.

Een goedkope traplift

Een gebruikte traplift is altijd de meest goedkope traplift. U heeft al een rechte vanaf € 1690,- inclusief montage en BTW! En een met bochten vanaf € 2.590,- inclusief.

 

Hieronder ziet u een globaal overzicht van de prijzen voor trapliften, nieuw en gebruikt. De prijzen zijn uiteraard inclusief plaatsing en BTW.

Goedkope eenvoudige traplift
 • Op maat gemaakt
 • Vaak lange levertijd
 • Hoge kosten
Nieuwprijs vanaf
€ 2.630 - € 12.495,-
Een eenvoudige traplift van Smienk
 • Op uw maat gemaakt
 • Snelle levertijd mogelijk
 • Duurzame keuze
 • Terugkoopgarantie
Van € 1.690 - 5.990,-

Onafhankelijk advies: wij verkopen trapliften van alle merken!

Bij ons kunt u kiezen uit alleen de beste A-merktrapliften. Door dit ruime aanbod kan onze adviseur altijd kijken welke type traplift voor u de best passende oplossing is. De merken die wij verkopen zijn:

zekerheden smienk

Koop uw traplift met zekerheid

✔ Moderne tweedehands trapliften met garantie
✔ Alle A-merken: onafhankelijk advies voor het beste merk en model voor uw trap en budget
✔ Snel geleverd: gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
✔ Eerlijke prijs: geen actieprijzen, maar bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
✔ Maatwerk mogelijk
✔ Terugkoopgarantie
✔ 24/7 storingsdienst: en in geval van nood gaan we direct op pad

 

Recent geplaatste eenvoudige trapliften

artrose versleten knie
klantenvertellen.nl
9,9

“Een gebruikte traplift van Smienk bespaarde ons veel geld. En hij werkt perfect hoor!”

Verhuizen? Ik moest er niet aan denken. Gelukkig kon ik bij Smienk voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikte traplift kopen. Dit heeft ons veel geld bespaard.

Fam. Minnebo uit Wieringenwerf
klantenvertellen.nl
9,9

Waaruit bestaan de kosten?

Benieuwd waaruit de prijs van een traplift nu eigenlijk bestaat?
We leggen het graag uit.

 

Een eenvoudige traplift bestaat uit deze onderdelen:

 

 • een rail
 • een gemotoriseerd stoeltje

 

Simpel toch? Schijnt bedriegt. Het zijn twee zeer technische onderdelen die goed samen moeten werken. De rail moet de vorm van de trap precies volgen voor een comfortabele rit. De rail moet dus de goede lengte hebben en de juiste hoek en eventuele bochten in de juiste graden bevatten. Hoe meer bochten, hoe ingewikkelder het is om de rail te maken.

 

Het stoeltje bevat de eigenlijke motor van de eenvoudige traplift. Die motor bevat ook een computer en allerlei slimme ingebouwde veiligheidssystemen. De computer helpt om het stoeltje met de rail mee te laten draaien. Daardoor bevind het zich steeds in de meest comfortabele positie.

 

Kortom een traplift, hoe eenvoudig ook, is een hoogwaardig technisch product. Dat geldt ook voor gebruikte trapliften. Een deel van de prijs van een traplift komt dus daar vandaan.

 

Vervolgens zijn het de opties die mogelijke extra kosten met zich meebrengen. Soms moet er gekozen worden voor een optie. Bijvoorbeeld een klaprail omdat de rail anders voor een deur eindigt. Andere opties zijn echt optioneel, zoals een speciale kleur bekleding.

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. Ze komen graag bij u langs en bespreken dan uw trapsituatie, uw wensen en de termijn waarop u de lift nodig heeft met u. We kunnen soms al leveren binnen 48 uur! De adviseur maakt op basis van het gesprek direct een offerte voor u.

 

Alles op uw gemak nalezen in onze brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de brochure binnen 3 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.