• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1393 beoordelingen
Menu

Smienk trapliften sponsort stichting present

In de praktijk willen mensen vaak heel graag een ander helpen, maar weet men niet hoe dat concreet naar acties om te zetten. Want, wie help je? Waar help je en met wat, waar begin je? Stichting present slaat op dit vlak een brug tussen mensen met een bereidheid om anderen te helpen en de mensen die deze hulp kunnen gebruiken.

De missie en visie van stichting present spreekt ons enorm aan. Waarden zoals dienstbaarheid en gelijkwaardigheid worden in praktijk gebracht door een enthousiaste groep vrijwilligers. We vinden het bovendien erg mooi dat door de samenwerking van generaties, wijken, straten, buren, collega’s en culturen de onderlinge band en verbondenheid van mensen in Nunspeet wordt versterkt.

De handen uit de mouwen

Smienk Trapliften draagt hier vanuit onze eigen overtuiging graag een steentje aan bij, door stichting Present in Nunspeet te sponsoren. Ook zetten we ons met alle collega’s van Smienk Trapliften in door zelf de handen uit de mouwen te steken bij een project van stichting Present.

We hopen dat onze steun, zowel fysiek als financieel, bijdraagt aan het verwezenlijken van de doelen van stichting Present en nog meer mensen weet te prikkelen om samen meer te kunnen bereiken. Door samen te werken en te helpen een groter saamhorigheidsgevoel te creëren voor mensen met verschillende levensovertuigingen. Iedereen heeft iets te bieden en kan een ander daarmee helpen.

Stichting Present, onze steun hebben jullie!

Smienk Trapliften.

Auteur:
16 oktober 2018
Auteur:
16 oktober 2018