Datum: 16-01-2022

Een traplift tijdens de coronacrisis

Een traplift tijdens de coronacrisis

 

Een traplift is niet alleen een noodzakelijk medisch hulpmiddel, dankzij een traplift wordt veilig thuis wonen weer mogelijk gemaakt. Daarom zijn we met in achtneming de RIVM maatregelen gewoon onderweg om u te adviseren over de mogelijkheden. Uiteraard doen wij dit met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen én we hebben een nieuwe dienst in het leven geroepen: de digitale offerte.

Digitale offerte

 

Wij begrijpen dat u in deze tijd liever zo weinig mogelijk bezoek ontvangt. Daarom hebben wij onze dienstverlening tijdelijk aangepast, zodat u ook nu zonder zorgen een traplift aan kan schaffen.

 

  1. Stuur enkele foto’s van uw trap naar 06 – 86819542.
  2. Dezelfde werkdag nemen wij telefonisch contact op om de mogelijkheden en wensen door te nemen.
  3. U ontvangt een offerte per e-mail.
  4. Wij plaatsen uw traplift binnen 48 uur met inachtneming van de veiligheidsmaatregelen.

 

Adviesgesprek

Wilt u graag een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Ook dat is mogelijk. Onze adviseurs blijven onderweg om u te adviseren over de mogelijkheden. Wel houden zij hierbij 1,5 meter afstand en dragen indien door henzelf of u gewenst een mondkapje.

 

Klik hier voor een vrijblijvend adviesgesprek.

 

Tijdens de installatie

 

  • Wij vragen u in de huiskamer te blijven, terwijl de monteur zijn werk uitvoert.
  • Onze installatiemonteurs zijn uitgerust met desinfectiemiddelen, mondkapjes en wegwerphandschoenen. Zij houden bovendien minimaal anderhalve meter afstand.

Wat vragen we van u?

 

Graag willen wij zoveel mogelijk klanten ook in deze tijd blijven helpen aan een betaalbare traplift. Daarom vragen wij u de hygiëne- en contactmaatregelen goed te volgen. Niet alleen voor uzelf, maar ook om onze medewerkers gezond te houden. Dit betekent:

 

  • Heeft u last van koorts of verkoudheidsverschijnselen? Laat dit tijdig aan ons weten. We zullen de afspraak verzetten.
  • Houd 1,5 meter afstand. Indien mogelijk vragen wij u tijdens onze werkzaamheden in een andere ruimte van uw huis te blijven.
  • Houd in uw huis de deuren voor onze medewerkers open, zodat zij geen deurklinken hoeven aan te raken.
  • Bied onze medewerkers de mogelijkheid om handen te wassen.

 

Bedankt voor uw medewerking!