Datum: 15-05-2019

Smienk Trapliften in 2019 weer een FD Gazelle

Al 15 jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen uit aan ondernemingen die een omzetgroei van ten minste 20 procent hebben gehaald. Ondanks het feit dat de criteria dit jaar zijn aangescherpt, behoort Smienk Trapliften wederom tot de FD Gazellen 2019: een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Dit jaar is de ondergrens voor deelname verhoogd en worden ook winstmarge en personeelsgroei meegewogen in de rangschikking. Niet langer is alleen de omzetgroei van belang, maar nu wordt ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten) en de winstgevendheid meegewogen. Het belangrijkste criterium is een ononderbroken omzetgroei van minimaal 20 procent over een periode van drie jaar.

Bijdragen aan vermindering verspilling in de zorg
Smienk Trapliften is verheugd weer tot de FD Gazellen 2019 te behoren! “Het is voor ons een bevestiging dat onze trapliften echt een verschil maken en we impact hebben in de markt. Het is een dankbaar gevoel ons steentje bij te kunnen dragen aan het verminderen van verspilling in de zorg en langer thuis wonen voor iedereen bereikbaar te maken”.

Uiteraard doen we dit niet alleen. We willen al onze medewerkers, klanten, partners en alle andere betrokkenen die dit mogelijk hebben gemaakt hiervoor hartelijk bedanken! De FD Gazellen Awards worden op 13 november as. in Apeldoorn uitgereikt.

 

 

Het CPB heeft, op basis van data over de toegankelijkheid van vrijwel alle woningen van ouderen in Nederland, onderzoek gedaan naar instroom in het verpleeghuis. Aanvullende analyses laten zien dat de toegankelijkheid van de woning vooral een rol speelt voor mensen met lichamelijke beperkingen en in mindere mate voor mensen met cognitieve beperkingen. In het onderzoek wordt rekening gehouden met allerlei verschillende factoren, zoals de zorg waarvan gebruik wordt gemaakt, de faciliteiten in de buurt en persoonlijke kenmerken.

Bron: www.cpb.nl