• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1281 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Smienk Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trapliften, maar ook van andere zaken met betrekking tot woningaanpassingen. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe berichten over dit vakgebied.

jun28
Traplift op een superjacht
Zo nu en dan krijgen we aanvragen voor trapliften op bijzondere plaatsen of voor bijzondere doeleinden. Een traplift voor de hond, voor in de tuin of in een flatportiek? Daar kijken we al lang niet meer van op. Maar onlangs… Lees het volledige bericht »
Auteur:
28 juni 2018
jun14
Langer thuis, met de Langer Thuis in Huis-checklist!
Langer thuis wonen zonder zorgen, dat wilt u toch ook? Maar bent u op de hoogte van alle mogelijkheden en aanpassingen die gedaan kunnen worden in uw huis? In dit artikel leest u meer over het “Langer Thuis in Huis-plan”… Lees het volledige bericht »
Auteur:
14 juni 2018
mrt13
Smienk Trapliften steekt de handen uit de mouwen bij NLdoet
Op 9 en 10 maart 2018 organiseerde het Oranje Fonds samen met duizenden organisaties in het land de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NLdoet. Ook Smienk trapliften stak op vrijdag 9 maart de handen uit de mouwen en hielp op maar… Lees het volledige bericht »
Auteur:
13 maart 2018
mrt08
Smienk Trapliften op tv in Heel Holland Zorgt
Van 12 t/m 17 maart 2018 is het De Week van Zorg en Welzijn. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Het televisieprogramma… Lees het volledige bericht »
Auteur:
8 maart 2018
dec21
Bijzondere plaatsingsverhalen
Voor veel van onze klanten betekent de plaatsing van een traplift een bijzondere mijlpaal in hun leven. Enerzijds is het een erkenning van lichamelijke klachten, anderzijds een moment van hernieuwde vrijheid. Eindelijk kunt u weer veilig en zonder pijn of… Lees het volledige bericht »
Auteur:
21 december 2017
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71