Traplift voor honden

Uw trouwe viervoeter zonder problemen de trap op.

Voor veel hondenrassen is veelvuldig traplopen geen goed idee. Hun heupen en rug worden verkeerd belast waardoor ze er blijvende schade door kunnen oplopen. Jammer als u in een huis met meerdere verdiepingen woont en uw hond altijd beneden moet blijven! Gelukkig heeft Smienk speciale trapliften voor honden.

Een traplift voor honden is vergelijkbaar met een normale traplift, maar uitgevoerd met een speciale bak of platform waar uw hond op kan zitten. Bij Smienk zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van bestaande trapliften en hebben we al veel trapliften speciaal voor honden geïnstalleerd.

Betaalbare traplift op maat voor uw hond

Wilt u ook een traplift voor uw hond? Daar zorgen wij graag voor! Honden vinden een rit op de traplift vaak helemaal geweldig. Nadat uw hond in zijn mand in de bak of op het platform gaat zitten, stuurt u uw viervoeter eenvoudig met de afstandsbediening omhoog of omlaag. Op die manier kan uw hond gemakkelijk en veilig boven komen zonder zijn lichaam te veel te belasten. U hoeft uw hond niet te dragen of alleen beneden te laten. En handig om te weten: ook voor het vervoeren van zware dozen of andere spullen in huis is de traplift ideaal!

Een traplift voor honden maken we helemaal op maat voor uw hond. We maken een mooi vlak plateau, of plaatsen een comfortabele mand waar uw hond in kan zitten. We dekken de traplift goed af met kappen, zodat er geen bewegende onderdelen zichtbaar zijn. Klaar voor jaren gebruiksplezier! Als uw traplift jaarlijks wordt onderhouden, krijgt u er bij Smienk zelfs levenslange garantie op.

Advies voor een traplift nodig?

Interesse in een traplift voor honden? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

klantenvertellen.nl
9

“Mijn hondje is er al helemaal aan gewend”

De teckel van mevrouw Huisman uit Utrecht mag vanwege zijn lange rug niet traplopen. Mevrouw Huisman woont echter in een drive-in-woning en moet haar hondje elke dag de trap op- en afdragen. Een klus die haar steeds wat zwaarder begon te vallen. Inmiddels heeft ze een mooie traplift laten installeren en neemt ze haar hondje weer makkelijk overal mee naar toe!

Mevrouw Huisman uit Utrecht
klantenvertellen.nl
9
Stap1
Stap2
Afgerond!
Vul eenvoudig en veilig uw gegevens in.
Dan sturen wij u de gratis brochure zo snel mogelijk toe.
De brochure aanvraag afronden.
U krijgt van ons alvast informatie per e-mail

We vragen uw telefoonnummer en e-mail mochten we nog vragen hebben over uw aanvraag.

Bedankt voor uw aanvraag!
Onze klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Als het goed is heeft u een bevestiging in uw e-mail ontvangen.

Heeft u deze e-mail niet gekregen?
Neem dan contact met ons op: 0341 76 80 71

Terug naar Home ›