Een traplift
kopen of huren?

Een traplift kopen of huren?

Wat voor u de beste oplossing is, hangt vooral af van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. We denken graag mee over de beste oplossing voor uw situatie. Of u nu gaat kopen of huren, met een traplift heeft u alle bewegingsvrijheid in huis en gebruikt u uw energie weer voor de leuke dingen. Op deze pagina laten wij de voor- en nadelen zien van een traplift huren of kopen.

Vraag de gratis brochure aan

Traplift kopen

Een traplift kopen is meestal de beste optie als u verwacht de traplift langer dan zes maanden te gebruiken. Over het algemeen geldt: hoe langer u een traplift nodig heeft, des te voordeliger het wordt om een traplift te kopen. Bovendien krijgt u bij jaarlijks onderhoud levenslange garantie op uw traplift. Zo heeft u geen zorgen over de veiligheid en betrouwbaarheid en zijn onze monteurs altijd snel ter plaatse. En heeft u de traplift niet meer nodig? Dan kopen wij deze gewoon weer van u terug. Ook is het kopen van een traplift vaak veel voordeliger dan een verhuizing.

De voordelen van een traplift
kopen bij Smienk

Smienk Trapliften beschikt over een grote voorraad gebruikte trapliften. Deze grote voorraad maakt het mogelijk om vrijwel elke klant te matchen aan een passende traplift. Een gebruikte traplift van Smienk:

 

  • Tot wel 50 procent voordeliger dan een nieuwe traplift
  • Net zo veilig en betrouwbaar als een nieuwe traplift
  • Levenslange garantie bij jaarlijks onderhoud
  • Met terugkoopgarantie
  • Spoedplaatsing mogelijk

Om kwaliteit en tevredenheid te garanderen geven we een aantal zekerheden.

Overweegt u het kopen van een traplift? Wilt u precies weten welke traplift het beste bij u past en wat een traplift in uw woning zal kosten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Traplift huren

Heeft u tijdelijk een traplift nodig? Dan is huren een uitstekende optie. Of heeft u wel een traplift nodig, maar niet het budget om deze in één keer aan te schaffen? Ook dan kan een traplift huren ook een goede oplossing zijn. De huurkosten zijn all-in, dus u heeft geen extra kosten voor service en onderhoud. U heeft nergens omkijken naar, wij zorgen ervoor dat uw traplift altijd werkt. Dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heeft u de traplift niet meer nodig? Dan halen we hem kosteloos weer weg. Blijkt tijdens de huurperiode dat de traplift u heel goed bevalt en u hem eigenlijk wel wilt houden? Dan mag u de traplift altijd alsnog van ons kopen.

De voordelen van een traplift huren bij Smienk

 

  • Geen grote uitgave in één keer
  • Laag vast maandbedrag van slechts €90 (exclusief plaatsing)
  • 24/7 service en onderhoud inbegrepen
  • Spoedplaatsing mogelijk
  • Gratis verwijdering na de huurperiode

Omdat uw traplift op maat gemaakt dient te worden voor uw situatie is de huur van uw traplift opgebouwd uit een vast bedrag per maand en een eenmalig starttarief.

Advies nodig?

Overweegt u het huren van een traplift en wilt u precies weten welke traplift het beste bij u past en wat het starttarief voor een traplift in uw woning zal zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl
“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl
“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl

klantenvertellen.nl
9,9

“Voor ons is de traplift een uitkomst. Perfect!”

Verhuizen? Ik moest er niet aan denken. Gelukkig kon ik bij Smienk voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikte traplift kopen. Ik kan nu lekker blijven genieten van mijn eigen huis, heerlijk!

Fam. Minnebo uit Wieringenwerf
klantenvertellen.nl
9,9
Ja, ik wil graag een gratis brochure thuis ontvangen!

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Smienk levert veilige, mooie en betaalbare trapliften. Helemaal
op maat voor u gemaakt en met levenslange garantie. Zo koopt
u de veiligste traplift voor de laagste prijs.

Een traplift van Smienk. De slimste keuze.