Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Een traplift
kopen of huren?

Een traplift kopen of huren?

Wat voor u de beste oplossing is, hangt vooral af van uw persoonlijke omstandigheden en wensen. We denken graag mee over de beste oplossing voor uw situatie. Of u nu gaat kopen of huren, met een traplift heeft u alle bewegingsvrijheid in huis en gebruikt u uw energie weer voor de leuke dingen. Op deze pagina laten wij de voor- en nadelen zien van een traplift huren of kopen.

traplift op een witte trap

Traplift kopen

Een traplift kopen is meestal de beste optie als u verwacht de traplift langer dan zes maanden te gebruiken. Over het algemeen geldt: hoe langer u een traplift nodig heeft, des te voordeliger het wordt om een traplift te kopen. Bovendien krijgt u bij jaarlijks onderhoud levenslange garantie op uw traplift. Zo heeft u geen zorgen over de veiligheid en betrouwbaarheid en zijn onze monteurs altijd snel ter plaatse. En heeft u de traplift niet meer nodig? Dan kopen wij deze gewoon weer van u terug.

man in woonkamer met traplift

De voordelen van een traplift
kopen bij Smienk

Smienk Trapliften beschikt over een grote voorraad gebruikte trapliften. Deze grote voorraad maakt het mogelijk om vrijwel elke klant te matchen aan een passende traplift. Een gebruikte traplift van Smienk:

 

 • Tot 60 procent voordeliger dan een nieuwe traplift
 • Veilig en betrouwbaar
 • Levenslange garantie bij jaarlijks onderhoud
 • Met terugkoopgarantie
 • Spoedplaatsing mogelijk
 • Aangepast aan uw trapsituatie
zekerheden smienk

Om kwaliteit en tevredenheid te garanderen geven we een aantal zekerheden.

Overweegt u het kopen van een traplift? Wilt u precies weten welke traplift het beste bij u past en wat een traplift in uw woning zal kosten? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-76 80 71.

oudere man op traplift

Traplift huren

Heeft u tijdelijk een traplift nodig? Dan is huren een uitstekende optie. Of heeft u wel een traplift nodig, maar niet het budget om deze in één keer aan te schaffen? Ook dan kan een traplift huren ook een goede oplossing zijn. De huurkosten zijn all-in, dus u heeft geen extra kosten voor service en onderhoud. U heeft nergens omkijken naar, wij zorgen ervoor dat uw traplift altijd werkt. Dag en nacht, 24 uur per dag, 7 dagen per week. En heeft u de traplift niet meer nodig? Dan halen we hem kosteloos weer weg. Blijkt tijdens de huurperiode dat de traplift u heel goed bevalt en u hem eigenlijk wel wilt houden? Dan mag u de traplift altijd alsnog van ons kopen.

monteur met traplift

De voordelen van een traplift huren bij Smienk

 • Geen grote uitgave in één keer
 • Laag vast maandbedrag van slechts €90 (exclusief plaatsing)
 • 24/7 service en onderhoud inbegrepen
 • Spoedplaatsing mogelijk
 • Gratis verwijdering na de huurperiode

Omdat uw traplift aangepast moet worden aan uw trap, is de huur van uw traplift opgebouwd uit een vast bedrag per maand en een eenmalig starttarief.

Traplift huren of kopen? Een tabel

Huren Kopen
Aanschafbedrag Startbedrag ca. tussen € 1500-3000 Complete aanschaf ca. tussen € 1690-6000
Maandelijkse kosten Vanaf € 79,- Geen, tenzij bijv. een onderhoudspakket
Eigendom Nee Ja
Terugkoopgarantie Nee, traplift blijft eigendom van Smienk Ja
traplift prijzen vergelijken

Advies nodig?

Overweegt u het huren van een traplift en wilt u precies weten welke traplift het beste bij u past en wat het starttarief voor een traplift in uw woning zal zijn? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw trap op te meten en maken direct een duidelijke offerte op maat. Zo weet u meteen waar u aan toe bent. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-76 80 71.

“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl
“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl
“Wat een snelle service. Ik ben heel blij! ”
Fam. van Doorn uit Wehl
Fam Minnebo kochten een traplift
klantenvertellen.nl
9,9

“Voor ons is de traplift een uitkomst. Perfect!”

Verhuizen? Ik moest er niet aan denken. Gelukkig kon ik bij Smienk voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikte traplift kopen. Ik kan nu lekker blijven genieten van mijn eigen huis, heerlijk!

Fam. Minnebo uit Wieringenwerf
klantenvertellen.nl
9,9

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

klantenvertellen 9,4
Moderne trapliften
Tweedehands met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk
Terugkoopgarantie
24/7 storingsdienst

Smienk levert veilige, mooie en betaalbare trapliften. Helemaal aan uw situatie aangepast en met levenslange garantie in combinatie met het Zekerheidsplan. Zo koopt u een veilige traplift voor een lage prijs.

Een traplift van Smienk. De slimste keuze.