Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Sponsoring Smienk Trapliften

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Een gezond bedrijf gaat niet alleen voor economisch succes, maar heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat klanten en collega’s kunnen wonen waar zij zich prettig voelen vinden wij belangrijk. Wij zijn ons er echter van bewust dat de wereld groter is. Door twee goede doelen te steunen dragen wij ook bij aan een fijn leefklimaat voor mensen waarvoor dat niet vanzelfsprekend is.

Daarom steunen wij ‘Woord en Daad’ en ‘Mission Aviation Fellowship’.

Woord en Daad
Erik Smienk steunde deze organisatie privé. Toen deed de mogelijkheid zich voor om ook namens Smienk trapliften kinderen te steunen. Dankzij een vaste maandelijkse bijdrage kunnen 5 kinderen uit Columbia naar school. Zo krijgen zij de kans om te werken aan een hoopvolle  toekomst.

Woord en Daad verbindt mensen over de hele wereld in hun strijd tegen armoede, vanuit Bijbels perspectief. Het is een platte organisatie, waarvan wij zeker weten dat het gedoneerde geld echt bij het project terecht komt. Het werk van Woord en Daad betreft vier aspecten: armoedebestrijding, bewustwording, maatschappijbouw en beleidsbeïnvloeding.


Mission Aviation Fellowship (MAF)
MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven. Met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het evangelie. Meer dan 1000 (hulp)organisaties doen dankzij MAF sneller, efficiënter en veiliger hun werk. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om mensen helpen. Hoe Smienk trapliften met hen in contact kwam? Deze organisatie wordt gesteund door meerdere bedrijven uit Nunspeet. Hun doelstellingen en manier van werken spraken ons direct aan, daarom besloten wij ook vanuit Smienk Trapliften steun te bieden aan deze daadkrachtige organisatie. Eerlijk zaken doen
Eerlijk zaken doen wordt bereikt als medewerkers en zakenpartners een gemeenschappelijke opvatting hebben. Iedereen in de wereld heeft recht op een prettige leefomgeving. Onze steun aan deze doelen is om die reden ook op onze website vastgelegd.

53957