• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 1387 beoordelingen
Menu

Vacature Onderhoudsmonteur

Ben jij commercieel ingesteld en heb je verstand van techniek? Ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan hebben we een veelzijdige functie voor jou! Wij zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur trapliften. Je wordt hoofdzakelijk door heel Nederland ingezet voor het uitvoeren van onderhoud aan door ons geplaatste gebruikte trapliften.

Smienk Trapliften is de eerste aanbieder van tweedehands trapliften in Nederland en zorgt ervoor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Je werkt bij ons in een hecht team met een gezellige, informele sfeer. Voor deze functie hoef je geen ervaring te hebben met de werking en het onderhoud aan trapliften. Wij bieden jou een uitgebreid inwerktraject en alle mogelijkheden voor training en opleiding. Je leert ook de oorzaak van storingen te herkennen en op te lossen.

Jouw werkzaamheden
Als onderhoudsmonteur bij Smienk Trapliften werk je op locatie door heel Nederland, voornamelijk bij particulieren. Je presenteert jezelf netjes bij de klant en geeft voor en tijdens het onderhoud een duidelijke uitleg over hoe het onderhoud zal verlopen. Na het uitvoeren van het onderhoud weet je met behulp van je commerciële inzicht het bestaande onderhoudscontract bij de klant te verlengen of verder uit te breiden. Om je werkzaamheden uit te kunnen voeren krijg je een bedrijfsauto ter beschikking, waarvan je zelf verantwoordelijk bent voor een nette inrichting en de voorraad materialen daarin.

Jouw competenties
• Je hebt technisch inzicht en werkt nauwkeurig
• Je beschikt over commercieel inzicht
• Je kunt planmatig werken
• Je bent kwaliteits- en oplossingsgericht
• Je bent klantvriendelijk en prettig in de omgang

Functie-inhoud
• Je voert zelfstandig periodieke inspecties en onderhoud bij de klant uit
• Je zorgt ervoor dat storingen tot een minimum worden beperkt
• Je verlengt servicecontracten

Wij bieden
Een fulltime functie van maandag t/m vrijdag. In overleg ben je ook bereid om indien gewenst op zaterdagen te werken. Wij vinden het belangrijk dat jij je kan ontwikkelen en bieden je mogelijkheden voor een carrière. Daarnaast kun je bij Smienk Trapliften rekenen op uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Draai jij je hand niet om voor een afwisselende technische uitdaging in combinatie met echt mensenwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Denk jij de geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Mail dan je motivatie voorzien van CV naar hr@smienktrapliften.nl.