Smienk Klantervaringen

Laat u inspireren door ons verhaal.

Onze missie: een veilige, betaalbare traplift voor iedereen.

Dit is onze missie: met een betaalbare en duurzame oplossing het voor iedereen mogelijk maken om veilig te kunnen blijven wonen in zijn vertrouwde omgeving. Onze trapliften bieden deze oplossing.

Inleiding

In 2012 richtte Erik Smienk het bedrijf Smienk Trapliften op. Het eerste bedrijf in Nederland dat gebruikte trapliften aanbiedt van alle merken. Zijn doel: een traplift voor iedereen betaalbaar maken en verspilling tegengaan. We zijn inmiddels ruim 7 jaar verder en we hebben al duizenden mensen kunnen helpen om gewoon lekker thuis te blijven wonen. Hoe hij op het idee kwam leest en ziet u hier op deze pagina.

Het ontstaan van Smienk Trapliften.

Een aantal jaren geleden kwam Erik Smienk bij een dame thuis. Zij woonde al bijna 40 jaar in hetzelfde huis en wilde daar heel graag blijven wonen. Ze kon niet meer naar de bovenverdieping en sliep daarom in de woonkamer. Erik hielp haar aan een nieuwe traplift. Zo kon zij nog jaren in haar omgeving blijven wonen.

 

Vier maanden later belde haar dochter: ‘De gezondheid van mijn moeder is plotseling verslechterd. Ze verhuist naar een verzorgingstehuis. Kopen jullie de traplift ook weer terug?’ Erik moest uitleggen dat dat niet kon. Een traplift is namelijk op maat gemaakt en het bedrijf waar Erik voor werkte nam ze niet terug. Die zagen geen heil in hergebruik, dat was veel te ingewikkeld.

Een week later kwam Erik bij een andere dame, met eenzelfde soort trap. Ook zij kon de trap niet meer op en wilde ook niet verhuizen. Ze had echter het geld niet voor een nieuwe traplift. Dit zette Erik aan het denken. Wat als hij een week eerder die traplift had teruggekocht? Dan had hij deze dame wel kunnen helpen. Bovendien had hij ook de de dochter die de traplift van haar moeder wilde verkopen geholpen.

 

Hij besloot daarom het heft in eigen handen te nemen en ging op zoek naar gebruikte trapliften, kocht er 20 in en liet ze technisch helemaal nakijken en vernieuwen. De eerste tweedehands traplift verkocht hij nog diezelfde maand. In 2012 richtte Erik Smienk het bedrijf Smienk op: het eerste bedrijf in gebruikte trapliften van alle merken, met als doel een traplift voor iedereen betaalbaar maken en verspilling tegengaan.

onafhankelijk advies

Ons team.

Iedereen die bij Smienk werkt is geselecteerd op het in bezit zijn van het juiste Smienk DNA. Daarmee vormen we een hecht team. Verantwoordelijk, toegewijd en altijd streven naar 100% kwaliteit. Benieuwd naar de samenstelling van ons team?

Ons team
Woord En Daad Logo

Sponsoring goede doelen.

De wereld is groter dan ons bedrijf, groter dan Nederland. Daar zijn wij ons van bewust. Daarom vinden wij dat een gezond bedrijf niet alleen voor economisch succes moet gaan. Maatschappelijke verantwoordelijkheid: die nemen wij graag.

Sponsoring

Werken bij Smienk.

Wil jij ook deel uitmaken van een hecht team van harde werkers? Bekijk dan onze ‘werken-bij website”. Daar lees je meer over het werken bij Smienk, vind je de leukste vacatures en ontdek je welke mogelijkheden je hebt om door te groeien in bijvoorbeeld techniek of sales.

Werken bij smienk

Ons verhaal nog eens nalezen
in onze gratis brochure?

U kunt deze direct aanvragen, u ontvangt de brochure binnen 2 werkdagen thuis. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijsindicatie.

Gratis brochure aanvragen Vraag een vrijblijvende offerte aan