Passie en ambitie
kenmerkt onze
mensen.

Iedereen bij Smienk beschikt over het Smienk DNA.

Wij werken in een open en informele sfeer, ondanks dat we inmiddels met meer dan 60 collega’s zijn. We kennen elkaar goed. Dus we kunnen elkaar goed helpen. En onze klanten ook! Werken met passie en vakmanschap, dat is wat we doen. Daar zijn we best trots op en daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gebruikte Trapliften

Smienk DNA.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, selecteren wij onze mensen niet alleen op kennis en ervaring. We kijken ook of ze beschikken over het Smienk DNA:

 

  • Klantvriendelijkheid en klantgericht denken
  • Onze mensen moeten gemotiveerd zijn om anderen te helpen
  • Daarnaast vinden wij een goede dosis humor een vereiste

 

Deze combinatie van eigenschappen noemen wij het Smienk DNA. En onze mensen hebben het.

Klantenservice & Sales

Hetty

Klantenservice

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

Lees meer over Hetty

Bjorn

Klantenservice

Bjorn zorgt ervoor dat de klant tevreden is én blijft. Oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die Bjorn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Bjorn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

Lees meer over Bjorn

Elly

Planning & orderverwerking

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij onze Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezitting. Zij puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond te krijgen. Zij is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

Lees meer over Elly

Stephan

Teamleider Inkoop

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Stephan staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Soms met taart en altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

Lees meer over Stephan

Maurice

Servicemonteur

Oplossingsgericht, nauwkeurig en eerlijk zijn dé woorden die Maurice omschrijven. Als servicemonteur gaat hij het hele land door. Je kunt wel stellen dat Maurice een echte doorzetter is, hij loopt pas de deur uit als de klant weer helemaal tevreden is. En dat is waar het om draait.

Lees meer over Maurice

Alireza

Monteur

Alireza zorgt ervoor dat alle onderdelen die binnenkomen worden gecontroleerd en op de juiste plek terecht komen. Zijn nauwkeurigheid is hierbij onmisbaar. Er zijn weinig mensen die net zo vrolijk zijn als Alireza, elke dag opnieuw.

Lees meer over Alireza

Wilbert

Voorman werkplaats

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, dat weet meewerkend voorman Wilbert als geen ander. Hij kan die uitdaging ook als geen ander aan: hij stuurt de monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden.

Lees meer over Wilbert

Ciska

Financieel administrateur

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens, is het devies van Ciska, onze financieel administrateur. En juist dat maakt haar zo’n fijne collega om erbij te hebben.

Lees meer over Ciska

John

Adviseur binnendienst

John heeft veel meegemaakt en van alles gedaan in zijn leven en die rijke ervaring maakt hem tot een geweldige adviseur. Hij kan zich goed inleven en begrijpt waar onze klanten mee zitten. Buiten werktijd gooit hij graag een pijltje en is hij een echte droom-opa voor zijn kleinkinderen.

Lees meer over John

Fouad

Monteur

Fouad is monteur in de buitendienst van Smienk. Dat betekent dat hij samen met een collega bij u thuis komt om uw traplift te monteren. Dat doet hij snel en goed!

Lees meer over Fouad

Sjaak

Monteur

Sjaak is een leergierige monteur die de traplift op zijn duimpje kent. Hij zorgt ervoor dat de traplift 110% in orde is voor plaatsing. Op die manier is het plaatsen van de traplift een fluitje van een cent voor de collega’s.

Lees meer over Sjaak

Margreet

Adviseur binnendienst

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is heel behulpzaam, klantgericht en vrolijk. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’

Lees meer over Margreet

Carmen

Marketeer en schrijvende traplift specialist

Carmen studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam. Haar onderzoeksvaardigheden past ze nu toe bij Smienk. Ze onderzoekt, schrijft en maakt artikelen over trapliften. Hoe werken ze? Hoe kunt u ze financieren? Past een traplift in uw situatie? Noem maar op! Eigenlijk is alle informatie die u op deze site leest geschreven door haar.

Lees meer over Carmen

Tim

Administratief medewerker

Nadat hij via via binnenkwam als stagiair op de administratie besloot Tim te blijven. Gelukkig maar, want we zouden hem niet meer willen missen. Hij is multi-inzetbaar en doet zoals administratie als service. Én is een van de vaste pauze-dartpartners van John en Stephan.

Lees meer over Tim

Christian

Inkoper Duitsland

Christian is geboren en getogen in het zuiden van Duitsland en kan onze Duitse klanten dan ook uitstekend te woord staan – en zijn Nederlands is uitmuntend! ‘s Avonds maakt hij wekelijks de sportschool onveilig om zo lichamelijk sterk te blijven.

Lees meer over Christian

Wim

Magazijnmeester

Magazijnmeester Wim is een betrouwbare en gezellige collega. Hij beheert de fysieke stromen in en uit het magazijn. Soms is hij lichtelijk chaotisch, maar hij doet altijd wat hij zegt. Op Wim kun je rekenen! Bovendien heeft Wim altijd een luisterend oor voor zijn collega’s.

Lees meer over Wim

Gert-Jan

Monteur

Gert-Jan is altijd in voor een geintje. Altijd. Maar dat betekent natuurlijk niet dat hij zijn werk niet serieus neemt. Gert-Jan is in opleiding, maar door zijn positieve instelling en leergierigheid doet hij zeker niet onder voor de andere monteurs.

Lees meer over Gert-Jan

Kyliam

Monteur

Het is toch mooi om mensen blij te maken met een product waar jezelf aan hebt gewerkt? Dat vindt Kyliam in elk geval wel! Hij is ontzettend handig in het monteren van trapliften en komt graag bij onze klanten thuis om dat te doen.

Lees meer over Kyliam

Erik

Algemeen directeur

Erik Smienk is de oprichter van ons bedrijf. Zijn motto is dat iedereen oud moet kunnen worden in zijn eigen huis. Daarvoor is een traplift het onmisbare hulpmiddel voor velen. Echter waren tot voor de oprichting van Smienk traplift duur en van hergebruik had nog nooit iemand gehoord. Tot Erik met het idee kwam en er werk van maakte.

Lees meer over Erik

Harry

Onderhoudsmonteur

Harry is de pensionleeftijd al voorbij maar houdt zo van zijn werk dat hij er niet over peinst om er mee te stoppen. Wie zijn wij om hem tegen te houden? Zijn ervaring en inzet zijn ontzettend waardevol voor Smienk!

Lees meer over Harry

Jan-Peter

Marketing Coördinator

Jan-Peter is ondernemend en nieuwsgierig. Dat maakt hem tot een topmarketeer. Hij zorgt ervoor dat wij online gevonden worden en zoveel mogelijk bovenaan de zoekresultaten staan. Hij kent het wereldwijde web op zijn duimpje én kan een dag op kantoor zitten zonder koffie (!).

Lees meer over Jan-Peter

Eva

HR Manager

Onze snelle groei in goede banen leiden, én  ervoor zorgen dat alle medewerkers het naar hun zin hebben op de werkvloer, dat is waar Eva zich mee bezighoudt.

Lees meer over Eva

Jordi F.

Monteur

Waarschijnlijk is Jordi een van de langste collega’s bij Smienk. Letterlijk. Buiten dat is hij een vaardig monteur die precies berekend hoe de liften gereviseerd moeten worden. Een secure klus!

Lees meer over Jordi F.

Hado

Monteur

Hado is altijd vrolijk en rustig. Hij doet ongestoord zijn werk en zorg ervoor dat de liften die onze werkplaats verlaten altijd tiptop in orde zijn.

Lees meer over Hado

Jordi W.

Monteur

Als monteur bij Smienk zorgt Jordi ervoor dat onze trapliften goed en veilig op uw trap komen te staan, zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben! Wie weet komt Jordi uw traplift bij u thuis plaatsen.

Lees meer over Jordi W.

Lesley

Lasser

Onze lassers zijn belangrijk voor Smienk. Ze zorgen ervoor dat de rails waarlangs de traplift loopt perfect past op uw trap. Lesley is een van onze handige lassers!

Lees meer over Lesley

Willem

Adviseur

Overweegt u de aanschaf van een traplift en komt er een adviseur langs? Grote kans dat het Willem is. Hij kan u alles vertellen over de traplift die geschikt is voor uw situatie!

Lees meer over Willem

Claudia

Interieurverzorger

Als we niet zonder iemand kunnen, dan is het wel Claudia! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en ze is geweldig met planten. Zonder haar zou ons kantoor een stuk minder fijn zijn.

Lees meer over Claudia

Kevin

Montagemonteur
Lees meer over Kevin

Gerwin

Montagemonteur
Lees meer over Gerwin

Kinjo

Montagemonteur
Lees meer over Kinjo

Jan

Adviseur buitendienst
Lees meer over Jan

Alice

Teamleider Klantencontactcentrum
Lees meer over Alice

Michail

Monteur
Lees meer over Michail

Nathan

Klantenservice
Lees meer over Nathan

Arnold

Montagemonteur
Lees meer over Arnold

Allart

Teamleider montage
Lees meer over Allart

Tom

Montagemonteur
Lees meer over Tom

Jur

Adviseur buitendienst
Lees meer over Jur

Milton

Montagemonteur
Lees meer over Milton

Saskia

Klantenservice
Lees meer over Saskia