Passie en ambitie
kenmerkt onze
mensen.

Iedereen bij Smienk beschikt over het Smienk DNA.

Wij werken in een open en informele sfeer, ondanks dat we inmiddels met meer dan 60 collega’s zijn. We kennen elkaar goed. Dus we kunnen elkaar goed helpen. En onze klanten ook! Werken met passie en vakmanschap, dat is wat we doen. Daar zijn we best trots op en daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Smienk DNA.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, selecteren wij onze mensen niet alleen op kennis en ervaring. We kijken ook of ze beschikken over het Smienk DNA:

 

  • Klantvriendelijkheid en klantgericht denken.
  • Onze mensen moeten gemotiveerd zijn om anderen te helpen.
  • Daarnaast vinden wij een goede dosis humor een vereiste.

 

Deze combinatie van eigenschappen noemen wij het Smienk DNA. En onze mensen hebben het.

Klantenservice & Sales

Hetty

Klantenservice

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

Lees meer over Hetty

Bjorn

Klantenservice

Bjorn zorgt ervoor dat de klant tevreden is én blijft. Oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die Bjorn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Bjorn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

Lees meer over Bjorn

Elly

Planning & orderverwerking

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij onze Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezitting. Zij puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond
te krijgen. Zij is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

Lees meer over Elly

Henk-Jan

Monteur

Netjes een traplift plaatsen, zelfs in de meest lastige situatie en ook nog eens een leuk praatje maken met klanten, Henk-Jan doet zijn werk graag goed. Wat het werk zo leuk maakt? De afwisseling én het team natuurlijk.

Lees meer over Henk-Jan

Stephan Braal

Inkoop binnendienst

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Stephan staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Soms met taart en altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

Lees meer over Stephan Braal

Maurice

Servicemonteur

Oplossingsgericht, nauwkeurig en vriendelijk zijn dé woorden die Maurice omschrijven. Als servicemonteur gaat hij het hele land door. Je kunt wel stellen dat Maurice een echte doorzetter is, hij loopt pas de deur uit als de klant weer helemaal tevreden is. En dat is waar het om draait.

Lees meer over Maurice

Alireza

Monteur

Alireza zorgt ervoor dat alle onderdelen die binnenkomen worden gecontroleerd en op de juiste plek terecht komen. Zijn nauwkeurigheid is hierbij onmisbaar. Er zijn weinig mensen die net zo vrolijk zijn als Alireza, elke dag opnieuw.

Lees meer over Alireza

Mario

Operationeel manager

Naar Mario hoef je nooit lang te zoeken. Zijn uitbundige lach is overal in het gebouw te horen. Dankzij zijn aanstekelijke enthousiasme zorgt Mario ervoor dat de verschillende afdelingen soepel met elkaar samenwerken en de trapliften zo snel mogelijk worden geleverd.

Lees meer over Mario

Jochem

Lasser

Jochem is een vakkundige lasser die iedere lasnaad tot in de perfectie afrond. Hij is altijd in voor een praatje, wat hem tot een gezellige collega maakt. Buiten het werk kijkt Jochem graag naar zijn favoriete voetbalclub uit Rotterdam-zuid.

Lees meer over Jochem

Wilbert

Voorman werkplaats

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, dat weet meewerkend voorman Wilbert als geen ander. Hij kan die uitdaging ook als geen ander aan: hij stuurt de monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden.

Lees meer over Wilbert

Ciska

Financieel administrateur

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens, is het devies van Ciska, onze financieel administrateur. En juist dat maakt haar zo’n fijne collega om erbij te hebben.

Lees meer over Ciska

John

Adviseur binnendienst

John heeft veel meegemaakt en van alles gedaan in zijn leven en die rijke ervaring maakt hem tot een geweldige adviseur. Hij kan zich goed inleven en begrijpt waar onze klanten mee zitten. Buiten werktijd gooit hij graag een pijltje en is hij een echte droom-opa voor zijn kleinkinderen.

Lees meer over John

Fouad

Monteur

Fouad is monteur in de buitendienst van Smienk. Dat betekent dat hij samen met een collega bij u thuis komt om uw traplift te monteren. Dat doet hij snel en goed!

Lees meer over Fouad

Sjaak

Monteur

Sjaak is een leergierige monteur die de traplift op zijn duimpje kent. Hij zorgt ervoor dat de traplift 110% in orde is voor plaatsing. Op die manier is het plaatsen van de traplift een fluitje van een cent voor de collega’s.

Lees meer over Sjaak

Margreet

Adviseur binnendienst

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is heel behulpzaam, klantgericht en vrolijk. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’

Lees meer over Margreet

Carmen

Online project manager

Carmen is een enthousiaste marketeer die graag verhalen vertelt en creatieve campagnes bedenkt. Daarnaast werkte ze aan een paar andere online projecten. In het weekend is ze vaak met haar paard op pad in de weidse Flevopolder.

Lees meer over Carmen

Tim

Administratief medewerker

Nadat hij via via binnenkwam als stagiair op de administratie besloot Tim te blijven. Gelukkig maar, want we zouden hem niet meer willen missen. Hij is multi-inzetbaar en doet zoals administratie als service. Én is een van de vaste pauze-dartpartners van John.

Lees meer over Tim

Clemens

Algemeen directeur

Zoveel mogelijk senioren blij maken met de veiligste traplift voor de laagste prijs én goed zijn voor zijn personeel. Dat is belangrijk voor Clemens, de algemeen directeur van Smienk. De kans is groot dat u hem ook wel eens aan de telefoon krijgt of zelfs op bezoek, want nu en dan voert Clemens nog adviesgesprekken. Gewoon omdat hij dat zo leuk vindt!

Lees meer over Clemens

Christian

Inkoper Duitsland

Christian is geboren en getogen in het zuiden van Duitsland en kan onze Duitse klanten dan ook uitstekend te woord staan – en zijn Nederlands is uitmuntend! ‘s Avonds maakt hij wekelijks de sportschool onveilig om zo lichamelijk sterk te blijven.

Lees meer over Christian

Wim

Magazijnmeester

Magazijnmeester Wim is een betrouwbare en gezellige collega. Hij beheert de fysieke stromen in en uit het magazijn. Soms is hij lichtelijk chaotisch maar hij doet altijd wat hij zegt. Op Wim kun je rekenen! Bovendien heeft Wim altijd een luisterend oor voor zijn collega’s.

Lees meer over Wim

Gert-Jan

Monteur

Gert-Jan is altijd in voor een geintje. Altijd. Maar dat betekent natuurlijk niet dat hij zijn werk niet serieus neemt. Gert-Jan is in opleiding, maar door zijn positieve instelling en leergierigheid doet hij zeker niet onder voor de andere monteurs.

Lees meer over Gert-Jan

Kyliam

Monteur

Het is toch mooi om mensen blij te maken met een product waar jezelf aan hebt gewerkt? Dat vindt Kyliam in elk geval wel! Hij is ontzettend handig in het monteren van trapliften en komt graag bij onze klanten thuis om dat te doen.

Lees meer over Kyliam

Erik

Oprichter

Erik Smienk is de oprichter van ons mooie bedrijf. Zijn motto is dat iedereen oud moet kunnen worden in zijn eigen huis. Daarvoor is een traplift het onmisbare hulpmiddel voor velen. Echter waren tot voor de oprichting van Smienk traplift duur en van hergebruik had nog nooit iemand gehoord. Tot Erik met het idee kwam en er werk van maakte.

Lees meer over Erik

Harry

Onderhoudsmonteur

Harry is de pensionleeftijd al voorbij maar houdt zo van zijn werk dat hij er niet over peinst om er mee te stoppen. Wie zijn wij om hem tegen te houden? Zijn ervaring en inzet zijn ontzettend waardevol voor Smienk!

Lees meer over Harry

Daan

Inkoper op de weg

Heeft u een traplift over? Dan komt Daan graag langs om daar een mooie prijs voor af te spreken met u en om hem te demonteren. Hij heeft een gezellige babbel, dus om een praatje zal u zeker niet verlegen zitten als Daan bij u over de vloer komt.

Lees meer over Daan

Jan-Peter

Marketing Coördinator

Jan-Peter is ondernemend en nieuwsgierig. Dat maakt hem tot een topmarketeer. Hij zorgt ervoor dat wij online gevonden worden en zoveel mogelijk bovenaan de zoekresultaten staan. Hij kent het wereldwijde web op zijn duimpje én kan een dag op kantoor zitten zonder koffie (!).

Lees meer over Jan-Peter

Eva

HR Manager

Onze snelle groei in goede banen leiden, én  ervoor zorgen dat alle medewerkers het naar hun zin hebben op de werkvloer, dat is waar Eva zich mee bezighoudt.

Lees meer over Eva

Adrian

Adviseur

Adrian is technisch adviseur voor trapliften en adviseert u graag in detail over een (gebruikte) traplift thuis. Als geen ander kent hij de mogelijkheden, waardoor hij intern durft te pochen over ‘alleen maar tevreden klanten’. Wij geloven hem, want hij weet de thuissituatie tot in finesse over te brengen in de werkplaats.

Lees meer over Adrian

Jordi F.

Monteur

Waarschijnlijk is Jordi een van de langste collega’s bij Smienk. Letterlijk. Buiten dat is hij een vaardig monteur die precies berekend hoe de liften gereviseerd moeten worden. Een secure klus!

Lees meer over Jordi F.

Hado

Monteur

Hado is altijd vrolijk en rustig. Hij doet ongestoord zijn werk en zorg ervoor dat de liften die onze werkplaats verlaten altijd tiptop in orde zijn.

Lees meer over Hado

Jordi W.

Monteur

Als monteur bij Smienk zorgt Jordi ervoor dat onze trapliften goed en veilig op uw trap komen te staan, zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben! Wie weet komt Jordi uw traplift bij u thuis plaatsen.

Lees meer over Jordi W.

Lesley

Lasser

Onze lassers zijn belangrijk voor Smienk. Ze zorgen ervoor dat de rails waarlangs de traplift loopt perfect past op uw trap. Lesley is een van onze handige lassers!

Lees meer over Lesley

Willem

Adviseur

Overweegt u de aanschaf van een traplift en komt er een adviseur langs? Grote kans dat het Willem is. Hij kan u alles vertellen over de traplift die geschikt is voor uw situatie!

Lees meer over Willem

Ad

Adviseur

Als u een traplift wilt aanschaffen, is het belangrijk dat we goed weten wat u wil en wat uw trapsituatie is. Ad heeft dat als geen ander door. Hij gaat graag samen met u op zoek naar de beste oplossing.

Lees meer over Ad

Claudia

Interieurverzorger

Als we niet zonder iemand kunnen, dan is het wel Claudia! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en ze is geweldig met planten. Zonder haar zou ons kantoor een stuk minder fijn zijn.

Lees meer over Claudia