Passie en ambitie
kenmerkt onze
mensen.

Iedereen bij Smienk beschikt over het Smienk DNA.

Wij werken in een open en informele sfeer, ondanks dat we inmiddels met meer dan 60 collega’s zijn. We kennen elkaar goed. Dus we kunnen elkaar goed helpen. En onze klanten ook! Werken met passie en vakmanschap, dat is wat we doen. Daar zijn we best trots op en daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Gebruikte Trapliften

Smienk DNA.

Om onze klanten goed van dienst te kunnen zijn, selecteren wij onze mensen niet alleen op kennis en ervaring. We kijken ook of ze beschikken over het Smienk DNA:

 

  • Klantvriendelijkheid en klantgericht denken
  • Onze mensen moeten gemotiveerd zijn om anderen te helpen
  • Daarnaast vinden wij een goede dosis humor een vereiste

 

Deze combinatie van eigenschappen noemen wij het Smienk DNA. En onze mensen hebben het.

Klantenservice & Sales

Hetty

Klantenservice

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

Lees meer over Hetty

Bjorn

Klantenservice

Bjorn zorgt ervoor dat de klant tevreden is én blijft. Oplossingsgericht, creatief en communicatief sterk zijn eigenschappen die Bjorn perfect omschrijven. Wat het werken bij Smienk Trapliften volgens Bjorn zo prettig maakt is de familiare sfeer en de vriendelijke collega’s.

Lees meer over Bjorn

Elly

Planning & orderverwerking

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij onze Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezetting en puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond te krijgen. Elly is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

Lees meer over Elly

Stephan

Teamleider Inkoop

Bent u altijd al benieuwd geweest wie toch die vriendelijke jongen aan de andere kant van de lijn is? Grote kans dat het Stephan is. Stephan staat altijd klaar voor zijn collega’s en klanten. Soms met taart en altijd met betrouwbaar en deskundig advies.

Lees meer over Stephan

Maurice

Servicemonteur

Oplossingsgericht, nauwkeurig en eerlijk zijn dé woorden die Maurice omschrijven. Als servicemonteur gaat hij het hele land door. Je kunt wel stellen dat Maurice een echte doorzetter is, hij loopt pas de deur uit als de klant weer helemaal tevreden is. En dat is waar het om draait.

Lees meer over Maurice

Wilbert

Voorman werkplaats

Het is een uitdaging om alle trapliften op tijd de deur uit te krijgen, dat weet meewerkend voorman Wilbert als geen ander. Hij kan die uitdaging ook als geen ander aan: hij stuurt de monteurs aan, laat berekeningen los op trapliften en zorgt ervoor dat deze goed vermaakt worden.

Lees meer over Wilbert

Jan

Adviseur buitendienst

Wilt u een adviesgesprek over trapliften? Jan staat voor u klaar. Hij is de rust zelve, kan prettig uitleggen en weet alles van onze trapliften. Jan was vroeger politieagent!

Lees meer over Jan

Ciska

Financieel administrateur

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens, is het devies van Ciska, onze financieel administrateur. En juist dat maakt haar zo’n fijne collega om erbij te hebben.

Lees meer over Ciska

John

Adviseur binnendienst

John heeft veel meegemaakt en van alles gedaan in zijn leven en die rijke ervaring maakt hem tot een geweldige adviseur. Hij kan zich goed inleven en begrijpt waar onze klanten mee zitten. Buiten werktijd gooit hij graag een pijltje en is hij een echte droom-opa voor zijn kleinkinderen.

Lees meer over John

Fouad

Onderhoudsmonteur

Fouad is onderhoudsmonteur in de buitendienst van Smienk. Dat betekent dat hij bij u thuis komt om uw traplift te onderhouden (advies: doe dat elk jaar). Dat doet hij snel en goed!

Lees meer over Fouad

Sjaak

Monteur

Sjaak is een leergierige monteur die de traplift op zijn duimpje kent. Hij zorgt ervoor dat de traplift 110% in orde is voor plaatsing. Op die manier is het plaatsen van de traplift een fluitje van een cent voor de collega’s.

Lees meer over Sjaak

Margreet

Adviseur binnendienst

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is behulpzaam, klantgericht en vrolijk. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’

Lees meer over Margreet

Carmen

Marketeer en schrijvende traplift specialist

Carmen studeerde af aan de Universiteit van Amsterdam. Haar onderzoeksvaardigheden past ze nu toe bij Smienk. Ze onderzoekt, schrijft en maakt artikelen over trapliften. Hoe werken ze? Hoe kunt u ze financieren? Past een traplift in uw situatie? Noem maar op! Eigenlijk is alle informatie die u op deze site leest geschreven door haar.

Lees meer over Carmen

Tim

Administratief medewerker

Nadat hij via via binnenkwam als stagiair op de administratie besloot Tim te blijven. Gelukkig maar, want we zouden hem niet meer willen missen. Hij is multi-inzetbaar en doet zowel administratie als service. Én is een van de vaste pauze-dartpartners van John en Stephan.

Lees meer over Tim

Christian

Inkoper Duitsland

Christian is geboren en getogen in het zuiden van Duitsland en kan onze Duitse klanten dan ook uitstekend te woord staan – en zijn Nederlands is uitmuntend! ‘s Avonds maakt hij wekelijks de sportschool onveilig om zo lichamelijk sterk te blijven.

Lees meer over Christian

Wim

Magazijnmeester

Magazijnmeester Wim is een betrouwbare en gezellige collega. Hij beheert de fysieke stromen in en uit het magazijn. Soms is hij lichtelijk chaotisch, maar hij doet wat hij zegt. Op Wim kun je rekenen! Bovendien heeft Wim altijd een luisterend oor voor zijn collega’s.

Lees meer over Wim

Willem

Adviseur

Overweegt u de aanschaf van een traplift en komt er een adviseur langs? Grote kans dat het Willem is. Hij kan u alles vertellen over de traplift die geschikt is voor uw situatie!

Lees meer over Willem

Kyliam

Monteur

Het is toch mooi om mensen blij te maken met een product waar jezelf aan hebt gewerkt? Dat vindt Kyliam in elk geval wel! Hij is ontzettend handig in het monteren van trapliften en komt graag bij onze klanten thuis om dat te doen.

Lees meer over Kyliam

Erik

Algemeen directeur

Erik Smienk is de oprichter van ons bedrijf. Zijn motto is dat iedereen oud moet kunnen worden in zijn eigen huis. Daarvoor is een traplift het onmisbare hulpmiddel voor velen. Echter waren tot voor de oprichting van Smienk traplift duur en van hergebruik had nog nooit iemand gehoord. Tot Erik met het idee kwam en er werk van maakte.

Lees meer over Erik

Harry

Onderhoudsmonteur

Harry is de pensionleeftijd al voorbij maar houdt zo van zijn werk dat hij er niet over peinst om er mee te stoppen. Wie zijn wij om hem tegen te houden? Zijn ervaring en inzet zijn ontzettend waardevol voor Smienk!

Lees meer over Harry

Eva

HR Manager

Onze snelle groei in goede banen leiden, én ervoor zorgen dat alle medewerkers het naar hun zin hebben op de werkvloer, dat is waar Eva zich mee bezighoudt.

Lees meer over Eva

Arnold

Montagemonteur

Arnold is een van de meest precieze montagemonteurs die we hebben. Hij plaatst liften op de milimeter nauwkeurig en maakt er ook nog eens mooie foto van voor op onze sociale media. Kortom: een topcollega én een topmonteur!

Lees meer over Arnold

Jordi F.

Monteur

Waarschijnlijk is Jordi een van de langste collega’s bij Smienk. Letterlijk. Buiten dat is hij een vaardig monteur die precies berekend hoe de liften gereviseerd moeten worden. Een secure klus!

Lees meer over Jordi F.

Hado

Monteur

Hado is altijd vrolijk en rustig. Hij doet ongestoord zijn werk en zorg ervoor dat de liften die onze werkplaats verlaten altijd tiptop in orde zijn.

Lees meer over Hado

Jordi W.

Monteur

Als monteur bij Smienk zorgt Jordi ervoor dat onze trapliften goed en veilig op uw trap komen te staan, zodat u er zo lang mogelijk plezier van kunt hebben! Wie weet komt Jordi uw traplift bij u thuis plaatsen.

Lees meer over Jordi W.

Lesley

Lasser

Onze lassers zijn belangrijk voor Smienk. Ze zorgen ervoor dat de rails waarlangs de traplift loopt perfect past op uw trap. Lesley is een van onze handige lassers!

Lees meer over Lesley

Claudia

Interieurverzorger

Als we niet zonder iemand kunnen, dan is het wel Claudia! Ze is altijd in voor een gezellig praatje en ze is geweldig met planten. Zonder haar zou ons kantoor een stuk minder fijn zijn.

Lees meer over Claudia

Alice

Teamleider Klantencontactcentrum

Alice is de teamleider van ons “Klantencontactcentrum”, een duur woord voor de afdelingen advies en klantenservice samen. Alice voegt woord bij daad, denkt altijd in oplossingen en zorgt ervoor dat de collega’s uit haar team hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren.

Lees meer over Alice

Kevin

Montagemonteur
Lees meer over Kevin

Jan-Peter

Marketing Coördinator

Jan-Peter is ondernemend en nieuwsgierig. Dat maakt hem tot een topmarketeer. Hij zorgt ervoor dat wij online gevonden worden en zoveel mogelijk bovenaan de zoekresultaten staan. Hij kent het wereldwijde web op zijn duimpje én kan een dag op kantoor zitten zonder koffie (!).

Lees meer over Jan-Peter

Gerwin

Monteur

Zodra de liften berekend, vermaakt en eventueel opnieuw gecoat zijn komen ze bij Gerwin. Hij maakt ze gereed voor plaatsing bij u thuis. Denk aan bijvoorbeeld bekabelen.

Lees meer over Gerwin

Sven

Monteur

Sven is een harde werker die zich als een vis in het water voelt in de werkplaats. Hij is energiek en enthousiast en nooit te beroerd om een stapje extra te zetten. Hij werkt aan het reviseren van de liften die binnenkomen.

Lees meer over Sven

Michail

Monteur
Lees meer over Michail

Nathan

Inkoop

Nathan is van alle markten thuis. Hij kan bij u langskomen om een traplift te verwijderen, maar u kunt hem ook aan de lijn krijgen om al uw trapliftvragen te beantwoorden.

Lees meer over Nathan

Tom

Montagemonteur

De leukste aspecten van zijn werk vindt Tom het contact met alle verschillende klanten die wij rijk zijn gecombineerd met het lekker praktische werk op de trap. Hij is dan ook een van onze zeer ervaren trapliftmonteurs.

Lees meer over Tom

Jur

Adviseur buitendienst

Jur staat voor u klaar als u een traplift wilt aanschaffen. Hij komt bij u thuis, bespreekt met u uw wensen en bekijkt uw trapsituatie. Dankzij zijn bak aan ervaring weet u zeker dat Jur u goed kan helpen.

Lees meer over Jur

Khalid

Lasser

Khalid rondt elke lasnaad tot in de perfectie af. En daar zijn we blij mee! Want zonder perfecte lassen, geen perfecte rails voor onze trapliften.

Lees meer over Khalid

Eric

Onderhoudsmonteur

Voor Eric bij ons kwam werken, zat hij in de marketing. Maar het roer moest om en hij wilde weer met zijn handen werken. Wij zijn daar blij mee, want hij weet wat hij doet en is een hele fijne collega die we niet willen missen!

Lees meer over Eric

Alex

Lasser

Alex is altijd in voor een grap – vaak ten koste van zichzelf. Dat maakt hem een van de sfeermakers van de laswerkplaats. O, en hij is ook een professioneel lasser.

Lees meer over Alex

Gertjan

Nameten en controleren

Gertjan heeft geweldig ruimtelijk en wiskundig inzicht. Hij meet dan ook alle liften die binnenkomen na voor ze de deur uitgaan. Want, ze moeten natuurlijk wel op uw trap passen!

Lees meer over Gertjan

Jarno

Inkoop

Jarno heeft twee petten: hij helpt mee op de inkoopafdeling (u kunt hem dus aan de lijn krijgen als u uw traplift wilt verkopen) maar hij kan ook trapliften monteren. Veelzijdig!

Lees meer over Jarno

Geralf

Inkoop

Hij is gek op een goed gesprek met interessante mensen. Monteur in de buitendienst is dan ook de perfecte baan volgens Geralf. Hij rijdt samen met een collega het hele land door om trapliften netjes te demonteren en terug te brengen naar ons magazijn in Nunspeet.

Lees meer over Geralf

Loid

Monteur

Loid is monteur in de buitendienst. Grote kans dus dat hij bij u over de vloer komt. Hij vindt vooral het werken in teamverband leuk en mag graag op reis gaan.

Lees meer over Loid