Tweedehands Traplift

Tweedehands traplift

Tweedehands trapliften bij Smienk : modern, alleen A-merken en met garantie

Tweedehands trapliften: dit is waar Smienk Trapliften groot mee is geworden. Wij waren de eersten die gebruikte trapliften opkochten om ze een nieuw leven te geven. We weten dan ook waar we op moeten letten als we trapliften willen hergebruiken – alleen A-merken, niet ouder dan een paar jaar.

 

Het mooie voor u is dat u gebruik kunt maken van alle functies en opties die een moderne A-merktraplift biedt, maar dat u slechts een fractie van de prijs betaalt.

 

Een gebruikte traplift, hoe werkt dat?

Gebruikte trapliften zijn oerdegelijke producten, gemaakt om jarenlang dienst te doen. Kortom: ze kunnen prima een tweede leven krijgen! Smienk koopt alleen jong gebruikte trapliften van A-merken op, zoals ThyssenKrupp, Otolift, Stannah, Handicare en Acorn. Zo weten we zeker dat we kwaliteit kunnen aanbieden.

 

We kijken ze technisch helemaal na, vervangen de slijtagegevoelige onderdelen en zetten ze indien nodig weer strak in de lak. Als dat gewenst is, kan stoeltje opnieuw worden bekleed. Zo heeft u een traplift die aan alle veiligheidseisen voldoet, goed werkt én er goed uitziet, voor een bedrag dat vele malen lager ligt dan een nieuwe.

 

Een tweedehands traplift heeft veel voordelen:

 

  • Voordeliger in aanschaf
  • Alle moderne functies en opties
  • Met garantie
  • Veilig en ziet eruit als nieuw
  • Duurzaam, minder verspilling en beter voor het milieu
  • Behoudt restwaarde

 

Is een gebruikte traplift veilig?

Zowel nieuwe als gebruikte trapliften hebben ingebouwde veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat u met een gerust hart van uw lift gebruik kunt maken.

 

Ligt er iets op de trap? Geen probleem. De lift detecteert het voorwerp en houdt stil. Als de accu bijna leeg is, gaan er lampjes knipperen. Staat het stoeltje net niet op de juiste plaats om op te laden? Dan zal er een geluid worden afgespeeld.

 

Ook tijdens de rit bent u veilig in een 2ehands traplift: de armleuningen zitten goed om u heen en elke traplift heeft een veiligheidsriem. Over veiligheid hoeft u zich met een gebruikte traplift geen zorgen te maken.

Passend op elke trap

Omdat Smienk tweedehands trapliften van alle grote merken verkoopt, kunnen wij onafhankelijk trapliften vergelijken en u de beste opties aanbieden – tegen een scherpe prijs. Gebruikte trapliften zijn er in alle vormen en maten en passen op vrijwel elke trap. Smienk heeft deze trapliftmodellen:

 

  • Rechte trapliften zijn geschikt voor trappen zonder bocht en met voldoende ruimte boven- en onderaan de trap voor het stoeltje.
  • Trapliften met bochten zijn de meest verkochte trapliften in Nederland. Smienk heeft dan ook een ruime voorraad. Met bochten in alle denkbare hoeken.
  • Trapliften voor wenteltrappen, net als voor trapliften met bochten, hebben wij trapliften geschikt voor wentel- en spiltrappen in diverse vormen op voorraad.
  • Trapliften voor buiten weerstaan de zwaarste weersomstandigheden met gemak en ook deze speciale liften kunnen wij tweedehands aanbieden.

 

Kan een tweedehands traplift op iedere trap?

Onze voorraad met alle soorten trapliften is groot. Er is eigenlijk altijd een traplift die op uw trap past, of passend te maken is. Tijdens een adviesgesprek bij u thuis meten onze adviseurs uw trap nauwkeurig op. Zij kunnen direct in de voorraad kijken naar welke liften zouden passen. Het komt zelden voor dat we geen passende liften hebben.

 

Het mooie van ons systeem met trapliften van alle merken is dat al die merken verschillende sterke en minder sterke punten hebben en dat wij dus uit alles kunnen kiezen. Zo is het ene budgettechnisch de beste keus, terwijl het andere merk de beste liften voor op smalle trappen maakt.

 

Kosten tweedehands traplift

Het mooie van tweedehands trapliften is dat ze goedkoper zijn dan nieuwe. Het verschil kan wel oplopen tot 60%. De prijs van een traplift wordt voor het grootste gedeelte bepaald door de vorm van de trap, ofwel, de trapsituatie.

 

Vuistregel is: hoe meer bochten, hoe duurder de lift wordt. Ook de lengte van de trap speelt mee. En of u de lift over een of meerdere verdiepingen wilt laten lopen. Opties zoals een speciale voetenplank, bediening, bekleding of een speciale poedercoating over de rail brengen de prijs van een gebruikte traplift ook wat omhoog.

 

Smienk hanteert de volgende vanaf prijzen voor tweedehands trapliften:

 

Model Vanaf prijs 2ehands
Rechte traplift € 1.690,-
Traplift met bocht(en) € 2.590,-

 

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar de prijs van een gebruikte traplift voor op uw eigen trap? We sturen u graag gratis en vrijblijvend een offerte toe. Als u de stappen in onze trapliftcalculator doorloopt dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Vraag een offerte aan.

Bereken in 3 stappen hoeveel een gebruikte traplift voor uw situatie zou kosten

Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Garantie bij een tweedehands traplift

Net als bij een nieuwe traplift mag u bij het kopen van een tweedehands traplift rekenen op garantie. Standaard krijgt u een jaar. Maar, bij Smienk kunt u ook kiezen voor de zekerheid van levenslange garantie op uw lift met het Smienk Zekerheidsplan.

Traplift via Marktplaats

 

Overweegt u zelf een traplift via Marktplaats te kopen? Lees dan eerst dit artikel.

 

Lees meer: traplift via Marktplaats.

Tweedehands of toch een nieuwe?

 

Twijfelt u tussen een nieuwe of een tweedehands traplift? Wij denken graag met u mee.

 

Lees meer: nieuwe of tweedehands traplift.

Tweedehands traplift huren

Bij Smienk is het geen enkel probleem om een tweedehands traplift te leasen of te huren! Voordelig dankzij slim hergebruik. Lees hier hoe het werkt: traplift huren.

De traplift monteren

Als u een keus gemaakt heeft dan gaat onze machine pas echt draaien. De collega’s van de orderverwerking gaan voor u aan de slag en plannen een afspraak in voor de montage. Een half uur voor ze er zijn, bellen onze monteurs u op. Zo wordt u niet verrast. De montage neemt ongeveer een halve dag in beslag.

 

Goed om te weten: een traplift wordt op de traptreden gemonteerd. Er wordt dus niet geboord in de muur. Na installatie maken de monteurs een testrit. Bevalt die? Dan leggen ze alles rustig aan u uit en dan maakt u zelf uw eerste ritje! Is alles u duidelijk en kunt u de lift met vertrouwen gebruiken? Dan ruimen de monteurs alles op, maken alles schoon en gaan weer op pad. Uiteraard staat onze klantenservice voor u klaar als u nog vragen heeft.

 

Hieronder ziet u in een video hoe het plaatsen in zijn werk gaat:

 

Meer weten over een 2ehands traplift?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tweedehands trapliften in uw situatie? Neem dan contact met ons op. Dat kan via 0341 76 80 71 op werkdagen van 08.30 tot 17.30 uur en altijd via de email. We staan voor u klaar! Onze contactgegevens vindt u hier: contact met Smienk.

 

Ontvang de brochure

Liever alles op papier nalezen? Vraag dan onze gratis brochure aan. Daarin leest u over onze merken en modellen, hoe het precies zit met hergebruik, de prijzen, opties en hoe u zich het best kunt voorbereiden op een adviesgesprek bij u thuis. Handig!

 

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›