Check mark Moderne tweedehands trapliften
Check mark Met garantie
Check mark Alle A-merken
Check mark Snel geleverd
Check mark Maatwerk mogelijk

Ziet u ook steeds meer op tegen de trap?

Die trap wordt steeds langer

Kent u dat gevoel, dat die trap in huis iedere dag wel een stukje langer lijkt te worden? En dat je daardoor steeds vaker denkt, ik breng die spullen vanavond wel mee naar boven, ik heb nu echt geen zin om mezelf weer omhoog te hijsen.

Wanneer een traplift kopen?

De trap, het eerste obstakel in huis

Met de jaren gaat traplopen steeds meer energie kosten. Dat is niet gek, want traplopen vraagt veel van onze spieren en gewrichten.

 

Maar het is nooit leuk om geconfronteerd te worden met ouder worden. Wij horen dan ook vaak dat mensen dat gevoel ontkennen en in plaats daarvan de trap zijn gaan mijden. Sommige mensen komen alleen nog maar boven om te slapen, de rest van de bovenruimte wordt niet meer gebruikt. Mensen stoppen met hun hobby en laten boven de boel versloffen, of douchen nog maar zelden en wassen zich beneden in de keuken.

 

 

Traplopen kan simpelweg gevaarlijk worden!

Naast de vrijheidsbeperking door het mijden van de trap, kunnen de keren dat u de trap wel neemt steeds gevaarlijker worden.

 

De spieren en gewrichten werken niet meer optimaal mee en dat maakt de kans op een lelijke valpartij  groot. Uit onderzoek van Veiligheid.nl blijkt dat de afgelopen jaren het aantal ernstige ongevallen door de trap sterk is toegenomen: In 2019 kwamen 10.900 ouderen in het ziekenhuis na een val van de trap!

 

We zien helaas  regelmatig dat senioren na de val van een trap in het ziekenhuis belanden, daarna naar een verzorgingshuis moeten en uiteindelijk nooit meer naar hun eigen huis kunnen terugkeren. En het schrijnende is dat dit meestal eenvoudig voorkomen had kunnen worden met het nemen van tijdige maatregelen in huis.

Een Traplift Geeft Vrijheid

Gun uzelf het beste!

Toch gek dat we onszelf zo voor de gek houden, niet waar? Want wat als u kunt accepteren dat u ouder wordt, dat het lichaam niet meer hetzelfde is als in de jonge jaren en dat dat helemaal niet erg, maar juist normaal is? Wat zou u dan doen?

 

Wat als u daarop zou inspelen en het u zelf zo gemakkelijk mogelijk zou maken? Zodat u de kans op een valpartij beduidend verkleind. Zodat u onafhankelijk blijft en in uw eigen huis kunt blijven wonen. Zodat u uw energie overhoudt en kunt besteden aan de dingen die u blij maken?

 

Een traplift helpt u moeiteloos naar boven

 

Er is een simpele oplossing en u kent hem al: de traplift. Dit is een comfortabele stoel die langs een rail over de trap loopt en u veilig omhoog en omlaag brengt. Zo simpel als deze oplossing is, zo doeltreffend werkt hij. Want hiermee gaat u weer fluitend omhoog en is het hele huis weer van u. U kunt weer boven douchen, samen met uw partner slapen en uw hobby’s uitvoeren! Dat alles met een beduidend lagere kans op een hele nare valpartij!

 

Duur denkt u? Daar heeft u het mis. Tegenwoordig zijn trapliften heel betaalbaar. Doordat wij bij Smienk een aantal jaar geleden zijn begonnen met het volledig professioneel reviseren en plaatsen van gebruikte trapliften, kunnen wij ze al aanbieden vanaf € 1690,-.

 

Wilt u hier thuis eens rustig meer over lezen? Vraag dan onze gratis brochure aan. Dan zorgen wij dat deze binnen 2 werkdagen bij u op de mat ligt.

Mevr. van Doorn is dolblij!

Fam. Van Doorn
klantenvertellen.nl
9,7

“Had ik dit maar eerder gedaan!”

Verhuizen? Ik moest er niet aan denken. Gelukkig kon ik bij Smienk voor een fractie van de nieuwprijs een gebruikte traplift kopen. Ik kan nu lekker blijven genieten van mijn eigen huis, heerlijk!

Fam. van Doorn uit Wehl
klantenvertellen.nl
9,7

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

klantenvertellen 9,3
Moderne trapliften
Tweedehands met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk
Terugkoopgarantie
24/7 storingsdienst