Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Traplift verwijderen? Onze monteurs komen graag langs

Zo gepiept en uw trap blijft netjes achter.

Heeft u een traplift in huis die niet wordt gebruikt? Vaak kunnen wij er nog iets mee, daarom komen we uw traplift graag verwijderen én betalen we u er een mooie prijs voor. Lees hier hoe we dat doen.

Waarom kan ik beter niet zelf mijn traplift verwijderen?

Voor ons is het belangrijk dat wij de traplift kunnen hergebruiken. Als de traplift al is gedemonteerd, dan kunnen onze monteurs de traplift niet goed bekijken, opmeten en het stoeltje niet testen. Het is voor ons dan heel moeilijk inschatten of de lift voor ons nog van waarde is.

traplift verwijderen monteurs

Vakkundig traplift verwijderen door Smienk

Het is best een klus, zo’n traplift verwijderen. Bovendien: de rail kan een behoorlijk onhandig ding zijn om te vervoeren. Gelukkig hoeft u het niet zelf te doen.

 

Onze demontagemonteurs weten alles van trapliften. Ze hebben de lift zo uit elkaar gehaald en nemen hem mee in onze extra lange bussen. Geen enkel probleem! Bovendien halen de monteurs de steunen ook weg: uw trap is in een uur weer netjes.

 

Het enige dat we niet doen is de mogelijke gaatjes die achterblijven dichtsmeren. Maar vaak is dat iets wat u het beste zelf kunt doen. Misschien heeft u zelfs plannen om uw hele trap te renoveren.

Stap voor stap ziet het verwijderen van de traplift er zo uit

 1. U neemt via het formulier of whatsapp via 06 86 87 97 92 contact met onze afdeling inkoop op.
 2. Onze inkoper doet u een bod – onder voorbehoud van de technische staat – op de traplift.
 3. Bod akkoord? Dan maakt de inkoper samen met u een afspraak voor de demontage. Dat kan vaak binnen een week en zelfs binnen 48 uur als dat gewenst is. Wij werken ook in de avonden en op zaterdag.
 4. Op de dag van de verwijdering zullen de monteurs u circa een half uur voor aankomst bellen, hoeft u niet zo lang te wachten!
 5. Ter plaatse zullen de monteurs de traplift inspecteren, indien mogelijk de unit (het stoeltje) uitlezen en de grove maatvoering noteren.
 6. Daarna doen de monteurs u een definitief bod, als u zich in dat bod kunt vinden, dan gaan de monteurs direct tot de demontage over.
 7. Over het algemeen duurt het hele demontageproces 45 minuten tot een uur.
 8. De monteurs laden alle onderdelen in de bus en zorgen ervoor dat uw trap netjes achterblijft – let op: wij kunnen uw trap niet renoveren, dus eventuele schroefgaatjes etc. blijven achter.
 9. Als de traplift is verwijderd betalen de monteurs u direct het afgesproken bedrag, dat kan via bankoverschrijving of contant. U krijgt ook een kwitantie zodat alles netjes is vastgelegd.
Traplift Verwijderen adviseur

Demontage binnen 48 uur geregeld

Wilt u uw traplift laten verwijderen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het formulier. Onze adviseur zal uw traplift zo snel mogelijk bekijken en u een voorstel doen. Let op: over het algemeen kunnen wij alleen trapliften die niet ouder zijn dan 10 jaar hergebruiken.

 

Binnen 48 uur kunnen onze monteurs ter plaatse zijn. Het verwijderen van de traplift is vaak in een uur geregeld. De monteurs nemen de traplift mee en geven u het afgesproken bedrag in contanten.

 

En uw traplift? Die krijgt een prachtig tweede leven bij mensen die hem heel goed kunnen gebruiken. Dat is mooi!

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Neem contact op met afdeling inkoop

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Binnen 48 uur een bod op uw traplift
Binnen een week verwijderd
Ook in avonden en op zaterdag
Een mooie vergoeding
Professionele demontage

Liever meer weten over traplift verkopen?

Wilt u liever eerst nog wat meer weten over ons en hoe wij werken? Ga dan naar onze pagina met de belangrijkste informatie over uw traplift verkopen of lees ons verhaal. Heeft u tijdelijk een traplift nodig? Dan is een traplift huren wellicht een goede optie.

 

We staan voor u klaar!

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,3

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
 • Service 8,8
 • Prijs 8,6
 • Advies & deskundigheid 8,7
 • Kwaliteit 8,9
“Top gasten ontzettend netjes en zeer beleefd.”
Marloes uit Katwijk
“Deskundige medewerkers, snel gedemonteerd.”
Bas v. Harten
“Prima partij voor het voorzien en demonteren van trapliften. Goede servicedesk.”
Van de Eertwerk