Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Traplift verwijderen

Traplift verwijderen

Een snelle traplift demontage is soms noodzakelijk. Bijvoorbeeld omdat u verhuist, de traplift gebruiker is overleden, of omdat uw traplift flink verouderd en/of versleten is. Het is wel raadzaam om een verwijdering te laten gebeuren door een professional, omdat dit geen eenvoudige klus is. Wij helpen u graag. Onze monteurs komen binnen een week bij u aan huis, en zorgen voor een nette en professionele verwijdering van de traplift uit uw woning. Indien nodig kan dit zelfs binnen 48 uur.

Maak een afspraak

Hoe gaat de demontage in zijn werk?

Nadat er een afspraak is gemaakt met onze adviseur, komt er binnen 1 week een monteur bij u langs. De traplift wordt netjes gedemonteerd en alle onderdelen worden gesorteerd. Dat laatste is vooral belangrijk in het geval de gemeente uw gesubsidieerde traplift terugvraagt, of omdat de lift hergebruikt kan worden. Nadat ook de bevestigingen aan de traptreden (of de muur) verwijderd zijn, wordt alles opgeruimd en weggehaald uit uw woning. Is de traplift niet meer geschikt voor hergebruik, dan zal deze naar de vuilstort worden gebracht.

Professioneel traplift verwijderen

Een professionele verwijdering van uw traplift is een ingewikkelde klus. U kunt dit het beste uitbesteden aan mensen die kennis van zaken hebben. Uw traplift verwijderen gebeurd bij ons altijd op een vakkundig en nette manier. We verwijderen daarbij ook de bevestigingen en de rail. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle soorten en merken trapliften. Daardoor bent u verzekerd van een professionele manier van werken.

Netjes en secuur uw traplift verwijderen

Het verwijderen van trapliften is precisiewerk. De kennis van complexe installaties is een vereiste voor het veilig demonteren van uw traplift. Wij demonteren alle onderdelen. Daarom blijft uw trap intact, evenals de muren.

Onze monteurs hebben jarenlange ervaring en kennis van alle bekende merken trapliften. Dus of het nou gaat om het verwijderen van een Thyssenkrupp traplift, een Otolift traplift, een Handicare traplift of een Stannah traplift; onze monteurs weten exact hoe te handelen, om de traplift netjes te demonteren en u bent verzekerd van een kundige traplift verwijdering.

Traplift demonteren binnen 48 uur

Via onze website  kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen, waarna een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk zal reageren. Binnen 48 uur kan dan een van onze monteurs ter plekke zijn en is de verwijdering vaak binnen een uur geregeld. De traplift  wordt dan direct meegenomen en u ontvangt direct contant het overeengekomen bedrag. Zo bent u razendsnel van uw traplift af, heeft u een nette vergoeding gekregen, en is uw trap weer keurig netjes.

53967