Traplift voor
een rolstoel

Onafhankelijk naar boven en beneden.

Met een rolstoel traplift van Smienk worden alle verdiepingen in uw huis weer eenvoudig bereikbaar. We zorgen ervoor dat u weer probleemloos en zonder moeite naar boven gaat. Zo bent u als rolstoelgebruiker niet afhankelijk van een begeleider of huisgenoot.

Draaibare stoel

Met onze trapliften voor rolstoelgebruikers bereikt u weer elke verdieping van uw huis. U kunt kiezen uit een traplift met een handige draaibare stoel met opklapbare armleuningen, waardoor u eenvoudig vanuit uw rolstoel in het stoeltje gaat zitten.

 

Bij Smienk hebben we standaard diverse trapliften met draaibare stoel en opklapbare armleuningen op voorraad. Na de aanschaf zullen wij er dan ook alles aan doen om de traplift snel en veilig bij u te installeren.

Plateaulift

Wilt u graag compleet met uw rolstoel naar boven? Dat kan ook! Kies dan voor een speciale plateaulift. Deze is, zoals de naam al zegt, voorzien van een groot plateau waar u met de rolstoel op past. De lift brengt u vervolgens rustig en veilig naar boven. Ook plateauliften leveren wij voor de scherpste prijs. Voor meer informatie over plateauliften verwijzen wij u graag naar onze plateauliften pagina.

Brochure aanvragen
Advies voor een rolstoellift nodig?

Interesse in een traplift voor rolstoelgebruikers? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte.

Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1409 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
J. Korf-Augustijn uit Wolvega
“Tevreden van begin tot eindresultaat.”
Cindy van Beers uit Uden
Stap1
Stap2
Afgerond!
Vul eenvoudig en veilig uw gegevens in.
Dan sturen wij u de gratis brochure zo snel mogelijk toe.
De brochure aanvraag afronden.
U krijgt van ons alvast informatie per e-mail

We vragen uw telefoonnummer en e-mail mochten we nog vragen hebben over uw aanvraag.

Bedankt voor uw aanvraag!
Onze klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Als het goed is heeft u een bevestiging in uw e-mail ontvangen.

Heeft u deze e-mail niet gekregen?
Neem dan contact met ons op: 0341 76 80 71

Terug naar Home ›