Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Traplift onderhoud

Traplift onderhoud en reparatie

Heeft u een traplift in huis maar werkt deze niet meer naar behoren of is deze hard toe aan een onderhoudsbeurt. Smienk trapliften helpt u hier graag bij.

Traplift reparatie

Hoe goed uw traplift ook is, door verkeerd gebruik, slijtage of andere oorzaken kan een reparatie noodzakelijk zijn. Door onze jarenlange ervaring en expertise in alle soorten en merken trapliften, kunnen wij ook bij storingen, aan welke traplift dan ook, de juiste oplossing bieden. Wij hebben traplift onderdelen van ieder type en merk. Dus heeft u een traplift in huis, maar functioneert deze niet meer naar behoren? Neem nu contact met ons op, en we komen u zo spoedig mogelijk helpen! Bel 0341-768071 of mail naar info@smienktrapliften.nl voor een prijsindicatie. 

Traplift onderhoud

Heeft u elders een traplift gekocht en is deze aan een onderhoudsbeurt toe? Of vindt u het onderhoudscontract van uw huidige leverancier best wel aan de prijs? Ook als een traplift niet bij ons is gekocht, komen we graag naar u toe, om de traplift het onderhoud te geven wat deze nodig heeft. Net als bij een auto, is het heel belangrijk dat een traplift jaarlijks wordt nagekeken. Dit om te voorkomen dat u op een zekere dag halverwege de trap stil komt te staan, en u geen kant meer op kan. Tijdens dit onderhoud wordt de traplift volledig gecontroleerd en waar nodig worden er aanpassingen gedaan of onderdelen vervangen. Wanneer wij de eerste keer de traplift komen onderhouden worden hiervoor voorrijdkosten en uurtarief in rekening gebracht. Vervolgens is het mogelijk een servicecontract af te sluiten. 

Traplift onderhoudscontract en garantie

Een onderhoudscontract op uw traplift heeft vele voordelen. Met het afsluiten van een servicecontract is het mogelijk de garantie op uw traplift te verlengen, ook als deze al verlopen is. Met een onderhoudscontract voor uw traplift profiteerd u van: 

+ Geen onverwachte kosten. Voor een vast bedrag van € 235,- per jaar verlenen wij service aan uw traplift en wordt uw traplift jaarlijks onderhouden.  

+ In geval van storing ook service in avonden en weekenden. 

+ Onderdelen inbegrepen

Voordat een servicecontract op uw traplift kan worden afgesloten zal de traplift installatie eerst gekeurd moeten worden. Hiervoor worden voorrijdkosten en uurtarief in rekening gebracht. Na goedkeuring kunnen wij de garantie van uw traplift overnemen of verlengen. 

Bel 0341-768071 of mail naar info@smienktrapliften.nl voor meer informatie en de voorwaarden. 

53987