Traplift prijzen.

Wat kost een traplift?

De prijs van een traplift hangt van een paar factoren af, zoals de vorm van uw trap en uw eigen wensen. Globaal beginnen gebruikte trapliften van Smienk bij € 1.690,- voor een rechte traplift. Nieuwe trapliften beginnen elders bij € 2.630,-. Meer traplift prijzen en vergelijkingen vindt u op deze pagina.

Traplift kosten en vorm van de trap

Wat een traplift kost hangt sterk af van het merk traplift, het type trap en van uw specifieke wensen. Daarnaast is er ook een keuze te maken in een nieuwe of tweedehands traplift. Een traplift huren is ook nog een optie. Bij de keuze voor een gebruikte traplift kunt u uzelf vaak vele duizenden euro’s besparen. Wij geven u graag een globaal overzicht van onze prijzen:

 

Rechte trap

 

Staat Prijs
Nieuw € 2.630 – € 5.399
Gebruikt € 1.690 – € 2.890

 

Trap met bocht(en)

 

Staat Prijs
Nieuw € 5.095 – € 10.580
Gebruikt € 2.590 – € 6.000

Merken en extra opties

De verschillen tussen merken trapliften zijn groot. De ene traplift bijvoorbeeld vooral geschikt voor hele steile of juist smalle trappen, terwijl de ander bedoeld is als traplift voor buiten. Ook zijn bepaalde merken ideaal om aan de binnenkant van de trap te plaatsen, terwijl andere alleen aan de buitenzijde geplaatst kunnen worden.

 

Daarnaast zijn er per merk allerlei opties mogelijk. Het verschil zit vooral in gebruiksgemak en uitstraling. Denk bijvoorbeeld aan een voetensteun en het model van het stoeltje.

Ik wil graag een vrijblijvende offerte

Vrijblijvend advies

Voor het berekenen van de exacte prijs van uw traplift komt een van onze adviseurs graag kosteloos bij u langs. De adviseur meet uw trap op en bekijkt dan welke trapliften er op voorraad zijn die geschikt zijn voor uw situatie.

 

Samen bepaalt u vervolgens wat uw specifieke wensen zijn. In de meeste gevallen kan er aan de hand van de meting en uw persoonlijke voorkeuren direct een offerte gegeven worden. Zo weet u direct en precies waar u aan toe bent.

 

Bel 0341-768071 of vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Hoeveel bespaar ik met een gebruikte traplift?

Door te kiezen voor een gebruikte traplift in plaats van een nieuwe, kunt u al snel duizenden euro’s besparen. Bijvoorbeeld: een nieuwe traplift voor een rechte trap kost tussen de € 2.630 en € 5.399. Een gebruikte heeft u vanaf € 1690 tot € 2.890. Ze bespaart u dus maximaal € 3.709 door te kiezen voor een gebruikte traplift voor een rechte trap.

Heb ik recht op een vergoeding voor mijn traplift?

Als u van uw gemeente een Wmo-indicatie heeft gekregen, kunt u in veel gevallen de traplift daarmee ook vergoed krijgen. U betaalt dan een maximale eigen bijdrage van € 17,50 per vier weken in 2019. Dat wordt € 19,- in 2020. We hebben de belangrijkste informatie over traplift vergoedingen voor u op een rijtje gezet. Onze adviseurs in de binnen- en buitendienst kunnen u er ook meer over vertellen. U kunt hen daarvoor altijd bellen op 0341-768071.

 

Weet u niet hoelang u de traplift nodig heeft of kunt u het complete bedrag niet in een keer betalen? Dan is het huren van een traplift een idee. Ook die optie bieden wij u graag aan.

 

We helpen u graag!

 

Dit zeggen onze klanten

Familie Minnebo uit Wieringerwerf koos voor een gebruikte traplift van Smienk, bekijk in deze video hoe het hen bevalt.

klantenvertellen.nl
9,4

“De nieuwe waren veel te duur.”

Ik ging steeds moeilijker traplopen vanwege adem te kort en ik kreeg last van m’n gewrichten. Die traplift is daarom ideaal. De nieuwe waren veel te duur voor ons, maar mijn man vond toen de mogelijk voor tweedehands bij jullie. Dat scheelt echt veel!

Fam. Minnebo uit Wieringerwerf
klantenvertellen.nl
9,4
Vul uw gegevens in, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een voorstel op maat.

* We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.