Tweedehands Traplift

Traplift bij verkoop woning

Traplift aangetroffen in een woning?

Bij de verkoop van een woning wordt regelmatig een traplift aangetroffen. Voor de verkoopbaarheid van de woning wordt in de meeste gevallen geadviseerd de traplift weg te (laten) halen, maar wist u dat een gebruikte traplift geld waard is?

Traplift kosten

Gebruikte traplift is geld waard

Wanneer u of uw klant een traplift wil laten verwijderen, dan kunt u deze traplift aanbieden aan Smienk. U en uw klant ontvangen hier direct een contante vergoeding voor. Het enige wat u – of de cliënt – hoeft te doen is enkele foto’s van de traplift te maken en deze te versturen naar inkoop@smienktrapliften.nl. We brengen binnen 24 uur een bod uit. Bij akkoord maken we meteen een afspraak voor demontage.

Traplift bij verkoop woning

Jaarlijks belanden duizenden trapliften op de schroothoop. Deze trapliften zijn voor duizenden euro’s aangeschaft. Smienk zet zich ervoor in deze trapliften een tweede leven te geven. Een duurzame oplossing waarmee we kapitaalvernietiging tegengaan en andere mensen voordelig aan een traplift kunnen helpen.

Traplift verkopen? Ontdek de waarde hier!
Gebruik dit formulier en ontvang binnen 24 uur een bod!
‹ Stap terug
Vul uw gegevens in en ontvang een bod!
Upload hier foto’s van uw traplift
Geen foto’s? Dan kunt u deze stap overslaan.

Tip: u kunt uw traplift ook aanbieden via Whatsapp: 06 86 87 97 92.

Sleep uw foto’s in dit venster
of

Bedankt voor uw aanvraag!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.