Traplift bij overgewicht

Met een aangepaste traplift bent u zo weer boven.

Een reguliere traplift is ontworpen met een maximaal draagvermogen van ongeveer 125 kilo. Bent u wat zwaarder dan gemiddeld? Dat is geen enkel probleem, er bestaan prima alternatieven die berekend zijn op een hogere belasting. Daarbij helpen we u graag!

Aangepast design

Trapliften voor mensen met overgewicht kunnen veilig tot 170 kg dragen. Het voortdrijvingsmechanisme is bij deze liften speciaal aangepast. Ook het design kan in sommige gevallen ook worden aangepast. Zo kan de stoel van een traplift naar wens worden voorzien van een langere en bredere zitting voor extra zitcomfort.

Installatie van een traplift bij obesitas

 

Net zoals andere trapliften kan een traplift met een hoger draagvermogen via een rail langs uw trap worden gemonteerd. Over het algemeen zijn geen speciale bouwkundige aanpassingen vereist. De stoel is vaak wel groter. Voorwaarde voor installatie van een traplift voor mensen met overgewicht is wel dat de breedte van uw trap minimaal 1 meter dient te zijn. Wilt u hierover meer informatie? Bel ons op 0341-768071.

Uw veiligheid gegarandeerd

 

Een traplift met een hoog draagvermogen voldoet aan alle veiligheidseisen. We zorgen ervoor dat u altijd veilig en zonder zorgen gebruik kunt maken van uw traplift. In combinatie met onderhoud bieden we u daarbij zelfs levenslange garantie.

Advies voor een traplift?

Interesse in een traplift met extra draagvermogen? Dan komen we graag eens bij u thuis langs om te kijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1467 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“'Ik had niet verwacht dat ik er zoveel plezier van zou hebben.'”
Gert en Marja en uit Krimpen a/d IJssel
“'Heel erg tevreden. Top! Personeel moet u zuinig op zijn.'”
A. Cordfunke uit Groesbeek
“'Geen gezeur, zeer tevreden.'”
W. Verschoor uit Haaksbergen
Stap1
Stap2
Afgerond!
Vul eenvoudig en veilig uw gegevens in.
Dan sturen wij u de gratis brochure zo snel mogelijk toe.
De brochure aanvraag afronden.
U krijgt van ons alvast informatie per e-mail

We vragen uw telefoonnummer en e-mail mochten we nog vragen hebben over uw aanvraag.

Bedankt voor uw aanvraag!
Onze klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Als het goed is heeft u een bevestiging in uw e-mail ontvangen.

Heeft u deze e-mail niet gekregen?
Neem dan contact met ons op: 0341 76 80 71

Terug naar Home ›