Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Een traplift via
de blijverslening

De overheid kan u helpen met uw huisaanpassingen.

Om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen, heeft u misschien aanpassingen zoals een traplift nodig. Met de Blijverslening van de overheid kunt u uw woning levensloopbestendig maken. Zo kunt u een traplift aanschaffen en blijft dat spaarpotje mooi op de bank staan!

blijverslening traplift

Wat is de Blijverslening?

De Blijverslening is een persoonlijke of hypothecaire lening tegen uitzonderlijk gunstige voorwaarden, die verstrekt wordt door de gemeente of provincie waarin u woont. De Blijverslening is bedoeld voor het aanbrengen van woningaanpassingen. Denk aan het vervangen van een bad voor een inloopdouche, het wegnemen van drempels in huis, maar ook het kopen van een traplift. Op deze manier maakt u uw eigen huis toekomstbestendig en kunt u weer jaren vooruit in uw eigen huis.

 

Na goedkeuring wordt het geld in een bouwdepot gestort. U betaalt alleen rente over het opgenomen deel en hoeft niets voor te schieten. Vanuit het bouwdepot betaalt u de aannemer die de aanpassingen uitvoert. Op het moment dat u de lening aanvraagt mag de verbouwing nog niet zijn begonnen.

blijverslening voor een traplift

Voor wie is de Blijverslening?

De voorwaarden om in aanmerking te komen voor de Blijverslening verschillen per gemeente. De belangrijkste voorwaarden zijn uw leeftijd, de hoogte van de lening en eisen aan uw persoonlijke situatie. Op dit moment bieden niet alle gemeenten de lening aan, maar de verwachting is wel dat steeds meer gemeenten dit gaan doen. Op de website van SVn (Stimuleringsfond Volkshuisvesting) kunt u kijken of de blijverslening ook in uw gemeente wordt verstrekt. U vraagt de Blijverslening aan bij uw gemeente of provincie.

 

Ziet u op tegen het papierwerk dat bij een aanvraag komt kijken of wilt u liever geen nieuwe schulden aangaan? Bij Smienk koopt u de veiligste traplift voor de laagste prijs.

Smienk

Krijg in 3 stappen een prijsindicatie voor uw traplift

Stap 1: Is de traplift voor binnen of voor buiten?

Traplift binnen
Traplift buiten