Thyssenkrupp trapliften
bij Smienk

Bent u op zoek naar een betaalbare Thyssenkrupp traplift?

Smienk levert alle modellen trapliften van Thyssenkrupp, een van de meest gerenommeerde Duitse fabrikanten van trapliften. Wij reviseren jong gebruikte Thyssenkrupp trapliften volledig en garanderen u daarbij de hoogste kwaliteit. Dat scheelt u tot wel duizenden euro’s vergeleken met een nieuwe traplift! Ook krijgt u op al onze gebruikte Thyssenkrupp trapliften een levenslange garantie in combinatie met onderhoud. Doordat wij dealer zijn van Thyssenkrupp kunnen wij ook voor u een prijsvergelijk maken tussen een nieuwe en tweedehands Thyssenkrupp traplift.

Vraag de gratis brochure aan

Waarom een tweedehands traplift Thyssenkrupp kopen bij Smienk?

Bij Smienk kiest u uit alle Thyssenkrupp modellen. Deze ene trap is de andere niet en niet elke traplift is geschikt voor elke trap. Daarom kijkt onze adviseur graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie, wensen en budget. Bovendien zijn gebruikte gereviseerde trapliften van Thyssenkrupp vaak een stuk voordeliger dan nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!

Onze Thyssenkrupp modellen

Thyssenkrupp Flow

 

De Thyssenkrupp Flow traplift is een bijzondere traplift. Deze lift is door een speciaal draaisysteem namelijk geschikt voor alle soorten trappen. Hierdoor kan de stoel zowel op rechte trappen als op trappen met bochten (inclusief wenteltrappen) gebruikt worden. Dit draaisysteem houdt in dat de stoel en de voetenbank los van elkaar gedraaid kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig op- en af kunt stappen. Ook het design is gericht op comfort. De brede stoel met armleuningen beschermt u tegen valpartijen. Daarnaast neemt de stoel weinig ruimte in beslag en beweegt hij zich geluidsloos naar boven. Kortom, wie kiest voor de Swing, is verzekerd van optimaal gebruiksgemak en maximaal comfort.

 

Thyssenkrupp Levant

De Thyssenkrupp Homeglide, ook wel Thyssenkrupp Levant genoemd,  is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. Het eenvoudige design geeft de Homeglide een strakke uitstraling. De Homeglide kent twee soorten: de Homeglide en de Homeglide Extra. De Homeglide Extra is de luxer uitgevoerde versie van de Homeglide, waaronder een luxe uitgevoerde stoel in verschillende kleuren en een automatische draaizitting. Hiermee wordt het op- en afstappen nog makkelijker.

Geplaatste Thyssenkrupp trapliften

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1558 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

Stap 1
Stap 2
Afgerond!
Vul eenvoudig en veilig uw gegevens in.
Dan sturen wij u de gratis brochure zo snel mogelijk toe.
De brochure aanvraag afronden.
U krijgt van ons alvast informatie per e-mail

We nemen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.

Bedankt voor uw aanvraag!
Onze klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Als het goed is heeft u een bevestiging in uw e-mail ontvangen.

Heeft u deze e-mail niet gekregen?
Neem dan contact met ons op: 0341 76 80 71

Terug naar Home ›