Thyssenkrupp trapliften

Thyssenkrupp traplift kopen

Thyssenkrupp trapliften bij Smienk

ThyssenKrupp trapliften, dat zijn technisch goed doordachte en -ontwikkelde trapliften. Niet voor niet is ThyssenKrupp, dat overigens nu TKE heet, een van de meest gerenommeerde Duitse trapliftfabrikanten. Smienk heeft een zeer grote voorraad van ThyssenKrupp modellen, want veel mensen die een ThyssenKrupp zoeken, kiezen voor Smienk, en met reden!

Vraag de gratis brochure aan

Geplaatste Thyssenkrupp trapliften

Adviseur En Klant Smienk Trapliften

Waarom een tweedehands Thyssenkrupp traplift kopen bij Smienk?

Bij Smienk kiest u uit alle Thyssenkrupp modellen. Nieuw en gebruikt. Wat heeft uw voorkeur? Onze adviseurs kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, uw wensen en budget.

 

Kiezen voor een gebruikte lift kan u tot duizenden euro’s schelen vergeleken met een nieuwe traplift. Bovendien hoeft u niets op kwaliteit in te leveren. Onze liften worden in de werkplaats volledig nagekeken. Daarom durven wij u gewoon weer garantie te geven!

Brochure aanvragen
Lasser Van Smienk Trapliften Vermaakt Een Tweedehands Traplift

Garanties van Smienk

 1. Moderne ThyssenKrupp liften, inclusief alle opties
 2. Eerlijke prijs, we hanteren geen actieprijzen, maar bij ons krijgt u direct de scherpste prijs die we kunnen bieden
 3. Hoge kwaliteit tweedehands trapliften, aan uw wensen aangepast
 4. Snelle levering, gemiddeld drie weken, 48 uur bij spoed
 5. Levenslange garantie als u het Zekerheidsplan afsluit
 6. Terugkoopgarantie
 7. 24/7 bereikbaarheid storingsdienst en in geval van nood gaan we direct op pad
Brochure aanvragen
s200 TKE ThyssenKrupp Flow X

Onze Thyssenkrupp modellen

Flow X, S200

 

De ThyssenKrupp S200 is de nieuwste versie van de succesvolle Flow-serie. Hij staat ook wel bekend als de Flow X en is in 2021 geïntroduceerd. De S200 heeft alle goede eigenschappen van de voorgaande Flow modellen. Daarbij is hij uitgerust met de meest moderne beveiliging en techniek. Deze lift gaat pas écht geruisloos en soepel omhoog en naar beneden. Omdat Smienk dealer is van ThyssenKrupp, kunnen wij u de Flow X ook aanbieden!

Brochure aanvragen
Wat kost een traplift?

Onze Thyssenkrupp modellen

Thyssenkrupp Flow

 

De Thyssenkrupp Flow traplift is een bijzondere traplift. Deze lift is door een speciaal draaisysteem namelijk geschikt voor alle soorten trappen. Hierdoor kan de stoel zowel op rechte trappen als op trappen met bochten (inclusief wenteltrappen) gebruikt worden. Dit draaisysteem houdt in dat de stoel en de voetenbank los van elkaar gedraaid kunnen worden. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig op- en af kunt stappen. Ook het design is gericht op comfort. De brede stoel met armleuningen beschermt u tegen valpartijen. Daarnaast neemt de stoel weinig ruimte in beslag en beweegt hij zich geruisloos naar boven. Kortom, wie kiest voor de Flow, is verzekerd van optimaal gebruiksgemak en maximaal comfort.

 

Brochure aanvragen
thyssenkrupp traplift

Thyssenkrupp Levant

De Thyssenkrupp Homeglide, ook wel Thyssenkrupp Levant genoemd,  is speciaal ontwikkeld voor rechte trappen. Het eenvoudige design geeft de Homeglide een strakke uitstraling. De Homeglide kent twee soorten: de Homeglide en de Homeglide Extra. De Homeglide Extra is de luxer uitgevoerde versie van de Homeglide, waaronder een luxe uitgevoerde stoel in verschillende kleuren en een automatische draaizitting. Hiermee wordt het op- en afstappen nog makkelijker.

Brochure aanvragen
Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,9

Op basis van 2015 beoordelingen

Scoreverdeling
 • Service 8,8
 • Prijs 8,6
 • Advies & deskundigheid 8,7
 • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega
Monteur Van Smienk Trapliften Controleert Een Trapliftstoeltje

Tweedehands ThyssenKrupp?

ThyssenKrupp trapliften laten zich uitstekend hergebruiken.  Bovendien zijn wij dealer van ThyssenKrupp, dus kunnen wij altijd aan de juiste en nieuwste onderdelen komen. In zeer lastige trapsituaties is dit merk vaak de enige die echt goed pas te krijgen is!

 

Onze inmeters meten uw trap precies op. Aan de hand van die gegevens wordt de traplift voor uw trap op maat gemaakt. Zo past hij precies en heeft u een eersteklas ThyssenKrupp, maar dan voor een lagere prijs.

Meer over de tweedehands traplift
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›

Bij ons kunt u ook terecht voor gebruikte Handicare trapliften, Otolift trapliften en andere gerenommeerde merken.