Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Storing melden

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in.

Let op: Staat uw traplift volledig stil? Neem dan direct telefonisch contact op met Smienk via 0341 – 76 80 71 en kies in het keuzemenu voor optie 2.

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

Veelgestelde Vragen

Het piepen van de traplift is een waarschuwingssignaal dat de accu’s niet opgeladen worden:

  • Controleert u of de stekker van de traplift in het stopcontact zit. Is dat niet het geval, stopt u dan de stekker in het stopcontact. Stopt het piepen? Dan is het probleem opgelost.
  • Controleert u of er stroom staat op het specifieke stopcontact waar de lift op aangesloten is door middel van het aansluiten van een ander apparaat. Blijkt er geen stroom op het stopcontact aanwezig? Dan is er iets met uw stopcontact of de complete groep in uw meterkast aan de hand. Laat u dat verhelpen en controleer dan of het piepen van de lift is gestopt.

 

Dit geluid komt niet van uw lift. Controleert u of u een brandmelder ergens in de buurt van uw traplift heeft hangen. Waarschijnlijk is daar de batterij van leeg.

 

Het kan zijn dat uw traplift uit staat. Probeert u eerst of u de lift aan kunt zetten. Raadpleegt u daarvoor de handleiding die u bij de traplift meegeleverd heeft gekregen.

 

De aansluiting is nodig om de oplaadpunten op uw rail van stroom te voorzien. Dit zijn de parkeerplekken boven en beneden aan de trap waar u de stoel neer mag zetten zodra u de rit heeft voltooid. Uw traplift rijdt op accu’s die op deze plekken worden opgeladen.

 

Nee, de stekker van de traplift moet altijd in het stopcontact blijven zitten. Doet u dat niet, dan lopen de accu’s leeg en kunt u de traplift niet meer gebruiken.

 

Nee, wanneer u wenst dat de traplift onderhouden wordt kunt u het volgende doen:

  • U kiest ervoor om een onderhoudscontract af te sluiten waardoor uw traplift gelijk mee gaat in de cyclus van jaarlijks onderhoud. Dit contract behelst ook een doorlopende garantie waardoor u zich nergens meer zorgen om hoeft te maken.
  • Wanneer u geen onderhoudscontract wenst af te sluiten moet u zelf een onderhoudsbeurt aanvragen. Aan deze onderhoudsbeurt zijn kosten verbonden van €249,- inclusief BTW en exclusief onderdelen, tenzij de onderdelen op het moment van onderhoud nog binnen uw garantie vallen.

 

Sluit u na de aanschaf van uw traplift meteen een onderhoudscontract af, dan wordt uw traplift gelijk meegenomen in de cyclus van jaarlijks onderhoud en verlengt u uw garantie tot wanneer u maar wenst. Wanneer u er voor kiest om geen contract af te sluiten moet u betalen voor een onderhoudsbeurt en verloopt uw garantie na een jaar. Na dat jaar betaalt u alle kosten voor een storingsbezoek en voor een onderhoudsbeurt zelf.

 

Komt u zonder traplift echt de trap niet meer op en slaapt u op de verdieping of heeft u andere voorzieningen die altijd beschikbaar moeten zijn voor u? Kiest u dan voor het Zekerheidsplan. Hierbij zijn onder andere avond en weekendhulp bij inbegrepen in geval van een acute storing. Kunt u enkele werkdagen wachten bij een acute storing, dan is het Onderhoudspakket wellicht voldoende voor u.