Moderne tweedehands trapliften
Met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk

Een veilige stoellift voor een lage prijs

Stoelliften bij Smienk: modern, tweedehands en met garantie

Een stoellift is simpelweg een ander woord voor een traplift of trapstoellift. Een stoellift van Smienk brengt u weer veilig en moeiteloos van boven naar beneden en andersom. De rail van een stoellift plaatsen we op de bestaande trap. Een stoellift is de perfecte oplossing wanneer traplopen lastiger wordt.

Een Traplift Brengt Veel

Vrijheid dankzij de stoellift

Het kopen van een stoellift kan ervoor zorgen dat u thuis kunt blijven wonen en weer net zoals vroeger van uw bovenverdieping gebruik kan maken. Vaak kan zelfs een verhuizing worden voorkomen. Daarnaast bent u niet afhankelijk van anderen om naar boven en weer beneden te komen. Zo neemt uw zelfstandigheid met een stoellift  aanzienlijk toe en bent u weer mobiel in uw eigen huis. Bovendien wordt de kans op een ongelukkige val van de trap een stuk kleiner.

Soorten en mogelijkheden bij een trapstoellift

Vrijwel elke trap kan worden voorzien van een trapstoellift. In de basis zijn er twee mogelijkheden:

 

 

Bij Smienk hebben altijd we een groot assortiment stoelliften van de bekende merken op voorraad. Ook verschillende opties zoals een draaibare stoel en opklapbare armleuningen zijn beschikbaar.

Een gebruikte stoel traplift wordt door onze ervaren monteurs nauwkeurig nagekeken en waar nodig aangepast aan uw persoonlijke situatie. Vervolgens wordt de lift gemonteerd. Dankzij onze grote voorraad is er altijd een stoellift te vinden is die aan uw eisen voldoet en op uw trap past. Dat heeft veel voordelen, want daardoor betaalt u een lage prijs en bent u verzekerd van een snelle levering.

Kwaliteit en levenslange garantie op stoelliften

Bij Smienk staat kwaliteit en veiligheid voorop. U bent immers afhankelijk van de traplift. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen en al onze trapliften uitvoerig getest. In combinatie met het Zekerheidsplan geven wij u zelfs levenslange garantie op uw traplift.

Wat Kost Een Stoellift

Wat kost een stoel traplift?

Een nieuwe stoellift kopen kan flink in de papieren lopen. Smienk zet gebruikte trapliften na een grondige revisie weer in, waardoor we een stuk voordeliger kunnen aanbieden. Het voordeel kan oplopen tot 60% ten opzichte van een nieuwe.

 

Stoellift advies?

 

Interesse in een stoellift? We komen graag bij u langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op, bespreken uw wensen en budget, en u krijgt een advies met direct een duidelijke offerte. En uiteraard kunt u gerust alles vragen. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-76 80 71.

 

Meer lezen? Ga naar: alles over trapliften.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
9,4

Op basis van de laatste 12 maanden

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek

Niet alle velden zijn juist ingevuld

Uw adres is: Wijzig

Lock

Uw gegevens zijn veilig bij ons.
Door verzenden van dit formulier gaat u akkoord met ons privacy beleid.

klantenvertellen 9,4
Moderne trapliften
Tweedehands met garantie
Alle A-merken
Snel geleverd
Maatwerk mogelijk
Terugkoopgarantie
24/7 storingsdienst