Wat is een stoellift

Makkelijk en veilig de trap op en af.

Een stoellift is simpelweg een ander woord voor een traplift. Een stoellift van Smienk brengt u weer veilig en moeiteloos van boven naar beneden en andersom. De rail van een stoellift plaatsen we op de bestaande trap. Een stoellift is de perfecte oplossing wanneer traplopen steeds lastiger wordt

Vrijheid dankzij de stoellift

Het kopen van een traplift kan ervoor zorgen dat u thuis kunt blijven wonen en weer net zoals vroeger van uw bovenverdieping gebruik kan maken. Vaak kan zelfs een verhuizing worden voorkomen! Daarnaast bent u niet afhankelijk van anderen om naar boven en weer beneden te komen. Zo neemt uw zelfstandigheid met een stoellift weer aanzienlijk toe en bent u weer mobiel in uw eigen huis!

Soorten en mogelijkheden bij een stoellift

Vrijwel elke trap kan worden voorzien van een stoellift. In de basis zijn er twee mogelijkheden:

 

  • Rechte traplift
  • Traplift met een of meerdere bochten

 

Bij Smienk hebben altijd we een groot assortiment stoelliften van de bekende merken op voorraad. Ook verschillende opties zoals een draaibare stoel en opklapbare armleuningen zijn beschikbaar.

Een gebruikte stoellift wordt door onze ervaren monteurs volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie en vervolgens vakkundig gemonteerd. Dankzij onze grote voorraad is er altijd een stoellift te vinden is die aan uw eisen voldoet en op uw trap past. Dat heeft veel voordelen, want daardoor betaalt u een lage prijs en bent u verzekerd van een snelle levering.

Kwaliteit en levenslange garantie

Bij Smienk staat kwaliteit en veiligheid voorop. U bent immers afhankelijk van de traplift. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen en al onze trapliften uitvoerig getest. In combinatie met onderhoud geven wij u zelfs levenslange garantie op uw traplift!

Wat kost een stoellift?

Een nieuwe stoellift kopen kan veel geld kosten. Smienk zet gebruikte trapliften na een grondige revisie weer in, waardoor we ze tot wel de helft goedkoper dan een nieuw exemplaar kunnen aanbieden.

 

Stoellift advies?

 

Interesse in een stoellift? We komen graag bij u thuis langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. En uiteraard stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1519 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
Stap1
Stap2
Afgerond!
Vul eenvoudig en veilig uw gegevens in.
Dan sturen wij u de gratis brochure zo snel mogelijk toe.
De brochure aanvraag afronden.
U krijgt van ons alvast informatie per e-mail

We vragen uw telefoonnummer en e-mail mochten we nog vragen hebben over uw aanvraag.

Bedankt voor uw aanvraag!
Onze klantenservice neemt binnen 2 werkdagen contact met u op om uw wensen te bespreken. Als het goed is heeft u een bevestiging in uw e-mail ontvangen.

Heeft u deze e-mail niet gekregen?
Neem dan contact met ons op: 0341 76 80 71

Terug naar Home ›