• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,8 720 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Wat is een stoellift

Een stoellift is simpelweg een ander woord voor een traplift. Stoelliften zijn bedoeld om u veilig naar boven en beneden te brengen. Hiervoor wordt een rails geplaatst op de bestaande trap, met daarop een stoel met motor, die u boven of beneden brengt. Een stoellift is een perfecte oplossing wanneer traplopen steeds lastiger wordt of zelfs helemaal niet meer mogelijk is.

Het kopen van een stoellift kan ervoor zorgen dat u thuis kunt blijven wonen en van de bovenverdieping gebruik kan blijven maken. Verhuizing uit uw vertrouwde omgeving is daar aanschaf van een stoellift niet meer nodig en bovendien bent u niet afhankelijk van anderen om naar boven en weer beneden te komen. Uw zelfstandigheid neemt aanzienlijk toe. Met een stoellift wordt u weer mobiel in uw eigen huis.

Stoelliften: verschillende soorten en mogelijkheden

Zoveel trappen, zoveel soorten stoelliften. Vrijwel elke trap kan worden voorzien van een stoellift. In de basis zijn er drie verschillende mogelijkheden:

Bij Smienk Trapliften hebben altijd we altijd een groot assortiment diverse stoelliften van verschillende bekende merken op voorraad. Ook verschillende opties zoals een draaibare stoel en opklapbare armleuningen zijn beschikbaar. Een gebruikte stoellift wordt door onze ervaren monteurs volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie en vervolgens thuis vakkundig gemonteerd.

Vanwege onze grote voorraad bent u verzekerd van een snelle levering. Kwaliteit staat bij ons voorop, u bent immers afhankelijk van de traplift. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen en al onze trapliften uitvoerig getest. Wij geven bovendien maar liefst vijf jaar garantie in combinatie met onderhoud.

Wat kost een stoellift?

Een stoellift kopen kan een kostbare aangelegenheid zijn. Smienk Trapliften reviseert gebruikte stoelliften, waardoor wij deze tot wel 60 procent goedkoper dan een nieuwe kunnen aanbieden. Een dergelijke stoellift kan vanuit uw PGB, WMO of gemeentelijke voorziening vergoed worden, maar ook als u juist geen recht heeft op een tegemoetkoming in de kosten kan een gebruikte stoellift een aantrekkelijke optie zijn om alsnog uw wens in vervulling te laten gaan.

De prijzen voor een stoellift zijn erg afhankelijk van de trap die u heeft, en welke eisen u stelt aan de stoellift of traplift. Voor meer informatie hierover verwijzen we u graag naar onze speciale prijzenpagina. Wilt u weten wat een stoellift in uw huis gaat kosten? Bekijk welke traplift bij u past op onze aanbodpagina.

Stoellift aanschaffen?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan direct onze gratis brochure aan of neem voor een advies op maat geheel vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Wij komen graag bij u langs voor een gesprek en bekijken de situatie bij u thuis.

Wilt u een gratis brochure ontvangen of een vrijblijvende maatwerkofferte?

Gratis Brochure

✓ Binnen een werkdag in huis
✓ Alles over trapliften, merken en prijzen
✓ Maak kennis met Smienk Trapliften

Gratis Brochure