De veiligste stoellift voor de laagste prijs

Makkelijk en veilig de trap op en af.

Een stoellift is simpelweg een ander woord voor een traplift. Een stoellift van Smienk brengt u weer veilig en moeiteloos van boven naar beneden en andersom. De rail van een stoellift plaatsen we op de bestaande trap. Een stoellift is de perfecte oplossing wanneer traplopen steeds lastiger wordt

Vrijheid dankzij de stoellift

Het kopen van een traplift kan ervoor zorgen dat u thuis kunt blijven wonen en weer net zoals vroeger van uw bovenverdieping gebruik kan maken. Vaak kan zelfs een verhuizing worden voorkomen! Daarnaast bent u niet afhankelijk van anderen om naar boven en weer beneden te komen. Zo neemt uw zelfstandigheid met een trapstoellift weer aanzienlijk toe en bent u weer mobiel in uw eigen huis!

Soorten en mogelijkheden bij een trapstoellift

Vrijwel elke trap kan worden voorzien van een trapstoellift. In de basis zijn er twee mogelijkheden:

 

 

Bij Smienk hebben altijd we een groot assortiment stoelliften van de bekende merken op voorraad. Ook verschillende opties zoals een draaibare stoel en opklapbare armleuningen zijn beschikbaar.

Een gebruikte stoel traplift wordt door onze ervaren monteurs volledig aangepast aan uw persoonlijke situatie en vervolgens vakkundig gemonteerd. Dankzij onze grote voorraad is er altijd een stoellift te vinden is die aan uw eisen voldoet en op uw trap past. Dat heeft veel voordelen, want daardoor betaalt u een lage prijs en bent u verzekerd van een snelle levering.

Kwaliteit en levenslange garantie op stoelliften

Bij Smienk staat kwaliteit en veiligheid voorop. U bent immers afhankelijk van de traplift. Dat realiseren wij ons maar al te goed. Alle slijtagegevoelige onderdelen worden vervangen en al onze trapliften uitvoerig getest. In combinatie met onderhoud geven wij u zelfs levenslange garantie op uw traplift!

Wat kost een stoel traplift?

Een nieuwe stoellift kopen kan veel geld kosten. Smienk zet gebruikte trapliften na een grondige revisie weer in, waardoor we ze tot wel de helft goedkoper dan een nieuw exemplaar kunnen aanbieden.

 

Stoellift advies?

 

Interesse in een stoellift? We komen graag bij u thuis langs om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. We meten uw trap op en u krijgt een advies op maat met direct een duidelijke offerte. En uiteraard stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-768071.

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1678 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Prijs scheelt enorm, heel tevreden.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Top! Personeel moet u zuinig op zijn.”
A. Cordfunke uit Groesbeek
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›