Plateaulift voor de rolstoel

Onafhankelijk naar boven en beneden.

De plateaulift: de oplossing voor wie met rolstoel en al graag de trap op en af wilt gaan, zonder gedoe of hulp van een begeleider. U rijdt de rolstoel op het plateau, drukt op de knop en de lift gaat langzaam omhoog. Een plateaulift kopen doet u bij Smienk Trapliften – ze worden altijd op maat gemaakt en wij weten ze passend te maken voor veel verschillende trappen. Ontdek hier wat onze prijzen zijn en wat u van ons kunt verwachten qua garantie en service.

plateaulift

Plateaulift

Plateauliften zijn voorzien van een groot plateau waar u met de rolstoel op past. De lift brengt u vervolgens rustig en veilig naar boven. Daar aangekomen rijdt u weer eenvoudig van het plateau af de verdieping op. Voorwaarde voor de plaatsing van een plateaulift is wel dat uw trap minimaal 1 meter breed is. Er zijn liften voor zowel rechte trappen als trappen met bocht. Smienk levert alleen plateauliften van ThyssenKrupp. Dit is onze ogen de beste plateaulift op de markt, welke we u voor een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Brochure aanvragen
Plateaulift kosten

De prijzen voor  een plateaulift hangen van diverse factoren af. De belangrijkste factor is uw trapsituatie. Heeft uw trap bochten of niet? Is er ruimte voor het opgeklapte plateau in de gang en op de overloop of moet er een parkeerbocht komen?

 

Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden én de prijzen. Ze komen graag kosteloos en vrijblijvend bij u langs. Samen bespreekt u dan uw trapsituatie, uw wensen, budget en de termijn waarop u de lift nodig heeft. De adviseur maakt op basis van het gesprek direct een offerte.

Zo weet u precies wat u kunt verwachten. En stelt u gerust alle vragen die u nog heeft. Vraag via het formulier hieronder een adviesgesprek aan of bel ons direct op 0341-76 80 71.

 

Van een ding kunt u in elk geval vast uit gaan: gebruikte gereviseerde plateauliften zijn vaak een stuk voordeliger dan de nieuwe. Zo bent u ervan verzekerd dat u de slimste keuze maakt!

Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,9

Op basis van 2045 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
J. Korf-Augustijn uit Wolvega
“Tevreden van begin tot eindresultaat.”
Cindy van Beers uit Uden
Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›