Pijn bij traplopen?

Moeite met traplopen

Pijn bij traplopen of moeite met traplopen is een veelvoorkomende vervelende klacht. Naarmate u ouder wordt raken uw benen snel vermoeid of werken ze minder goed mee. Ook longaandoeningen of hartklachten kunnen er voor zorgen dat het traplopen voor het gevoel vergelijkbaar wordt met het beklimmen van een hoge berg.

Pijn bij traplopen kan er toe leiden dat u het traplopen gaat mijden en zelfs beneden gaat leven, omdat de bovenverdieping praktisch onbereikbaar is geworden. Met een traplift zorgt u ervoor dat het hele huis gewoon gebruikt kan worden en blijft u langer thuis wonen.

Oorzaken moeite met traplopen

De meest voorkomende oorzaken van moeite en pijn bij traplopen zijn:

 

  • Kortademigheid door COPD of een andere longaandoening
  • Hart- en vaatziekten
  • Problemen met gewrichten
  • Versleten knie
  • Reuma

We horen graag uw verhaal

Wij vinden het belangrijk om te weten wat de aanleiding is voor uw moeite met traplopen. Hierdoor kunnen wij goed beoordelen of u tijdelijk of structureel een traplift nodig heeft. Door u te leren kennen, kan onze adviseur u zo goed mogelijk vertellen welke mogelijkheden voor een traplift er allemaal zijn. Zo krijgt u het beste advies en bent u er zeker van dat u de juiste traplift kiest.

Een traplift is het meest gebruikte hulpmiddel om weer moeiteloos de trap op te komen. Ons grote aanbod en voorraad van tweedehands trapliften maakt het mogelijk om uw traplift snel en betaalbaar te plaatsen. Kortom, heeft u moeite of pijn bij het traplopen? Neem gerust contact met ons op per mail, of vul het formulier hieronder in.

Vul uw gegevens in en ontvang deze binnen enkele dagen thuis.

 

Dit formulier vraagt u om uw naam en email adres zodat wij met u kunnen communiceren. Uw gegevens worden worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met uw gegevens omgaan.

Bedankt! Uw aanvraag is verstuurd!

We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Terug naar de website ›
Beoordeling Smienk op Klantenvertellen.nl
8,8

Op basis van 1771 beoordelingen

Scoreverdeling
  • Service 8,8
  • Prijs 8,6
  • Advies & deskundigheid 8,7
  • Kwaliteit 8,9
“Uiterst tevreden. Service is snel, monteurs zijn vriendelijk en geduldig.”
Meneer Van der Velden uit Purmerend
“Scheelt enorm qua prijs.”
Meneer de Jonge uit Harderwijk
“Geweldig om zo snel boven te kunnen komen!”
Mevrouw Korf-Augustijn uit Wolvega

'In twee weken was de lift geregeld!'

klantenvertellen.nl
10

“Ik kan weer veilig en zonder pijn naar boven.”

Meneer Dekker uit Kerkdriel heeft veel last van artrose in zijn knieën en rug. Operaties hielpen hem niet. Dankzij een gebruikte traplift van Smienk kan hij weer veilig en pijnvrij naar boven. Bovendien kan hij nu in zijn eigen vertrouwde omgeving blijven wonen!

klantenvertellen.nl
10