Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!  

Dé nummer 1 in gebruikte trapliften!

Actueel

Wij houden u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van trapliften, maar ook van andere zaken met betrekking tot woningaanpassingen. Op deze pagina plaatsen wij regelmatig nieuwe berichten over dit vakgebied.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Thomas

  Oorkonde namens het team van Goodwill

  Wij zijn erg verrast door het leuke dankwoord en de oorkonde van het team van Goodwill! Smienk trapliften maakt het middels sponsoring mede mogelijk dat kinderen in 63 medisch kinderdagverblijven plezier kunnen beleven aan puzzels en kleurplaten en de speciale Goodwill Days.

 • Onderwerp: Branche nieuws
  Auteur: Michiel

  Eerste blijverslening verstrekt

  De eerste blijverslening is afgelopen maand verstrekt aan een echtpaar uit Veenendaal, meldt de NOS .  Meneer en mevrouw Heikamp moesten vanwege de nieuwe kunstheup van mevrouw Heikamp allerlei aanpassingen aanbrengen aan het huis, wat in totaal ongeveer 10.000 euro zou gaan kosten.  Een lening voor deze verbouwing konden zij niet bij de bank afsluiten, dus waren ze genoodzaakt om naar een andere oplossing te zoeken. Uiteindelijk heeft de blijverslening, een nieuwe regeling vanuit het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting, hen geholpen bij de financiering van de verbouwing.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Thomas

  NLdoet-actie groot succes

  Vrijdag 10 maart 2017 hebben wij onze handen uit de mouwen gestoken tijdens de landelijke NLdoet-actie van het Oranje Fonds. De heren zijn aan de slag gegaan bij de zorglandgoed van Stichting Je Maintendrai in Oosterwolde. De dames bezorgden een aantal ouderen een fijne dag met workshops over beweging, persoonlijke verzorging, eten/drinken en vermaak bij Viattence in Heerde.

 • Onderwerp: Branche nieuws
  Auteur: Stephan
 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Michiel
 • Onderwerp: Branche nieuws
  Auteur: Jan-Peter

  Huislift of traplift

  Het traplopen wordt steeds lastiger of u kunt plotseling echt niet meer naar boven. Dan zoekt u een passende oplossing. Een huislift of een traplift kan een goede optie zijn. Maar wat zijn de verschillen? Wat kost een traplift en wat zijn huislift prijzen? Wij zetten het voor u een op rij.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Sjors

  Lieve Hetty, is het mogelijk dat..?

  Vanaf de start van Smienk Trapliften neemt zij de telefoon al op. Onze klanten geven aan blij met haar te zijn. Dat blijkt uit de klantbeoordelingen. Ze toont oprecht interesse, is behulpzaam en helpt haar gesprekspartner bijna altijd op de goede weg. Wat is haar geheim? Hoe kan iemand uit de ouderen- en jeugdzorg, zo goed zijn in contact over de lijn? De meeste telefoongesprekken beginnen met ‘is het misschien mogelijk dat..?’ Hetty heeft altijd een passende reactie. Vandaag deelt zij haar 6 geheime antwoorden met ons.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Clemens

  Na 1,5 jaar weer vaker naar beneden

  Rieke is een van de winnaars van de winactie die we onlangs organiseerden. Vorige week installeerden wij haar traplift. Een bijzondere dag voor Rieke. Na 1,5 jaar kan ze eindelijk weer vaker naar beneden om met haar dochter Nienke aan tafel te eten of een spelletje te spelen. We wilden graag het verhaal achter haar deelname weten.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Sjors

  Liever thuis beurs

  Liever thuis is  de beurs over veilig, plezierig en comfortabel thuis blijven wonen. Wij zijn daar aanwezig om u te laten kennismaken met onze trapliften.

  Liever thuis! Eindhoven
  24 t/m 26 november 2016
  Beursgebouw te Eindhoven
  www.lieverthuis.info

 • Onderwerp: Branche nieuws
  Auteur: Sjors
 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Sjors

  Een aangrijpende winactie

  Terwijl Hugo Borst dinsdag 26 oktober in het Algemeen Dagbad een manifest publiceerde waarin hij puntsgewijs uitlegt hoe we volgens hem beter voor onze hulpbehoevende ouderen kunnen zorgen, lootten wij die dag de winnaars voor een gratis traplift. Het relaas van Borst is helder: het moet anders in de ouderenzorg. Ook wij trekken die conclusie als wij op kantoor praten over onze winactie. Hoewel wij 2 mensen blij maken met een traplift, zijn wij geschrokken van de vele aanmeldingen. We ontvingen enkele honderden verzoeken. Veelal ouderen. Het ene verhaal is nog schrijnender dan het andere, waardoor wij het met deze winactie vooral over alle deelnemers hebben.

 • Onderwerp: Nieuws over ons
  Auteur: Sjors

  Maatschappelijke verantwoordelijkheid

  Een gezond bedrijf gaat niet alleen voor economisch succes, maar heeft ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Dat klanten en collega’s kunnen wonen waar zij zich prettig voelen vinden wij belangrijk. Wij zijn ons er echter van bewust dat de wereld groter is. Door twee goede doelen te steunen dragen wij ook bij aan een fijn leefklimaat voor mensen waarvoor dat niet vanzelfsprekend is.

   

53940