• nl
close
Over ons| Klantenservice
Klantwaardering:
8,5 677 beoordelingen
Heeft u vragen? Bel 0341 - 76 80 71
Menu

Ons team

Passie en ambitie, dat kenmerkt onze mensen.

Wij werken in een open en informele sfeer, met een dynamisch en inspirerend werkklimaat. Veel collega’s kennen elkaar al jaren. We wonen op of in de buurt van de Veluwe. Doordat wij elkaar goed kennen, kunnen wij elkaar goed helpen. Dus ook onze klanten! Wij werken met passie en vakmanschap. Daar zijn we best trots op. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Over Otto

Wint nooit met darten. Otto is technisch onderlegd. Met zijn ervaring is hij belangrijk voor de groep. Rustig, secuur en een absolute vakman.

OTTO - 
MONTAGE
Over Jacob Jan

Dat hij er altijd netjes uitziet verraadt zijn verleden als privéchauffeur. Zijn oog voor detail komt goed van pas bij het nameten en de laatste controle van de vermaakte trapliften. Hij test de trapliften, kijkt of de bekabeling juist is aangesloten, de stroomaansluiting werkt en zorgt voor werkende accu’s of batterijen. Een echte teamspeler met hart voor de zaak.

JACOB JAN - 
SERVICEMONTEUR
Over Lesley

Lassen, slijpen, uitmeten en trapliften op maat maken: Lesley is het hart van de werkplaats. Hij maakt trapliften langer of korter, breder of dunner, hoger of lager. Waar nodig plaatst hij extra steunpunten. Nauwkeurig en secuur maakt hij de trapliften op maat voor hergebruik.

LESLEY - 
LASSER
Over Hetty

De vrouw die ons bedrijf van onder tot boven kent. Zij is vaak diegene die de telefoon opneemt. Ooit was zij de eerste medewerker op kantoor en deed zowel de telefonie, administratie, als personeelszaken. Inmiddels focust zij zich op datgene dat zij het liefste doet: klanten helpen.

HETTY - 
ADVISEUR BINNENDIENST
Over Rutger

Optimaliseert processen, zodat we tweedehands trapliften voor de beste prijs kunnen aanbieden. Rutger geeft dagelijks leiding aan de werkplaats en buitendienst. Door zijn bedrijfskundige achtergrond en ruime werkervaring in de ouderenbranche is hij van grote toegevoegde waarde voor ons team.

RUTGER - 
OPERATIONEEL MANAGER
Over Marianne

Mensenmens Marianne zoekt ideale schoonzonen om ons team van vakmensen uit te breiden. Zij is communicatief sterk, maar luistert en interpreteert vooral goed. Daarnaast waakt zij over de naleving van de procedures voor de personeelsadministratie, zoals de regeling rond salaris, verlof en ziekte.

MARIANNE - 
HR-MANAGER
Over Erik Smienk

Erik is eigenaar en oprichter van Smienk Trapliften. Hij inspireert, regisseert en bewaakt de grote lijn. Zijn drive is problemen zien en daar een oplossing tegenover zetten. Slimme dingen bedenken. Hij wil iets nieuws neerzetten en daar succes mee hebben. Dat klanten en medewerkers baat hebben bij Smienk Trapliften is zo’n succes. 

ERIK SMIENK - 
INITIATIEFNEMER
Over Robert
ROBERT - 
SERVICE MONTEUR
Over Guido
GUIDO - 
LASSER
Over Elly

Hoe wij een snelle levering kunnen garanderen? Dankzij een fantastische Elly. Zij streeft dagelijks naar een optimale bezitting. Zij puzzelt om de routes zo goed mogelijk rond te krijgen. Zij is in staat om altijd in het belang van onze klanten én dat van ons bedrijf te denken.

ELLY - 
PLANNING & ORDERVERWERKING
Over Wilbert
WILBERT - 
TEAMLEIDER TECHNIEK
Over Ciska

Ze denkt niet in cijfers, maar is daar wel goed in. Achter elk getal zit een mens. Dat is haar grootste talent: als iemand denkt dat de financiële administratie om geld draait, dan benadrukt zij dat het altijd over mensen gaat.

CISKA - 
FINANCIËLE ADMINISTRATIE
Over Maarten

Gaat altijd voor de best haalbare kwaliteit. Prettige teamspeler doordat hij altijd zijn verantwoordelijkheid neemt, maar vooral flexibel en sociaal is. Rijdt veel rond met Sander. Schijnt een goed duo te zijn om op bezoek te hebben.

MAARTEN - 
MONTAGE
Over Mario
MARIO - 
TEAMLEIDER BINNENDIENST
Over Margreet

De goedlachse Margreet is vaak het eerste aanspreekpunt van nieuwe en bestaande klanten. Zij is heel behulpzaam en klantgericht. Haar motivatie haalt ze uit het helpen van klanten: ‘daar sta ik achter, dat maakt mijn werk zo plezierig.’ 

MARGREET - 
CUSTOMER SERVICE
Nanyo
Over Nanyo

Hard werken, nooit zeuren, maar altijd ruimte voor een flauwe grap en een goed verhaal. Thuis knutselt Nanyo aan auto’s. Zijn grootste hobby; wat kapot is weer repareren. Werkte jarenlang als monteur in de personenliften. Inmiddels is hij dé technische man bij ons. Is van onschatbare waarde voor de goede sfeer bij Smienk trapliften.

NANYO - 
MONTAGE
Over Clemens

Clemens’ enthousiasme werkt aanstekelijk. Breidde Smienk uit met een grote ambitieuze groep enthousiaste professionals die dagelijks werkt aan de beste oplossingen voor onze klanten. Zijn helikopterview raakt vraagstukken in personeel, marketing, administratie en andere bedrijfsprocessen.  

CLEMENS - 
MANAGEMENT
Over Michel
MICHEL - 
CUSTOMER SERVICE
Over Ad

Ad adviseert particulieren en bedrijven voor een traplift op maat. Een integere en sociale collega. Kan inmiddels over trappengaten dromen. En ook in zijn dromen weet hij de ruimte voor een traplift zo efficiënt mogelijk te gebruiken.

AD - 
ADVISEUR
Over Elroy

Elroy is één van de monteurs die dagelijks trapliften plaatst. Regelmatig bellen klanten om te vertellen hoe blij zij waren met zijn komst. Goedlachs, vriendelijk en precies in zijn werk. Plaatst de traplift met aandacht voor wat de klant wil en neemt de tijd om uit te leggen hoe de lift werkt.

ELROY - 
MONTAGE
Over Pim
PIM - 
PROGRAMMEUR
Over Anne

Gelukkig is de veelzijdige en dienstverlenende Anne onze collega. Als u belt is de kans groot dat u Anne spreekt. Daarnaast koopt zij trapliften in. Werkte 10 jaar in de ouderenzorg en vertelt ons over haar ervaring daar. Ze is nieuwsgierig, wat haar de perfecte persoon maakt om alles over onze klanten te weten te komen. 

ANNE - 
INKOOP
Stefan
Over Stephan

Als inkoop- en verkoopadviseur is Stephan op zijn plek. Een trouwe en vertrouwde collega waar wij altijd van op aankunnen.

STEPHAN - 
INKOOP & SALES
Over Sander

Hij haalt zelden koffie, maar staat altijd klaar voor klanten én collega’s. Heeft oprechte interesse in een ander, is correct en communiceert helder. Sander straalt werkplezier uit en dat merk je als hij er is.

SANDER - 
MONTAGE
Over Wim
WIM - 
MAGAZIJNMEESTER
Over Adrian

Adrian is technisch adviseur voor trapliften en adviseert u graag in detail over een traplift thuis. Als geen ander kent hij de mogelijkheden voor tweedehands trapliften, waardoor hij intern durft te pochen over ‘alleen maar tevreden klanten’. Wij geloven hem, want hij weet de situatie thuis tot in finesse over te brengen op zijn collega’s in de werkplaats.

ADRIAN - 
ADVISEUR
Over Leonard
LEONARD - 
MONTAGE
Jan Peter
Over Jan Peter

Zorgt ervoor dat wij online gevonden worden. Kent het wereldwijde web op zijn duimpje. Kan een dag op kantoor zitten zonder koffie.

JAN PETER - 
MARKETEER
Over Harry

Zijn ogen lachen altijd. Is helaas vaker op de weg dan op kantoor. Harry was nauw betrokken bij de oprichting van ons bedrijf. Weet als geen ander dat kwaliteit gaat voor kwantiteit. Komt gelukkig regelmatig langs om zijn ervaringen te delen. 

HARRY - 
SERVICEMONTEUR
Over Thomas

Schrijft met veel plezier over alles wat met trapliften te maken heeft, zowel voor onze eigen site en publicaties als externe artikelen. Het duurzame karakter van Smienk spreekt hem enorm aan. Kan met zijn volledig elektrische auto precies op één acculading heen en weer naar kantoor, maar soms ook niet…

THOMAS - 
CONTENT MARKETEER
Over Frans

Frans is veel onderweg en informeert graag over alle mogelijkheden en voordelen van gebruikte trapliften. Vooral actief in het zuiden van het land. Het kunnen helpen van mensen motiveert hem enorm. Altijd in voor een lekker stukje gerookte zalm.

FRANS - 
ADVISEUR
Vrijblijvende offerte

Weet u genoeg over onze trapliften? Vraag dan een offerte aan; dit is geheel vrijblijvend.

» Offerte aanvragen
Gratis brochure

Vraag de gratis brochure aan en ontvang deze binnen enkele dagen
bij u thuis.

» Gratis brochure
Klantenservice

Heeft u nog vragen over onze trapliften? De klantenservice staat
u graag te woord.

» Bel 0341 - 76 80 71